Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 12:54

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 04 Jul 2013, 22:29
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

FARMA UŽIVO: Imanje napušta Ljuba

Još jedan finalista večeras napušta imanje u Lisovićima. Publika od 20 časova može da glasa za svog favorita

Slika

Još jedan finalista večeras napušta imanje u Lisovićima. Publika od 20 časova može da glasa za svog favorita.

U trci za 50.000 evra i titulom najboljeg farmera ostali su da se bore Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Goca Božinovska, Nenad Aleksić Sha, Radojka Bogdanović, Ljuba Pantović, Danijel Alibabić, Sulejman Haljevac Memo, Ekrem Jevrić i Andrija Marković Aki .

Vesna Vukelić Vendi u petak dolazi na "Farmu".
Pratite izbacivanje sa nama iz minuta u minut...

Aleksandra je pitala goste ko im je favorit.

Baki: Nemam favorita ove sezona. Imao sam u početku favorita, a kasnije me je razočarao. Sada mislim da je Danijel najbolji.

Natalija: Farma ne bi opstala bez Radojke i Goce Božinovske.

Dejan Kralj: Mislim da treba da pobedi . Ekrem me je razočarao jer je rekao da je veće zvazda od Cece. Pa on ne može pod prozor da joj pljune.

Cakana: Goca ili Radojka, a od muškaraca Danijel ili Aki.

21:51 - FAVORITI GOCA I RADOJKA

Aleksandra je pitala goste ko im je favorit.

Baki: Nemam favorita ove sezona. Imao sam u početku favorita, a kasnije me je razočarao. Sada mislim da je Danijel najbolji.

Natalija: Farma ne bi opstala bez Radojke i Goce Božinovske.

Dejan Kralj: Mislim da treba da pobedi . Ekrem me je razočarao jer je rekao da je veće zvazda od Cece. Pa on ne može pod prozor da joj pljune.

Cakana: Goca ili Radojka, a od muškaraca Danijel ili Aki.

Vesna Vukelić Vendi u petak dolazi na "Farmu".
Pratite izbacivanje sa nama iz minuta u minut...

Cakan je rekla da je Ekrem najveći neradnik ikada. Ona se složila sa Natalijom i Bakijem da sve što su videli u četvrtoj sezoni rijalija im se čini nemogućim.

Natalija: Mnogo su dosadni. Samo spavaju, leže. Nama je bilo zabranjeno da spavamo.
Cakana: Ja sam tražila da sve u kući bude čisto. Inače, mislim da Stanija ima odličnu taktiku i da je svaki dan na imanju iskoristila u markentiške svrhe.

21:48 - EKREM NERADNIK, STANIJA TAKTIČAR

Cakan je rekla da je Ekrem najveći neradnik ikada. Ona se složila sa Natalijom i Bakijem da sve što su videli u četvrtoj sezoni rijalija im se čini nemogućim.

Natalija: Mnogo su dosadni. Samo spavaju, leže. Nama je bilo zabranjeno da spavamo.
Cakana: Ja sam tražila da sve u kući bude čisto. Inače, mislim da Stanija ima odličnu taktiku i da je svaki dan na imanju iskoristila u markentiške svrhe.

21:26 - LJUBA NAPUŠTA IMANJE

Ognjen diže tenziju među ukućanima, još minut je do kraja glasanja. Svi udaraju rukama po stolu i viču. Odbrojavaju sekunde i tapšu... Ekrem gubi strpljenje, kaže "Skrati šou i završi priču". Ognjen se vadi kako ni njemu nije lako... Ekrem kaže da je Ljuba nekulturna i da bi trebalo da ustane jer ima pasa. Posle kaže da se šali.
Ognjen traži po dva dobrovoljca sa leve i desne strane. Stanija i Filip ustaju, pa zatim i svi za njima. Ponovo tapšu i vrište. Svi stoje.

Sedaju naizmenično. Svaki drugi ostaje da stoji. Tenzija raste, Ognjen "spušta" jedno po jedno. Ostaju da stoje Aki, Radojka, Ljuba i Danijel. Neko od njih će napustiti imanje. Ostadoše Ljuba i Radojka. Ljuba ne pušta psa iz naručja.

