Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
haj meni reci da sam mangup Iskra i ja sam se navukO 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
fuj to 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
utice, priznajem 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ja sam se davno navukla. A i ti casual nisi navucen na forum,vec na forumase. Foruma ima milion i pretpostavljam da ides samo na ovaj,posto nigde nema ovakvih forumasa:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 13 Jul 2013, 23:50, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
evo kažu da sam se i ja navukao ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Sanjala sam da me je Picard silovao.Toliko o forumu.Zabrinjavajuce
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: evo kažu da sam se i ja navukao ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Ko to kaze-ko to laze.. Navukao na forum ili forumase? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
MeGi je napisao: ja sam se davno navukla. A i ti casual nisi navucen na forum,vec na forumase. Foruma ima milion i pretpostavljam da ides samo na ovaj,posto nigde nema ovakvih forumasa:) i jedno i drugo. u pocetku sam imao utisak da su na forumu neki kreteni koji menjaju salvete i slicice... avatari, smajliji, fiju fiju... medjutim brzo sam promenio misljenje. ovde ima puno lepih stvari za procitati. postoje teme gde modovi lepe razne tekstove na prvi pogled smara ali ako neko utrosi vreme da te tekstove pronadje, procita i zalepi ih ovde to treba postovati... ima puno duhovitih forumasa zaista se cesto od srca nasmejem ovde. spomenari blogovi dosta kvalitetnih i lepih stvari... prakticno jedan mali virtualni svet na koji sam se navikao. drugari mi kazu da sam idiot jer pisem na tamo nekom forumu sa nekim likovima koji nemaju pametnijeg posla  medjutim sada i njih intrigira sta sam ja to video i zasto imam potrebu da ovde pisem svakodnevno.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Sanjala sam da me je Picard silovao.Toliko o forumu.Zabrinjavajuce Piki, čitaš li ti ovo ? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|