Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
pohvaljujem Megi zato sto...aj nema veze  pohvaljijem i Nane zato sto je raspolozena uvek A kritikujem SHE zato sto je negativac uvek...pas mu macku
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pohvaljujem triletov avatar,kolko zinuo,pohvatace sve komarce,napokon neko pametan
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
ajde da kritikujem ove što ih nema
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
necu da kritikujem a pohvalicu Mo, Megi i iskru one su pozitiva zesca aj i zmaja sto ubija Amere I Picarda sto slusa lepe pesme Boss-a sto je 'ladovina neprevazidjena Lazu sto je od ranog jutra nesto spremala i kuvala dosta je
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
danas sve pohValjujem msm UZO je čudo
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sve ok ali kako ti znas to za Lazu..objasni nam molim te? sumnjivo mi to  ne priznajem nista bez slika slike su jedini dokaz
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi, što ne voli SAD ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: sve ok ali kako ti znas to za Lazu..objasni nam molim te? sumnjivo mi to  ne priznajem nista bez slika slike su jedini dokaz Hahahaha vratio sam se unzad i procitao kakav detektiv ova Mo, ccccc 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kritike za Mašu.. lenčugeros.. juče ništa nije odradila ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|