Imanje napušta Ljuba Pantović.

21:06 - IZBAČENI FARMERI PREDLAŽU POBEDNIKA

Ognjen donosi pismo.

Farmeri koji su se ove nedelje vratili na imanje kao gosti imaće priliku da kažu šta misle ko će pobediti u ovoj "Farmi", uz razloge za svoj izbor. Moraju biti iskreni.

Milan: Stanija, mlada je lepa, pametna, završila je fakultet i zaljubila se. Na mladima svet ostaje, glupo da pobedi neko stariji.

Sandra: Danijel, jer je dečko sa stavom, mlad, iskren, peva... Znam ga privatno i to je moje mišljenje. Opet, Goca je kvalitetna žena koja je dugo na estradi. Ne mogu da se odlučim. Nek bude Danijel, pošto je mlađi.

Goca: Neodlučna je, sve nabraja.... Goca Božinovska je potpuno pokazala kompletno ono što se očekuje od Farme. Izuzetno mi je draga kao biće, veliki je radni čovek i drugar.

Dule: Radojka.

Miki: Sve su mi nijanse u pitanju, svi su mi bliski. Goca, Ljuba, Danijel... Neka bude Goca, jer je kompletna ličnost, neko ko je došao iz druge profesije a uspostavio je dobar odnos sa svima.

Era: Nijanse, što bi rekao Miki. Memo - ima duha, svako jutarnje druženje sa njim mi je bilo lepo. Sa Gocom i Ljubom sam razmenjivao jutarnje farmerske poljupce, neumiveni, neopranih zuba, Ša je ekstra lik... Da skratim, kada bi trebalo da odaberem jednog bila bi Goca. Odlično se uklopila i dala maksimum, od sirotinje do bogatstva.

Marija: Svi su mi mnogo dragi, kvalitetni i vredni. Kompletna ličnost, iskreno vredna i iskreno veliki laf, kračljica od žene je Goca Božinovska.

Filip: Sto posto je realan, iskren, u pravu, takav kakav je, išao je srcem i nikad nije ispao đubre prema meni, nije me izdao.. To je Aki, definitivno, smatram da sigurno zaslužuje pobedu. Moj burazer Aki zaslužuje prvo mesto...

21:02 - RUKA ISPOD STOLA

Baki 3 retpostavlja dok svi sede za stolom ispod stola ide nečija ruka sa noge niz nogu, do kolena, kaže da to priča iz iskustva sa "Farme 3".

Kralj: Svi jako puno rade, svako je svoj majstor.

Cakana: Veće neradnike nisam videla. Ja sam pravila sir i pekla, svi smo radili i pravili nešto. Stvarno ne mogu da skinem svoj intimni veš da bi mi neko dao pola kokoške.

Kralj: Meni je Cakana bila favorit, svaka njoj čast.

20:50 - AKI: NA SEKSI SANDRU GLEDAM KAO NA DRUGARICU

Ognjen razgovara sa Akijem na imanju. Pita ga da li reaguje na seksi Sandru.
"Iskreno ne, gledam je kao drugaricu" - kaže Aki. Na Ognjenovo pitanje gde je gleda, jer se šetala polugola pred njim, Aki spremno odgovra: "U oči."
20:45 - ASOCIJACIJE NA FARMU 4. UČESNICI KRIZIRAJU ZBOG NEDOSTATKA SEKSA

Prva asocijacija na "Farmu 4"?

Natalija: Stanija i Filip, kad god okrenem oni su u kadru. Od prvog dana samo Stanija i Filip, možda im je produkcija dala previše prostora.

Baki 3: Slažem se sa Natalijom, dodao bih da su dve veze obeležile "Farmu".

Kralj: Svađe su obeležile "Farmu". Svađaju se zbog nedostatka seksualnog odnosa, jer su svi navikli da imaju seksualni odnos dva-tri puta dnevno i sad kriziraju. Bože me sačuvaj i sakloni. Možda je bilo seksa iza sena i u našem serijalu.

