Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 08:37

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Jul 2013, 22:15
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

VIDEO OVAKO ŠA VOLI: Daria-Jovana-Stanija-Daria!

Reper kaže da je sa Dariom bio u vezi pre farme, da se tešio sa Jovanom, a da mu se Stanija uopšte ne sviđa, mada je javnost stekla drugačiji utisak

Slika

Reper Nenad Aleksić Ša, učesnik rijaliti šoua Farma i superfinalista, koji je u četvrtoj sezoni zauzeo šesto mesto, izjavio je da mu se na imanju u Lisovićima nije sviđala nijedna devojka i da voli svoju devojku Dariu.

On je objasnio da je sa Dariom u vezi bio pre farme, ali da su se razišli upravo jer je ona sumnjala kako će se on ponašati na Farmi. 
"To je rijaliti šou i tamo se svašta dešava", kaže Ša da mu je rekla njegova devojka, pa je on na Farmu ušao kao slobodan, ali zaljubljen.

"Nisam znao da li će me Daria čekati po završetku šoua", naveo je Ša.

U svemu tome, on na Farmi stupa u vezu sa Jovanom Nikolić. Kako je priznao u emisiji "Narod pita" započeo je vezu sa misicom, ali je brzo prekinuo zato što voli svoju devojku, koja ga je dočekala po izlasku iz rijalitija.

Podsetimo, već četvrte veče završio u krevetu sa Jovanom i ljubio sa njom. I untervjuu je rekao da mu se sviđa Jovana i da ima povratne infomacije. Njih dvoje su posle jedne žurke završili zajedno. U tim momentima mu je odgovaralo, ali je ujutro rekao da ga je Jovana proganjala sve vreme i htela da bude sa njim, ali da on ne želi ništa sa manekenkom.
"Ona je najobičnija nafrakana ku..etina koja me više ne zanima. Gade mi se pijane devojke! Ne bih joj dao da me pipne ni kad biste mi dali milion evra", ispričao je tada Ša.

Potom se razvila priča da je reper zaljubljen u Staniju, ali u toku emisije "Narod pita" Ša je rekao da Stanija nije njegov tip i da on sa njom nije imao nikakav sentimentalan odnos.

"Nisam imao nikakve namere da uđem u vezu sa devojkom kakva je Stanija. Ja imam devojku. Moja devojka je kvalitetna devojka. Šta da radim što se ja njoj sviđam kada se ona meni ne sviđa", rekao je reper.

Međutim, podsećamo da je Ša posle "svadbe-zadatka", kada su se njih dvoje venčali, pokušao da odgovori Staniju od Filipa. "Meni je to veza koja nema veze sa vezom. Vas dvoje ste totalno različiti. Za njega je devojka koja će da sedi i ćuti", pričao je Ša dok su provodili svoju "prvu bračnu noć".

Da mu se Stanija dopadala posumnjao je i Memo, koji je čak kovao planove sa Ša kako da razdvoji stareletu i manekena i oslobodi prostor sa repera. "Srce nije kamen. Ako nešto znam, to znam. Moraš ti prvi potez da povučeš", savetovao ga je Memo, a Ša se samo smeškao.

Pred sam kraj rijalitija, reper je progovorio o Darii, a šifrovano je u video poruci dobio znak, po sopstvenom priznanju, da ga njegova ljubav čeka napolju i da će ona doći u studio u Šimanovce kada bude napuštao farmu. U studiju ga  je pored mame i tate dočekala i Daria kada je usledio romantičan susret. Ša je čak i pustio suzu dok ju je grlio.

"Nisam je baš krio. Ona je uvek bila tu u mojim mislima. Zove se Daria. Imam najbolju i najlepšu devojku pored sebe", rekao je reper tada.

Reper se nije baš pokazao kao veliki poštovalac žena i često je zanao da ih opete, a najupečatljivije je bilo kada se posvađao sa Vesnom Rivas i kada je rekao da nije "babo*ebac" i nije birao reči da je ocrni.

"Žena je definitivo zaljubljena u mene, verovatno nešto što nije dobila van Farme, očekuje ovde. Ali ja stvarno ne mogu da peglam babe", bio je veoma neprijatan reper.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Jul 2013, 22:20
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

FARMA 5: Ko su učesnici nove sezone? FOTO

Prethodni rijaliti tek što se završio, a već je počela fama oko nove sezone

Slika

Samo što se završila četvrta sezona "Farme",  već uveliko se priča o narednoj koja je najavljena za septembar. 

Na jednoj internet stranici  nalaze se informacije o svim učesnicima rijalitija, otkako se "Farma" emituje u Srbiji. Na istoj stranici nalaze se i informacije o  učesnicima nove, predstojeće "Farme 5".

