|
Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Laki,Koja,Nikita,Boss,Zeleni,Ema,Just,Vucica. P.S.Drago mi je sto se SHE vratila.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nije za javnost 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Andjeo sa greskom je napisao: Iskra je napisao: Mo.. svi zanju ko je gde i i imaju link prema tome ide se tamo gde kome odgovara a ne ovde doći i podje *bavati.. to je ruzno po meni kratko i jasno ( al sam se raspisala danas) Iskra mila tuzno je to sto si u mojim recima videla pod**bavanje a ne suštinu. Andjelak dragi..da li je tuzno ili nije ja pročitah tako .
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Andjeo sa greskom je napisao: Iskra je napisao: Mo.. svi zanju ko je gde i i imaju link prema tome ide se tamo gde kome odgovara a ne ovde doći i podje *bavati.. to je ruzno po meni kratko i jasno ( al sam se raspisala danas) Iskra mila tuzno je to sto si u mojim recima videla pod**bavanje a ne suštinu. ti uvijek i pod**bavas, nema kod tebe sustine sujeta je zaebana...a tebi bas neda mira ..msm kako treba da se protumaci recenica u kojem si navela imena forumasa koji ti nedostaju a koji su otisli radi onih cija imena nisi navela nego si napisala 'doticni' ..to je provokacija. Ako vec imas inf da je neko radi nekoga otisao, ili je iznesi sa argumentima ( iako je moje misljenje da se to tebe ne tice jer nema veze s tobom), ili nemoj da pricas. A kako si rekla da si otvorena i da uvijek otvoreno pises, onda napisi i ko su doticni..jer tako provociras, ako nisi znala..pa reko da ti objasnim. a bas nisam imala lose misljenje o tebi majke mi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Oce neko da mi objasni par stvari ? sta je sustina  ko su neki..neke,,,neka...ili doticni..kako god? ps..a trenutno mi ne nedostaje niko..tek sam usla... Inace...ljudi idu vracaju se..nadju neka druga mesta..imaju svoje obaveze izvan ovog virtuelnog sveta..Tako da,razloga je dosta..a svako je otisao svojom voljom..pretpostavljam da mu je lepse tamo gde je otisao.. tim drago mi je da svako pronadje svoje mesto kome pripada..pa samim tim mi i ne nedostaje... Ustvari..lazem sad..kad udjem na forum..volela bih da su online..Picard-da se devim njegovom liku i delu.., Trile-da me nasmeje ludak, ono bas.., Molena-da polemisemo a i da pise duge postove (a ima se sta i procitati)i da ne budem jedina koja pise dugacke postove.., Tw-jer volim kad je tu..onako sveukupno, Iskra, Laza..Zlobni ..Cas...Onako svi na ''gomili''  e da, i uther da mi trazi sisu msm...ne smetaju mi ni ostali..al najbolji ''provod'' je sa gore navedenim
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia od reci do reci se slazem sa tobom ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
julija da mi dadne sisu
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bravo Julia  to su ovi sto zive u proslosti... a vidi Tw zanimljive, nisam te prepoznala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 62 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|