Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da da...i ja ne znam stvarno u srpskom rijecniku je to mozda i korektno jucer je TW napisala i vec sam vidjela jos na par mjesta i od forumasa da li je ispravno napisati tebi neko 'hvali' ... tj fali odnosno nedostaje ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: da da...i ja ne znam stvarno u srpskom rijecniku je to mozda i korektno jucer je TW napisala i vec sam vidjela jos na par mjesta i od forumasa da li je ispravno napisati tebi neko 'hvali' ... tj fali odnosno nedostaje ? ispravno je fali... fali-nedostaje hvali-hvaliti, udeljivati komplimente mada, opet, ovde na forumu to nije vazno stvarno..moze covek jednostavno kuckajuci da napravi gresku..ali kad pises neki zvanicni dokument pa makar to bio i mail, jbg onda to deluje onako bas nepismeno mada..mi smo jos i dobri kakvi su ovi danasnji klinci..pravopis, gramatika..nula a jbg, ako nista drugo onda treba znati neke osnove bar maternjeg jezika
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ma ne donosim misljenje o osobi na forumu na temelju toga samo nisam znala da li je to ispravno, jer sam u jos par slucajeva isto primjetila, pa sam mislila da je to u srpskom pravopisu tj rjecniku normalno... Svakako da je ovdje kuckanje opusteno i da su greske normalne
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Ma ne donosim misljenje o osobi na forumu na temelju toga samo nisam znala da li je to ispravno, jer sam u jos par slucajeva isto primjetila, pa sam mislila da je to u srpskom pravopisu tj rjecniku normalno... Svakako da je ovdje kuckanje opusteno i da su greske normalne Ma naravno..znam da ne donosis..pise kako ko hoce, i to je ok..i treba da bude opusteno a, ako pricamo o recniku...nije ispravno..Kao ni mesanje ''jel i jer'' tipa..Jer ti rekao .....
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jao, ne spominji mi "jel i jer", dobicu nervni slom 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
LaYa je napisao: jao, ne spominji mi "jel i jer", dobicu nervni slom  e i mene to izludjuje..i nista kao to..ono....jer tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Julia je napisao: LaYa je napisao: jao, ne spominji mi "jel i jer", dobicu nervni slom  e i mene to izludjuje..i nista kao to..ono....jer tako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) +1 layu mozda izludjuje kad joj neko skrene paznju na pravopis ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ovakve osnove se moraju znati, poput jer i jel
ali to da li sam ja u receptu napisala kasikica ili kasicica sasvim je nebitno onome kome je recept potreban, ali ne brinem, tu si ti da mi kazes kad mi fali i zapeta, hvala ti.
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Ucini nekom dobro pa ce ti jebat mater...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ne prozivaj bez veze pa si vec ucinio dobro