Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 21:20

Autoru Poruka
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 05 Jul 2013, 23:04
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Senka je napisao:
Pitte pobogu...pa spamuješ sopstveni blog... [smusen.jpg]

Izvinte' ,evo necu više....

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 05 Jul 2013, 23:05
Korisnikov avatar
*VIP*

Mada,kad bolje razmislim bolje je citati mene u reprizi nego vecinu premijera,,,hiihihihihhiih..loooool

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 06 Jul 2013, 21:47
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Senka je napisao:
Pitte pobogu...pa spamuješ sopstveni blog... [smusen.jpg]

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
hahhahaaha Senka...ahhahahahhahahahha

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 07 Jul 2013, 19:34
Korisnikov avatar
*VIP*

Samo da kazem,za ove sto kao fol su isli vanka sinoc a i inace,imam nekakvi ciudan utisak da muljaju,jer di su dokazi,osim sto naviju sat da zvoni ujutro,pa kao fol,eto,sad su dosli iz vana(?!)Ne vjerujem ja u to,onaj koji ide vanka puno ne prica nego naprosto se spremi i ode,sta koga briga tko je izasao vani ili nije!?Ja mislim da to sluzi,opet,u ono kao podizanje svoga lika i djela i da se napravi virtualni partner ljubomoran,jer zagoga miloga,sramota je subotom ne izaci u ludi provod,moš mislit!!!!A di su dokazi,slike s tog nezaboravnog provoda,tuluma,žurke,,,nema???Ili da skinete sliku s nekog sajta i kao eto ja sam u hotelu na odmoru,,,yebate kako je to providno,kao staklo...Dakle,da zaključim,nemojte puno pricati da ste bili tu,tu,tu,nego blago meni,stavite fotke s tog događaja,odmor isl.onda ce to biti autenticno,inače,njente,zero,nula,nista,čabar,tropa....

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 07 Jul 2013, 20:04
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Bradpresto Pitt je napisao:
Samo da kazem,za ove sto kao fol su isli vanka sinoc a i inace,imam nekakvi ciudan utisak da muljaju,jer di su dokazi,osim sto naviju sat da zvoni ujutro,pa kao fol,eto,sad su dosli iz vana(?!)Ne vjerujem ja u to,onaj koji ide vanka puno ne prica nego naprosto se spremi i ode,sta koga briga tko je izasao vani ili nije!?Ja mislim da to sluzi,opet,u ono kao podizanje svoga lika i djela i da se napravi virtualni partner ljubomoran,jer zagoga miloga,sramota je subotom ne izaci u ludi provod,moš mislit!!!!A di su dokazi,slike s tog nezaboravnog provoda,tuluma,žurke,,,nema???Ili da skinete sliku s nekog sajta i kao eto ja sam u hotelu na odmoru,,,yebate kako je to providno,kao staklo...Dakle,da zaključim,nemojte puno pricati da ste bili tu,tu,tu,nego blago meni,stavite fotke s tog događaja,odmor isl.onda ce to biti autenticno,inače,njente,zero,nula,nista,čabar,tropa....

Bradpresto Pitt je napisao:
Mada,kad bolje razmislim bolje je citati mene u reprizi nego vecinu premijera,,,hiihihihihhiih..loooool

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] koji kralj

da ti malo pomognem i da znas da si u pravu [top88.gif]
to je sve fora .. cus kao bili negde
niko nece da prizna kao ja
sinoc mrdnula od kuce nisam
nemam Pite sa kim da izadjem :(
morala na spavanje jos u 22 h od dosade

Slika

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 07 Jul 2013, 20:14
Korisnikov avatar
*VIP*

Ma normalno,isao bih i ja,ali kad bi isao sta bi kome govorio!?Ali nisam isao,e sad da imam ovdje neku simpatiju mozda bi i"ja isao vani",hahahahah,slatka ova gif maca....di je nađe,,,

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 15 Jul 2013, 21:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Brede, željno iščekujemo tvoj povratak a posebno tvoje dubokoumne analize svega osim samog sebe. [jumping_1.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 08 Avg 2013, 12:25
Korisnikov avatar
*VIP*

Evo,posto poodugo nisam nista napisao,a u meduvremenu su se dogodile mnoge stvari ovdje na ovom Forumu,ne mogu a da ne napisem o ljubavnim zbivanjima tu,sto prije,jer koliko vidim neke ljubavi traju kao mjehur od sapunice i gotovo!Zato treba to sto prije zabiljeziti,dok do nije otislo sve u Mp3...i zato uskoro!!!