Cakana: Svađa Vesne Rivas i Goce, nešto neslavnio i veoma ružno, puno groznih reči, zlobe i mržnje... Strašno.

20:17 - STANIJA SE PRETVARA, FILIP NIJE DOVOLJNO MUŠKO

U studiju su ponovo učesnici prethodnih serijala rijaliti šou "Farma" - ovog puta to su Cakana, Natalija Trik Fx, Dejan Stanković Kralj i Baki B 3 .
U međuvremenu, Ognjen je na imanju razgovarao sa Stanijom i Memom i pokušavao da ih pomiri. Međutim, Stanije je strahovito ljuta na Memu jer je pogrdno pričao o Filipu. "Gledala sam te kao prijatelja i uvelk sam te branila, sve dok se nisi okrenbuo protiv mog dečka i mene" - rekla je starleta.
Memu pak smeta što su ga Stanija i Filip preterano "ubacilI" u njihovu vezu, te reče da se više neće mešati.  Dodao je i da se Stanija Pretvara, a Filip nije dovoljno muško!

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 04 Jul 2013, 22:41
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Ljigavac Sulejman će ispratiti Staniju? FOTO

Ko zna?

Slika

Ime „Stanija“ ne izlazi iz usta pojedinim farmerima poput Goce Božinovske, Meme, Ša, Ljube i Ere.

Memo je rekao svima njima da je Stanija njega nekoliko puta na sastancima nazivala ljigavcem, a Ljuba je dodala da ona njega treba za zove Sulejmanom kako mu je pravo ime, a ne tako.

–Drago mi je samo što će je Ljigavac ispratiti sa imanja! – dodao je Memo, samo je pitanje odakle crpi ovakvu samouverenost da ima glasova više nego Stanija.

puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 04 Jul 2013, 23:20
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

SVAĐAMA NIKAD KRAJA
Svi protiv Stanije: Ti si ološ, dno dna, folirant i sramota! (VIDEO)

Farmeri su, po ko zna koji put, igrali igru istine, a glavna na tapetu bila je Stanija Dobrojević. Starleta je od ukućana optužena na folirant, manipulator i da je izuzetno lenja. Da li to zaista misle ili osećaju da je jedan od najjačih favorita?

Slika

Staniji su najviše kritikovali Memo, Filip Mitrović, Ljuba i reper Ša. Slikar je istakao da je starleta taktičarka i da mu je ona svojevremeno rekla da je Vlada Vuksanović lepši od Filipa Panajotovića.

- Kako te nije sramota. Takvi ljigavci kao ti ne treba da žive. Vlada Vuksanović mi je prijatelj, lep kao lutka - rekla je Stanija Memi, koji je odmah rekao da starleta nije iskrena.
Filip Mitrović je za Dobrojevićevu rekao da je proračunata, da često laže i da je lenja.
- Ova ovde devojka je najveće dno dna i đon koji postoji, rekao je Mitrović pred svim farmerima - dobivši za to aplauz.
Po Staniji su opleli i Ljuba i Daria dok je seksi Sandru interesovalo zašto je plasirala priču da je Danijel gej. Stanija se branila da je tu informaciju čula i da je htela lično da je proveri.
Svoje izlaganje imao je Danijel, koji je rekao da se razočarao u Staniju i Filipa i da je ispao budala.

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 04 Jul 2013, 23:27
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Vesna: Gocu su muškarci gazili!

Dok nakon tuče koja je obeležila ovu sezonu rijalitija nije želela da priča o pozadini sukoba, Vesna Rivas je nakon što je drugi put napustila „Farmu“ otkrila je da je svađa između nje i Goce Božinovske nastala jer je pevačica ljubomorna.

Slika
Kaže da u privatnom životu nije svađalica: Vesna | Foto: Goran Srdanov

- Goca Božinovska je dno dna! Nikada nikome direktno nije rekla u lice šta misli, već okoliše i opiše te da se prepoznaš, ali ime da ti izgovori neće. Stalno je potencirala kako je ona domaćica, kako ona kuva, sprema, svima je muka bilo od njenog nabrajanja šta je ona sve uradila.