Slika

Prema ovoj internet stranici novi farmeri trebalo bi da budu: Suzana Mančić, Nikola Žigić, Milić Vukašinović, Relja Popović, Hana Hadžiavdagić - Tabaković, Ekrem Jevrić, Igbala Jevrić, Zlatan Duratović, Mina Milenković, Milica Pavlović, Soraja Vučelić, Branimir - Džoni Štulić, Marko Stojković - MC Stojan i Zorica Brunclik.

Šta mislite o novim farmerima?

Puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 11 Jul 2013, 21:46
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Goca Božinovska psovala dijasporu i sveštenika? VIDEO

Zanimljivo?

Slika

–Goci ću da poželim sve najbolje kada bude došla u Australiju, zajedno sa Erom Ojdanićem pošto i jedno i drugo su gostovali pre par godina. Goca je imala 12 posetilaca i psovala je sve naše ljude iz dijaspore koji nisu došli na koncert. Čak i sveštenika, otkrila je jedna gledateljka u emisiji „Narod pita“ povodom „Farme“ jedan ružan detalj sa nastupa bivše farmerke u dijaspori.

Međutim, folk pevačica nije bila gost u ovoj emisiji pa nije mogla da odgovori na ovu prozivku.

Verujete li u ovu izjavu?

puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 11 Jul 2013, 21:49
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

PRESEDAN? Jedino Stanija dva puta! FOTO

Nikada dosta?

Slika

Starleta Stanija Dobrojević jedina je od bivših farmera koja je pozvana da po drugi put gostuje u emisiji „Narod pita“ povodom rijalitija „Farma“.

Kako je Aleksandra rekla, starleta je pozvana jer je postojalo veliko interesovanje da ona po drugi put bude gošća.

Što se tiče njenih golišavih fotografija, ona je rekla da su te fotke ukradene iz njenog mobilnog telefona dok je ona bila u teretani u Rumi.
Ona je rekla još i da su zbog tih fotografija kada su se proširile, ona kasnije upustila u estradne vode jer je tada krenula da se fotka za neke časopise, a potom je usledilo pusto ostrvo, a kasnije i "Farma".

Da je postojao osnovan razlog da Stanija i drugi put gostuje dovoljno svedoči to što je ona opet tokom cele emisije bila u centru pažnje, da li u pozitivnom ili u negativnom kontekstu.

Stanija je u emisiji poručila i Goci Božinovskoj i svim njenim prijateljima da joj se skinu sa grbače i da otkriju šta to znaju o njenim bivšim ljubavima i njenom zanimanju koje ne zna njena porodica, a da ako nemaju dokaza već jednom zaćute.

puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 12 Jul 2013, 23:50
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

PUKLA I KONAČNO REKLA U ČEMU JE STVAR: Goca otkrila rečenicu zbog koje joj se Stanija smučila!

U emisiji "Farma narod pita" koja upravo traje, Goca Božinovska, ponovo pozvana da bude gošća baš zbog problematičnog odnosa sa Stanijom, konačno otvorila dušu

Slika

"Izlazeći sa Farme, na intervjuima sa novinarima, čula sam Staniju kako izgovara rečenicu Kakav sam šou napravaila mogla je i beba da se rodi na Farmi.Tada sam se distancirala od nje. Ja nju ne mrzim ali sam jako razočarana. Takođe, demantovala bih čak i sumanutu teoriju da sam se okrenula protiv njih jer sam zaljubljena u Filipa. Pa on sin može da mi bude. Da mi treba mlađi muškarac sigurno ga ne bih tražila u rijalitiju!" - izjavila je Goca u emisiji "Farma narod pita"

nadlanu

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 12 Jul 2013, 23:55
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

VRISKA U STUDIJU: Koji komentar je do suza nasmejao pevačice?

Petu noć za redom - opšti haos u emisiji "Farma narod pita". Ovoga puta na udaru je ratoboran trio pevačica.

Slika

"Ušle ste da čistite štale da bi vas se narod setio. Vaše su karijere pregažene!" - poručio je besni gledalac Goci, Saški i Vesni tvrdeći da su sve vreme bile ljubomorne na svoju "koleginicu Staniju".

Pevačice su se zacenile od smeha a Vesna Rivas je izjavila: "Pa otkud Stanija naša kolegnica? Vi ste skroz promašili temu!"

Na komentar istog gledaoca da se "Goca nije razdvajala od čašice" ona mu je poručila samo - "Tako je ljubavi! Za alkohol ima leka a za obraz ne!"

Potom je Vesna obrazložila da njih tri nisu nimalo "neostvarene" i da ih "najbolje životno doba tek očekuje".

