Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
e ebala te teta znas 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Picard je napisao: Julia je napisao: a oces ti da me pohvalis?a ja to u sebi, zar ne osjetiš Julia, tu energiju koju emitiram prema tebi !? ne pohvaljujem ovako javno, ko na buvljaku taman posla, pa da postanem ko moja teta, ni čut' ah srecice...ovi leptirici u stomaku...to je od energije sto mi saljes?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
nije to ti zavijaju creva sto si gladna
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
*Twilight* je napisao: nije to ti zavijaju creva sto si gladna dobro bre,,,,ne kvari mi iluzije
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
da nije trudna ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
pa šta sad nek ' se dijete zove kao ja 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Odo ja po cigare... dotle ce se valjda i roditi mali David
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahhahahahhahaha da ti nemas neku moc..telepatijom..ono... bezgresno zacece...i tako to.. ahahahhahahahahahahaha..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
*Twilight* je napisao: Odo ja po cigare... dotle ce se valjda i roditi mali David ahahahahhahahahahhahahahahah bem te ludu
|
|
|
|
|
|