|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: da bude kao Picard..mlad, lep, zgodan, neophodan..i da moze i na daljinu...msm da salje energiju neophodan auuu...jos ja treba da ucima, nista ne znam ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
neophodan, ajjjjaajj 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Ma da bude takav kakav je uvek...kakvi kvaliteti kakvi bakraci Evo na primer ja....ja sam šašav i ne podnosim dvolicnost i foliranje, kazem otvoreno sta mislim, izgleda da je to na forumu mana, a u stvarnosti je vrlina i kvalitet, jbg da glumim ne umem, tako je kako je bio to kvalitet ili ne.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da ima muza,zenu,decu,savrsen zivot uz pregrst prijatelja,toliko ljubavi,novca i vremena koje trosi po ceo bogovetni dan na njih,dok ga ti isti cekaju da sjase sa kompa 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Šeki, opet si jela one gljive ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da moze,da zna,da ga nije blam MARS U 3 LEPE? A ne znas zbag cega?!! Zato sto sam bolja od tebe u svemu 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Julia je napisao: da bude kao Picard..mlad, lep, zgodan, neophodan..i da moze i na daljinu...msm da salje energiju neophodan auuu...jos ja treba da ucima, nista ne znam ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ceo zivot se uci moja Moli
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da zna kad treba da stavi tacku na likove sa margine
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
mmm je napisao: Da bude posten kao ja. mislis na +- ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 37 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|