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 16 Avg 2013, 13:52
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

[13:55:05] @ Empedokle : pozdravi mi brata Hrvatskog Pitta i pitaj ga jel ga umakao u vruću vareniku,kad ga ne umače đe treba

Pite pozdrav od mene i Matorog :)
Ljubimo te oboje i da znas da mislimo na tebe.
Saljemo ti slike iz Igala u septembru [pozz.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 21 Avg 2013, 19:14
Korisnikov avatar
*VIP*

Kvorum za Forum
-Evo ga poštovani moji,drage dame,bogme,vrijeme je da malo bacimo oko,uho,nogu,štajošsvene na dešavanja na ovome Forumu...Nije baš da je bilo neko ludilo ovdje,ali ipak neke stvari su se dogodile,pa da malo vidim šta to!?Kao prvo primjecuje se rapidan pad posjeta Forumu,recimo u ove sate(oko 18:30),mada,po mome skromnom mišljenju bi sad trebalo biti vise ljudi ovdje,ali primjecujem zato da je "virionica"dosta popunjena i traži se "virenje više",evo upravo sada je 40 gostiju,Alibaba i četrdeset gostiju(razbojnika),,,hahahahah,upravo je Juliška ujahala na Forum.Razlog virenja je,kao sto sam milijunpet puta spominjao je taktičke naravi,da se vidi da li je njen ili njegov"favorit"tu,pa ako je tko ga šmingla nek "đubre pregara",i prati se svako slovce,i proživljava kao uživo,zato bi ja to spriječio,jednostavno da oni koji se ne logiraju ne mogu vidjeti,pa ti majci viri,,,ihihihihi,ali tko mene Pitta,stvarno ne kužim u čemu je čar voajerstva ali božemoj,ima nas svakakvih,i stalno pokušavam instalirati"virolovca"ali neznam ga postaviti..
-Nastranu sad to,ali kako čujem događaju se nove ljubavi&starsti tudeka,ali sve je to nekako sporadično,isforsirano,prikriveno,neiskreno da je to prestrašno,naprimjer,dugo nisam vidio ovdje da je netko nekom poslao srce,kakva poljubac,pa makar i mali,neki lijepi stih pjesmicu(sjetite se kako je onomad Picard pisao Megi pjesmicu neku o dućanu,kako ga je Megi dizala u visine,kako su Žex i Tarra bili kao sijamski blizanci,kako je Pitt obasipao komplimentima D.Janu,Tw...pa prave epske borbe trojice oko Emanuelle,bajkovite i neviđene(doslovno)štorije među Nerom i Minnie,one Klare s Amenom,i jos mnogo mnogo toga,i sve je nestalo kao ulja u bivšoj Yugi,u tili čas i stropoštalo se kao kula od karata uz bolni jauk...Ali ne leži vraže,pojavi se plejada nivih,depiliranih,izbrijanih,uredno počešljanih,metro muškaraca,koje ja od milja zovem "pločari",i poosvajaše trebe na brzaka i munjevito...Pod tim naletom pede i inače teškoosvojiva Molena,pade šaptom,pade kao snop pokošena,kao da ju je sam Savo Kovačević osobno pokosio svojim mitraljezem,biješe pogođena u bujne grudi,tj.malo dublje u samo srce junačko...Naravno radi se o Casualu Pacino Alu,kojeg je i samog pogodi rikošet tog"rafala",i od tada rijetko se pojavljuje ovdje na pozornici,jer jednostavno njegovo meko srce ne može podnijeti udvaranja drugih Moleni,i zauzeo je pričuvni položaj,izabrao je prvi red u"virionici"i oprezno prati,te samo nekad otpuhne i ceka bolje dane,ceka studeni novembar!
-S druge strane Boss je,čini se,opet prošao kao bos po trnju,stoput sam rekao ne se zaljubljivati na Forumu,ali mene se ne slusa,eto nasem Bossu je to drugo ozbiljno zaljubljivanje,prvi put se radilo o AFŽ,ne APN,krivo,e da o ASG,a evo sad kako pisu forumski mediji zacopao se u našu Gigi dugu čarapu,i eto ti vraga,ne ide baš sve ko po loju,ah ta ljubav...Picard,opet taj Picard s dobrim pločicama na tijelu,a lošim u kupaonici(u mene je obratno),ovog puta je bacio u trans Juliju,ili je ona njega!?Ali uglavnom ima tu nesto,čini kao da još nije prežalio Megi,božemeprosti,rijeđe se pojavljuje a češće viri...Nadalje,treći iz ekipe "pločara,Trile,isčezne kao guska u maglu,za to vrijeme Nikita nema mira bez njegovog "Johna Deera",nemože ona bez Triletovog"Ferguson",Trile,Trile imaš IMT,zato Niki voli te,opsa opsasa,,,hahahahaha
-Već rečena ASG broji teške dane,jer Boske drugu ljubi,Anđo moja,sve se vraća sve se plaća,zapamti to...
-Ostali su naizgled mirni,ali ima tu pp,Skype,mail,tko zna sta se dešava u uzavrelom eteru,no i to će doznati moja služba i odmah ćemo to dati na uvid...
Bradpristo Bittabloid [smusen.jpg] [kez.gif] [iloveyou.gif] [zid.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu