Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jeste i ja pohvaljujem Gigić ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kritikujem samog sebe jer sam propustio Ovčarsko-Kablarsku regatu... Stvarno sam idiot kada sam zaboravio...    20 minuta kolima od kuće, a ja tek sada vidim na vestima... Grrrr... Potpuno sam se prebacio da je početkom avgusta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Kritika Naopakom, nije me ljubno kad me spazio ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
LaYa je napisao: Kritika Naopakom, nije me ljubno kad me spazio ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif) Ispravicu se o'ma tamo u uglu kaVane
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pohvaliću GiGi, ne pitajte me zašto
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kritikujem sve nema nikoga..svi ko fol zauzeti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
prihvatam kritiku....ma od tebe sve
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pohvaljujem Bossa ne pitajte me zasto tesko da bih mogla ukratko objasniti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
pokusaj bar
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kritikujem Pitta , nema ga evo drugi dan hahahahah  , ok ok..salim se, nemojte sad svi na mene. Pohvaljujem Senku....pocela je da pise pomalo na temama, da dize neke teme iz pepela...meni svejedno jel ona ili njena sestra blizanka Astra..samo nek dize...teme, da ne bude zabune 
|
|
|
|
|
|