Ljudi, pa ona po ceo dan pije! Ne pije samo kad su žurke, ona svaki dan po nekoliko onih šolja popije. Ali, nije to situacija sa farme, pa mi, bre, odemo na novogodišnji program, ona pada, sapliće se od alkohola, smeju joj se kolege. Loš je čovek, a naš sukob nije nastao tek tako. Prvo, ja nikog ne diram ako me ne dira. Ona je iskompleksirana. Znate kako, postoje žene koje su mažene i pažene od strane jačeg pola, a postoje one koje su gažene, mučene...

Slika
Njenu reakciju ćemo dobiti kad bude izašla: Goca Božinovska | Foto: Zoran Lončarević

Gordana spada u ove druge. Molim vas, pa ona je, bre, htela da se obesi, skidali je sa vešala. Neka tuži za to, postoji i kontratužba, pa ako hoće na to da bacamo pare, nije problem - priča Rivasova i dodaje da u spoljnom svetu ne važi za prgavu ženu i da je ispalo da se sa svima svađala, a da je situacija na imanju bila potpuno drugačija.

- Znate kako, ispada da sam se samo ja svađala, a nije tako. Možete da vidite da nikoga nisam napala prva, ja sam se branila. I sa ljudima sa kojima sam se svađala zakopala sam ratnu sekiru, dok sa Gocom nisam, jer je ona drugi svet, mnogo se razlikujemo. Ja ne važim za svađalicu, nikada se ne svađam i to znaju ljudi koji me poznaju, ali farma je nešto drugo - izjavila je pevačica, koja kaže da nije uspela u nameri da natera Staniju da prizna neke stvari.

- Stanija laže i svoje i narod jer nikome ne priznaje šta zapravo radi u Americi. Ja vam neću reći, ali će se saznati kad-tad. Ne može da krije to! Ona je, kao, moderna devojka, pa joj smeta moja i Erina muzika, ali i to sve govori o njoj. Ja sam pokušala sada da pričam sa njom i svi su me osudili da sam se priklonila njoj, ali ja sam imala veliku želju da porazgovaramo - završava Vesna, koja za sebe kaže da je pobednik jer je izdržala ludilo na imanju.

Slika
Steva i Filip

Rivasova: Steva nije Filipov drug!

Nakon što je pevačica Vesna Rivas napala Filipa Panajotovića da prizna da ima dečka Stevu, svi mediji su počeli da se bave time i raspituju se za pomenutog momka. Međutim, farmerka kaže da je maneken više puta ponovio da mu je to najbolji drug, a da je ona ipak čula drugačije.
- Znam da se digla velika prašina oko čuvenog Steve onog trenutka kada sam prozvala Filipa. Meni je Filip nekoliko puta onako prošaputao da mu je Steva najbolji drug, ali se napolju priča drugačije. Kada sam izašla na nekoliko sati, saznala sam za tu priču i iskoristila je onda kada me je Filip napao - kaže nam pevačica.

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 05 Jul 2013, 23:44
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Vesna Rivas ne stidi se ničega sa Farme: Žao mi je što nisam bila još grublja

- Ne kajem se ni zbog čega što sam izgovorila ili uradila na farmi, samo mi sada smeta što nisam bila grublja prema Gordani Božinovskoj - rekla je Vesna Rivas nekoliko sati pošto je, ovog puta regularno, napustila imanje u Lisovićima.

Slika

Vesna Rivas je izašla kroz kapije farme kao osoba koja je pokazala najgore osobine. Učestvovala je ili inicirala svaki sukob na imanju, pobila se sa pevačicom Gocom Božinovskom, bila izbačena, pa vraćena u rialiti. Vesna je doprinela da se ova sezona “Farme“ proglasi za najprostiju i najprimitivniju, ali se ona ne slaže s tim:

- Ne, ova “Farma“ uopšte nije bila takva. Ne znam šta je vama servirano, ali nismo se mi mnogo svađali i vređali tamo. Ako sam sebi nekada dozvolila da reagujem agresivnije i prostije, to je zato što se tako odgovara na divljaštvo. Ne mogu da objasnim ljudima da se ja ne svađam, već rešavam probleme. Mrzim nepravdu i loše ljude i zato sam tako silovito napadala na farmi.

Goca Božinovska važi za najvećeg favorita na Farmi i ankete govore da će ona odneti kući ček od 50.000 evra. Finale Farme zakazano je za nedelju, kada će se boriti četiri takmičara. Do tada će svake večeri biti izbacivan po jedan takmičar.
Da li vas je sramota zbog ponašanja?
- Nema razloga da me bude sramota! Nisam ja bila najgora tamo. Prijatelji mi zameraju što sam samo u retkim prilikama ispoljavala svoje pravo lice, a to je lice veseljaka i žene zmaja.

Ipak, mora da se zbog nečega kajete?
- Lično nemam zbog čega. Htela sam da uđem tamo i da svakome u lice kažem šta mislim o njemu. Kajem se samo što sam bila blaga prema Goci Božinovskoj.

Pre nego što ste izbačeni, dugo ste razgovarali sa Stanijom i Filipom?
- Filipa i Staniju je napujdala aspida od Božinovske. Filip mi je priznao da mu je Steva najbolji drug. Staniju sam htela majčinski da posavetujem jer ne mogu da se pomirim da postoji ličnost kao što je ona.

blic

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Jul 2013, 00:03
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Ljuba Pantović istinu o dečku i ćerki saznala od novinara

Ljuba Pantović od novinara saznaje za bizarnu situaciju u njenoj porodici dok je ona boravila na "Farmi", njena majka i drug pokušavaju da prekinu intervju. Pogledajte...

blic

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Jul 2013, 00:17
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Danijel trči u zagrljaj verenici!

Veliko finale bez crnogorskog pevača. Danijelu Alibabiću nije teško palo izbacivanje. On je jedini učesnik ovog rijalitija (za sva četiri serijala), koji nikada nije opsovao!

Slika

Bili su u pravu farmeri kada su rekli da će ovog puta ispasti muškarac.

Zabrinuli su se farmeri ko će sad da im kuva, pa im je pao kamen sa srca kada su čuli da je ipak muško "ispalo".

Danijelu "srce nije jako lupalo", kako kaže...

"Bio sam spreman za ovo. Nisam se iznenadio", rekao je pevač.

Pogledajte video.

"Izlazim kao najbogatiji čovek sa Farme, definitivno", ushićen je bio Danijel pri izlasku sa farme.

Kaže da ništa nisu planirali, sve se spontano dogodilo. Vidno srećan, nije skidao pogled sa Jovane, koja je sedele u prvom redu u publici.

O "kumovima" i nije hteo toliko da priča, ali je konačno razjasnio da između njega i Stanije ničega nije bilo (iako Filip to konstantno ponavljao).

Voditeljka ga je pohvalila da bi ga zadruga nagradila (da takva nagrada postoji), za smirenost i lepo vaspitanje, jer jedini tokom četiri sezone ovog rijalitija nije opsovao.

Danijel Alibabić se nije mnogo svađao na farmi, bio je vredan (koliko je mogao), a najviše pažnje je privukao kada je smuvao Jovanu Nikolić i navodno vodio ljubav sa njom nekoliko puta tokom rijalitija.

POVEZANE VESTI

Farma: Verili se Jovana i Danijel!Jovana (Farma): Žao mi je što nisam trudnaFarma: Gazdinsko dahtanje
Njegova seksualnost je nekoliko puta bila pod znakom pitanja, a celu priču posebno je začinila Stanija kada je otkrila da ima neke informacije  o tome.
Ipak đetić je sve to opovrgao onog trenutka kada je pred celom Srbijom i šire, zaprosio Jovanu Nikolić i kada je ona pristala!