Farmerke su čitavu emisiju bile na udaru Stanijinih i Filipovih fanova.

Zbog vatrenog nastupa tog gledaoca posumnjalo se da nije reč o Stanijinom dedi?!

nadlanu

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 13 Jul 2013, 21:45
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Filip: Stanija i ja gledamo Narod pita i smejemo se!

Moja žabica je ušuškana kod mene kući, uživamo ceo dan, drago mi je što nije u emisiji već zajedno gledamo Narod pita i smejemo se, napisao je Panajotović

Slika

Stanija i Filip večeras nisu gosti emisije "Narod pita" ali, kako maneken otkriva, ipak prate.

Naime, Filip je na Fejsbuku napisao da Stanija i on prate emisiju i da se smeju.

"Moja žabica je ušuškana kod mene kući, uživamo ceo dan, drago mi je što nije u emisiji već zajedno gledamo Narod pita i smejemo se", napisao je Panajotović.

Iako starleta nije u emisiji ne sumnjamo da će i večeras biti glavna tema, kao i prethodnih dana.

Slika

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 13 Jul 2013, 21:52
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

UŽIVO NAROD PITA Era: Trebalo je da smuvam glumicu, bio bih glavni!

Trebalo je da se smuvam sa glumicom i ovo dvoje niko ne bi primetio. Kao da mi nismo znali da raširimo ćebe u štali, rekao je Era aludirajući na Danijela i Jovanu

Slika

I večeras će gledaoci u emisiji "Farma, narod pita" imati priliku da pitaju svoje omiljene farmere sve što požele, ili pak, da im upute kritiku.

Gosti u večerašnjoj emisiji su Ljuba Pantović, Zorica, Marković, Era Ojdanić i Bebi Dol. Voditeljka večeras je Ena Popov.

Podsetimo, jučerašnji gosti bili su Goca Božinovska, Vesna Rivas, Nenad Aleksić Ša, saška Karan i Miki Mećava.

21.28 - Na pitanje Ene Popov upućeno Ljubi da li se prvi put sreće sa Zoricom od svađe, kikbokserka je pitala "Ko je to, ne poznajem osobu", dok Zorica, takođe, nije želela da komentariše.

21.18 - "Trebalo je da se smuvam sa glumicom, bio bih glavni i ovo dvoje niko ne bi primetio. Kao da mi nismo znali da raširimo ćebe u štali", rekao je Era aludirajući na Danijela i Jovanu.

21.09 - "Uvek se poteže tema 'ogovaranje' u ovoj emisiji. Meni je bilo simpatično i smešno to što, otkako sam izašla, retko koji dan je prošao a da me nisu ogovarali. Nije bilo potrebe, jer nisam bila tamo. Zasmetalo mi je kad je Era rekao da sam udarila nekog svog prijatelja. To si malo logio, Ero", rekla je Zorica.

20.53 - "Jako šarmantan, dobar drug, čak sam dobila i jedan crtež od njega. Ja volim Sarajevo, a on je prava dušica", ovako je opisala Bebi Dol Memu.

20.50 - "Moram da kažem da himna Farme, koju sam ja napisala, ima preko milion pregleda na Jutjubu", pohvalila se Zorica.

20.39 - "Saška Karan mi ništa nije rekla o tužbi, ona je od tog prsta napravila pravi šou. Ukoliko ona to uradi, nadam se da će me produkcija zaštititi. Meni je savest čista", prokomentarisala je Bebi Dol.

20.34 - "Želela bih da se zahvalim produkciji i svima, jer mi se stvarno vratila popularnost. Farma je čudo", rekla je Zorica Marković.

20.22 - "Ne mislim ništa, ja sam i zaboravila i šta je i kad je bilo. ne bih da komentarišem, ali devojka je odlično odglumila fizički napad. Rođena je glumica. Nisam je ja udarila, jer da jesam, ona ne bi ustala. Da sam je počupala ništa ne bi ostalo od njene veštačke kose", ovako je opisala Zorica incident sa Stanijom.

20.20 - "Ja sam se Duletom i Radojkom super slagao. Što se tiče nje, ona je žena iz naroda, svaka reč joj je bila na mestu. Ona i Goca su bile moji favoriti. Najdraža mi je bilo kad mi je rekla da joj se mnogo sviđam kad obučem košulju", objasnio je svoj odnos sa Bogdanovićima Era.

20.13 - "Farma i dalje traje za mene. Ja sam i sinoć bila sa Jokom i Danijelom. Prijateljstva su najlepši segment Farme", opisala je svoje utiske Ljuba.

"Kada bih morao da živim u takvoj jednoj zajednici, da provedem ostatak života sa tim ljudima, odmah bih uzeo utoku i presudio sebi", izjavio je Era i dodao da ga je najviše nervirao nerad i prljavština.

