Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
a nesto ste kao i znali
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
izvini ali ja sve znam nacula od onih koji su ti lozu davali, a i vidjela..da se ne lazemo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
haaaaa pozdravi mi moju bracu rvate 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jesi i nasao s kim ces se bratimit' hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
a kao da sam ja bolji  jebeno je samo kad loza dodje pred kraj flase..odma se nekako cudno gledamo 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
nema te vi pojma o meni edit...nemate 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 04 Jul 2013, 11:48, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nemate se pise skupa  ...eto nesto i znamo hahaha o tebi se pjesme pisu znamo koliko treba da znamo a i vidjeli smo...uhhh, da sam musko
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: nemate se pise skupa  ...eto nesto i znamo hahaha o tebi se pjesme pisu znamo koliko treba da znamo a i vidjeli smo...uhhh, da sam musko vid stvarno sam napisala odvojeno..ahahahahhahaha...auuuu blama... e ovo sebi nikad necu oprostiti...eto i to sad znate o meni
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma kakav blam....da su mi svi blamovi ovakvi bilo bi mi lakse pisane greske su normalne...ovo je vise bila kao sala
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: ma kakav blam....da su mi svi blamovi ovakvi bilo bi mi lakse pisane greske su normalne...ovo je vise bila kao sala ma znam Moli da je sala... al mene to licno izludjuje.. naravno na forumu i nije toliko vazno, kuckamo i ne gledamo kako i sta..ali pre neki dan stize sluzbeni mail u kome pise TI BIH..pa jbt stvarno
|
|
|
|
|
|