Domaći mediji pišu da će se venčati u oktobru i da će mladi Crnogorac odmah nakon izlaska, otići u Niš da traži Jovaninu ruku od njenog oca.

Posebno iznenađenje na poslednjoj žurci pre veliko finale, biće ulazak Vendi na Farmu, koja je pre izbacivanja, imala za svakog po nešto da kaže.

Bilo je tu priče o "kliznom" karakteru pojedinih farmera.

Upitana da li joj je Ekrem favorit, ona je direktno odgovorila da je on "maskota".

"Što se tiče favorita, dosta njih je izbačeno. Goca bi trebalo da pobedi jer je vredna, a Memo je dobar čovek", rekla je Vendi, koja će konačno dati priliku Ekremu da pravi "šovove" i koja zna da je on već u nekom "gasnom stanju" spreman za nju.

mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Jul 2013, 00:32
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Stanija: Jaka sam, ali ovo je udarac za udarcem!

Sebe smatram izuzetno jakom devojkom, ali ovde ide udarac za udarcem. Jednoglasno sam proglašena za foliranta, da mi je lažna veza... Nije mi dobro, rekla je Stanija

Slika

Stanija se požalila Filipu, dok su sedeli u dvorištu, da je na Farmi pretrpela mnogo niskih udaraca i da bi volela, baš zbog toga, da pobedi.

"Sebe smatram izuzetno jakom devojkom, ali ovde ide udarac za udarcem. Jednoglasno sam proglašena za foliranta, da mi je lažna veza... Nije mi dobro", rekla je Stanija i dodala da bi volela da pobedi u inat svima.

"Sinoć me je Miki Mećava pitao kako sam tako sigurna da ću pobediti. Iskreno, sad bih baš volela da pobedim, ako je ikako moguće", kaže starleta.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Jul 2013, 00:43
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Stanija: Filipe, ti ne možeš da me zaštitiš!

Boksuje me kao da sam bokserska vreća, a ti ne možeš da me zaštitiš. Jedino tebe imam da ti se ušuškam i požalim, žalila se Stanija Filipu

Slika

Stanija se opet žalila Filipu kako je svi napadaju, a da je on, pritom, uopšte ne štiti .

"Ja sam ovde kriva što sam živa. Ti nisi imao takve svađe kakave sam ja imala. Imao si sa mnom, ali ne sa drugima", rekla je Stanija Filipu, a on ju je podsetio da je imao i on sličnih situacija.

"Nisi ovakve. Boksuje me kao da sam bokserska vreća, a ti ne možeš da me zaštitiš. Jedino tebe imam da ti se ušuškam i požalim", žalila se Stanija.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Jul 2013, 18:16
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

FINALE KRENULO: Farmeri povratnici izbačeni sa imanja

Farmeri povratnici, napustite imanje. Vreme je da finalisti ostanu sami, pisalo je u pismu

Slika

Farmeri povratnici napustili imanje. 
Pismo Zadruge je stiglo u kojem je pisalo da farmeri povratnici treba da napuste imanje i da je vreme da farmeri finalisti sami ostanu na imanju u Lisovićima.

"Farmeri povratnici, napustite imanje. Vreme je da finalisti ostanu sami", pročitao je Ša sadržaj pisma.

Goca glumica se odmah bacila Ekremu oko vrata, dok su se Filip i Stanija ljubili, ne pogađajući ih mnogo što povratnici odlaze sa Farme.

Goca Božinovska je bila veoma tužna što Miki Mećava odlazi.

"Mikili, ideš mi ti sad", obratila se pevačica Mikiju i pomogla mu da se spakuje.
Era je na kraju zapevao: Oj, farmeri, je l vam žao, rastanak se primakao". Najteže je ipak bilo Radojki koja nije mogla da se odvoji od kapije na kojoj je izmakao Dule.

Farmeri povratnici su finalistima poželeli sreću i da pobedi najbolji.

Aki je zaključio da je imanje sad potpuno imanje, a Stanija je čak predložila da ona sama sad sredi kuću.

Slika

Slika

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu