Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
*Twilight* je napisao: niko, svi ste dosadni ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
casual je napisao: Julia od reci do reci se slazem sa tobom ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) uffffffffff..sto volim d se slazem sa Casom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
UtherPendragon je napisao: julija da mi dadne sisu evo ..jel dosta
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Bravo Julia  to su ovi sto zive u proslosti... a vidi Tw zanimljive, nisam te prepoznala  ma...to patetisanje..a pogotovo na forumu..tipa kako je nekad bilo..jbt...alooo..pa bila nekad Juga..sad je nema..bila nekad baba devojka sad vise nije.. bili nekad ovde neki forumasi..sad vise nisu..a otisli su jer su tako hteli..a ne zbog nekih doticnih..bar se nadm da je tako..jer koliko covek mora biti labilan da zbog nekoga ode...a ostavi one koji ''zale '' za njim ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nedostaje mi neko ko nije na forumu a pre odredjenog vremena je bio prisutan,mislim vise njih i sad ....desilo se nesto,ne znam sta al vise ne dolaze i zato sto ih nema,upravo zbog toga mi i nedostaju 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Julia i Molena nikako smaraju za medalju Ko bre da cita njihove postove od 2,5 kilometara? dodjem da se opustim a ne da zamaram mozak uhhh treba im lupiti ban dok ne nauce da pisu ko Laza i Iskra neki smajli i tek po koje slovo DOSTA!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
bem ti i ja se nalazim tu...menjam taktiku 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
mozete vi da pisete sta hocete al ja pratim svoje srce i mnogo je tuzno jer mu nedostaju neki forumasi 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
nedostaje mi liz
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
10 ljutih gusara
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|