20.08 - "Ja sam uvek u biznisu i poslovima, imam puno zakazanih nastupa. Dobro mi je došla Farma", odgovorila je Zorica na pitanje kako je zadovoljna učešćem u rijalitiju.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 14 Jul 2013, 00:47
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

PAR ODLUČIO DA IZNAJMI STAN U POZNATOM NASELJU U NOVOM BEOGRADU

Stanija i Filip merkali stan! (FOTO)

Nakon što su ispričali da će uskoro početi zajedno da žive u prestonici, Dobrojevićeva i Panajotović su juče obišli i nekoliko lokacija na kojima bi hteli da se skrase.

Slika
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović u potrazi za stanom / Foto: Zoran Ilić

Iako su mnogi verovali i komentarisali da njihova veza neće potrajati nakon rijalitija “Farma”, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović su ih svojim postupcima razuverili. Tako će poznati ljubavni par uskoro početi da živi zajedno. “Alo!” je juče uslikao Staniju i Filipa kako razgledaju stanove u poznatom naselju u Novom Beogradu.

Pored toga što imaju previše obaveza u vezi s gostovanjima u raznim emisijama i planovima za zajedničke projekte koje najavljuju za septembar, Stanija i Filip su našli slobodnog vremena, te su se odmah bacili u potragu za budućim domom. Njih dvoje su se juče odmah posle gostovanja u emisiji “Tačno u podne” uputili ka Novom Beogradu, gde su bacili oko na jednu od zgrada u poznatom naselju. Iako su sigurni u nameri da započnu zajednički život, još uvek ne planiraju kupovinu nekretnine, te će za sada, kako “Alo!” saznaje, samo iznajmiti stan.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Dok su birali najbolje mesto za budući život, Stanija i Filip su izgledali veoma srećno i zaljubljeno. Sve vreme su se smeškali i planirali zajedničku budućnost, a sudeći po njihovim izrazima lica, izgleda su odlučili da se pozicioniraju u Novom Beogradu. Kada su se umorili od razgledanja seli su na klupu gde su se ljubili na očigled prolaznika.
Kako trenutno žive na relaciji Beograd - Novi Sad - Pančevo, verujemo da će starleti i manekenu biti mnogo lakše da se posvete svim poslovnim obavezama kada se presele u našu prestonicu.

Stanija: Idem da upoznam Filipove roditelje!

Iako su imali veliku želju da nakon rijalitija “Farma” upoznaju snajku Staniju Dobrojević, roditelji Filipa Panajotovića do juče nisu imali tu priliku. Naime, kako je imala dosta obaveza, starleta nije stigla da ode u manekenovo rodno Pančevo, ali nam je juče, kada smo je pozvali, rekla da će posle razgledanja stana posetiti njegovu porodicu.
- Upravo smo završili gledanje stanova i zaputili se u Pančevo. Jedva čekam da se upoznam sa Filipovom porodicom, pošto smo dosad imali samo priliku da pričamo telefonom - rekla nam je starleta.

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 16 Jul 2013, 11:12
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma 5: Stanija Dobrojević i Filip Panajotović novi voditelji!

Slika

Novopečeni par Stanija i Filip Panajotović vodiće Farmu 5 na TV "Pink" koja počinje da se emituje u septembru.

Naime, golupčići koji su u vezi već 98 dana, pridružiće se dosadašnjim voditeljima Ognjenu Amidžiću i Aleksandri Jeftanović u specijalnim emisijama posvećenim rijalitiju. "Produkcija je ubedila Ognjena Amidžića da sa Aleksandrom vodi i petu, jubilarnu sezonu rijalitija, te da se nakon završetka posveti svojoj emisiji. Stanija i Filip će se ove sezone uhodati, da bi sledeće, ukoliko se dobro pokažu, potpuno preuzeli uloge voditelja", kaže izvor blizak produkciji za "Informer".

Filip i Stanija su potvrdili da planiraju voditeljsku karijeru, ali nisu mogli da otkriju o čemu se radi. "Tačno je da ćemo uskoro početi zajedno da radimo, ali još ne smemo da pričamo o tome", rekli su golupčići.

Podsetimo, Farma 5 počinje da se prikazuje u septembru, a Vikipedija je kao nove učesnike predložila Milicu Pavlović, Soraju i manekenku Minu Milenković. Međutim, Mina je odmah demantovala ovu informaciju na svom Fejsbuk profilu.

Kako će se Filip Panajotović i Stanija Dobrojević snaći u ulozi voditelja moći ćemo da gledamo već od 5. septembra.

Svet+

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu