Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ja pohvaljujem i pozdravljam samu sebe..A kako i ne bih..ja sam pametna, lepa, zgodna i sposobna zena, sigurna u sebe, uspesna..i tako.. e da, dobar forumas, pisem kvalitetne postove, ne kenjkam, ne dramim i sl... eto, ovo je ono najsazetije, a ima jos toliko toga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
samo ti nastavi ček da uzmem kafu sve pohvale za Julišku.. šta reći 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
I ja isto pohvaljuem Juliu hehe...msm ona je pisuci o sebi mislila i na mene, jer je ona ista kao ja tj ja sma ista kao ona..sve nabrojano i to  Svaka ti cast....svaki ti dao
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pohvaljujem Pitta najbolji je na forumu
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Pohvaljujem Pitta najbolji je na forumu Iihihhihi i jos sam u EU,,,
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia je napisao: ja pohvaljujem i pozdravljam samu sebe..A kako i ne bih..ja sam pametna, lepa, zgodna i sposobna zena, sigurna u sebe, uspesna..i tako.. e da, dobar forumas, pisem kvalitetne postove, ne kenjkam, ne dramim i sl... eto, ovo je ono najsazetije, a ima jos toliko toga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zbog ovoga pohvaljujem Juliu 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
niti hvalim niti kudim
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
fala Moli ..fala..i tebi svaki dao..a i ti da dala ko ti trazi
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a di pečat tu kritika za opakog ko vrata.. pa di si ti BRE ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Iskra je napisao: a di pečat tu kritika za opakog ko vrata.. pa di si ti BRE ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) Nane tu sam ja...samo iskreno, izbegavam ulaziti kad je ono zlo od Pitta na forumu ili udjem pa kucnem poneko slovce. Nemoj da me krtitkujes nisam zasluzio to...a ako jesam onda navali ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|