Za bivšu misicu je kraj rijaliti šoua "Farma". Jedanaest ukućana u borbi za ostanak na imanju u Lisovićima. Izbila svađa između Ljube i Stanije i Vesne i Goce
Jovana Nikolić izbačena sa "Farme"!
U borbi za prvo mesto ostali su Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Goca Božinovska, Nenad Aleksić Sha, Radojka Bogdanović, Ljuba Pantović, Danijel Alibabić, Sulejman Haljevac Memo, Ekrem Jevrić, Andrija Marković Aki i Vesna Rivas.
Do subote svako veče jedan takmičar biće izbačen.
Pratite sa nama izbacivanje iz minuta u minut...
23:27 - JOVANA NIKOLIĆ: STANIJA JE LAKA ŽENSKA
Jovana Nikolić je posle izbacivanja bila gost kod Aleksandre Jeftanović rekla da se oseća super što ide kući, ali je otkrila da je Staniji Dobrojević zamerila jedino što je posle dva dana „legla sa Filipom Panjotovićem“. Bivša misica nije htela da priča o seksu sa Danijelom ,ali je kroz priču nagovestila da kamere nisu zabeležile seks Filipa i Stanije.
22:08 - IZBAČENA JOVANA NIKOLIĆ
Posle mnogo polemike oko osećaja farmera ko od njih ide kući, Ognjen je rekao takmičarima da će ipak jedan farmer napustiti imanje u Lisovićima.
-Zamoliću četiti farmera da ustanu. Ekreme, Filipe, Vesna i Jovana - prozvao je ukućane voditelj. - Tako je kako je.
Ekrem je rekao da će on da sedne, Vesna se složila sa njim, a Jovana je rekla da će ona sesti.
Ognjen je rekao Filipu i Ekremu da sednu, a ostale su da stoje Vesna i Jovana.
Pošto se Vesna isvađala sa Ljubom i Gocom, Ognjen je rekao da kući ide Jovana Nikolić.
21:51 - DVA TAKMIČARA IDU KUĆI
Dva takmičara idu kući, rekao je Ognjen farmerima, a oni su mu rekli da to već znaju. Ekrem Jevrić nije bio oduševljen novonastalom situacijom. 21:49 - MINUT DO KRAJA GLASANJA
Alkesandra je obavestila da je ostao još jedan minut do kraja glasanja, a Ognjen je stigao na imanje. 21:44 - BIVŠU UČESNICI: POSTOJI ŽIVOT I POSLE FARME
Bane i Kaća tvrde da im se ova Farma ne dopada zbog vulgarnosti, smicalicama i vređanju žena.
- Traba svako da se upozori, ali žene ne bi trebalo da se vređaju - složili su se Kaća, Bane, renato i Sandra. Bivši učesnici rijalitija su zaključili da postoji život i posle Farme.
21:39 - KATARINA ŽIVKOVIĆ: ŠA, GOCA I AKI FAVORITI
Bivša pobednica rijalitija Katarina Živković je rekla da joj je Ša favorit, ali i Goca Božinovska i Aki. Njen dečko, Bane Janković, se složio sa njom.
Pevač i bivši učesnik renato Helc je rekao da mu se ne dopada to što su farmeri mnogo lenji, ali da su po njemu Danijel i Aki zaslužili pobedu.
21:02 - IZJAŠNJAVANJE KO SE NAJVIŠE FOLIRAO NA "FARMI". SVI UPADAJU U SVAĐU
U Lisoviću ni ne slute šta im je Zadruga "zakuvala". Ognjen želi da im digne tenziju pred izbacivanje, ulazi sa kovertom u kuću, iznenađuje ih prilaskom sa raznih strana kuće. Na ulasku mu svi tapšu. Otvara koverat i čita "pismo": "Dragi "Farmeri" Zadruga želi da čuje ko se najviše folirao tokom ovog takmičenja. Molim vas svi ustanite i glasno recite ime jedne osobe".
Danijel: Stanija, jer je mislio da mu je prijatelj a ispostavilo se da je daleko od toga.
Jovana: Stanija.
Aki: Stanija. Folirala se oko poslova, da je radila a nije, u mnogo situacija se folirala.
Filip: Ša
Stanija: Iako sam izuzetno direktna i iskrena svi misle da se foliram. Glasam za Mema.
