Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Imala sam vikend ono bas , bas za hvalisanje Petak bila u Jazz club , na latino vece i zavrsila u My Way rock clubu. Subota pre podne skoro umrla od umora , bazala malo po gradu , predvece se spakovala i otisla na selo , rodjendani , zurke i tak ` to ...a sad zavrnula gace jer me ceka nedelja ko na rolerkosteru ahahahahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Zex zato i kazem..kad nas ni oni nisu hteli ondak je zaista ....tuga brate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Iskra je napisao: Zex zato i kazem..kad nas ni oni nisu hteli ondak je zaista ....tuga brate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Još im se šlihtaju ovi naši nazovi nacionalisti da je to čudo. Skoro su neki ljudi sa Kosova tražili državljanstvo Rusije, pa je Putin brže-bolje rekao kako ne postoje pravni okviri za to. Kada je Žerar Depardje tražio državljanstvo sve je bilo okej... Odma' se stvorio pravni okvir čim je Žerar mahnuo sa bankovnim računom. Poenta cele priče je da moramo više da cenimo sebe, a onda će nas i ceniti drugi. Isti ti Rusi nisu nam pomogli još od 1944-e, a skoro sam gledao neku anketu gde su Rusi glasali za omiljene narode. Nas nije bilo na listi. Toliko nas vole da nas prosto nisu ni pomenuli u anketi... heh
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Jaooooooooooo Zex ajde no sikiriki bre skodi lepoti....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mrzi me da trazim temu pa moram da kazem da me nasmejao zexov potpis
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
na godisnjem sam odmoru,pisem iz tunisa Ceo dan sam bila na paraglajdingu,bilo je divno i prava je steta sto ljudi nemaju krila 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ne podudara ti se IP adresa ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nikita je napisao: Jaooooooooooo Zex ajde no sikiriki bre skodi lepoti.... Ako su slova ''nervozna'' ne znači da sam i ja... LaYa je napisao: mrzi me da trazim temu pa moram da kazem da me nasmejao zexov potpis Danke Layo ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Žex je napisao: Iskra je napisao: Zex zato i kazem..kad nas ni oni nisu hteli ondak je zaista ....tuga brate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Još im se šlihtaju ovi naši nazovi nacionalisti da je to čudo. Skoro su neki ljudi sa Kosova tražili državljanstvo Rusije, pa je Putin brže-bolje rekao kako ne postoje pravni okviri za to. Kada je Žerar Depardje tražio državljanstvo sve je bilo okej... Odma' se stvorio pravni okvir čim je Žerar mahnuo sa bankovnim računom. Poenta cele priče je da moramo više da cenimo sebe, a onda će nas i ceniti drugi. Isti ti Rusi nisu nam pomogli još od 1944-e, a skoro sam gledao neku anketu gde su Rusi glasali za omiljene narode. Nas nije bilo na listi. Toliko nas vole da nas prosto nisu ni pomenuli u anketi... heh pa kad su braća Rusi bili za nas nikad tako da me to ništa ne čudi ma mi smo bre.. fujj
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|