Vesna Rivas: Goca Božinovska
Ša: Stanija
Ljuba: Dvoumim se između dve osobe, jedna je prevrtljiva a jedna folirant. Stanija se prenemaže i ne zna šta hoće, vređa, ljuti se... Prevrtljiva je Vesna Rivas jer tako teške reči koje pas s maslom ne bi pojeo izjavi Filipu i Staniji, a sutradan je cile mile sa njima. Između ostalih, Ljuba je poručila "fuck off".
Stanija se žali da je Ljuba rekla da ona ima prljave gaćiece, upadaju jedna drugoj u reč. Ljuba kaže da ne pretura po tuđem donjem vešu i da je to bilo figurativno. Kaže da joj je Stanija odgovorila vrlo niskim udarcem, na šta joj je Ljuba zapretila istim stavom.
Stanija je u loncu kojim s epolivala prilikom kupanja našla čipkane gaćice koje su bile... ne može ni da kaže kakve. Izvadila je prljave gaćice iz lončeta i bacila ih u kafu.
Radojka: Memo
Ekrem: Vesna, jer se folirala kada je plakala za ovcama koje je izgubila. Šta ima da plače kad su to ovce tuđe, pita se Ekrem
Goca Božinovska: Gospođa sa kačketom je najveći folirant, da joj ne pominjem ime (misli na Vesnu Rivas)
Vesna i Goca upadaju u svađu i prepucavanje, Goca kaže: "Folirantkinjo belosvetska, ja te držim ovde, izazivaš me tri meseca pa narod iščekuje šta ćeš mi uraditi, zato si još ovde. Ti sediš na wc šolji stalno, dobismo upalu bešike svi zbog tebe".
Ognjen zaključuje: Najviše glasova je skupila Stanija.
20:27 - ŠTA JE OBELEŽILO KOJI SERIJAL "FARME"
Sandra misli da parovi obeležavaju svaku Farmu, sad su Jovana i Danijel i Stanija i Filip. Misli da je u serijalu u kom je ona učestvovala bilo sve prirodnije, jer nisu očekivali toliku popularnost kao u današnjoj "FarmI". Bane misli da ova "Farma" nema izrazitih favorita, a kod "njih" se znalo. Katarina kaže da je sotala ista i kad je prvi put učestvovala, i kada je tad izašla i kad se ponovo vratila. Mislila je da je Marijan favorit. Mislila je da je skrivena kamera kada su je proglasili za pobednika. Renato Henc tvrdi da vreme pokaže šta je pravo i šta će opstati, a smatra da nije dobro što su se Filip i Stanija odvojili od drugih.
20:21 - KATARINA I BANE JOŠ ZALJUBLJENI
Ljubav na "Farmi" je moguća a za to su dokaz Katarina i Bane, koji su i danas u vezi. Aleksandra ih pita za mišljenje. Katarina kaže da samo vreme može da pokaže, jer na "Farmi" se ne vidi baš sve realno, ali u "stvarnom" životu kasnije se pokaže da li su partneri jedno za drugo.
Katarina kaže da se interno šalila preko fejsbuka i da ništa nije zlonamerno mislila ni o Staniji i Filipu niti o Danijelu.
20:05 - FILIP I STANIJA
Filip kaže da su mu se udvarali u početku, kasnije se zaljubio neplanirano u Staniju i zaljubio se, nije imao ništa smišljeno već je sve uradio iskreno, sa srcem, obožava takav tip devojke, čak i svađe su mu odgovarale jer su time neke stepenice preskočili. Sviđa mu se što Staniaj vvoli sve da istera do kraja. Nikad u životu nije imao dugu vezu, osim u srednjoj školi, dok je Staninja imala i iza sbe ima veliko životno iskustvo. Nada se da će napolju, akd izađu biti sve savršeno.
Ognjen: Da li si čuo komentar da te je izdresirala bolje nego neke životinje na farmi.
Filip kaže da je ranije često menjao devojke, sad se malo promenio da bi veza bila maksimalno ozbiljna, pa je promenio stvari kod sebe zbog nje.
Kad mu je rekla Stanija da je dosadan, to je bilo zato što se on ponekad zamisli, neobično je kad sa nekim provedeš više od tri meseca tokom 24 sata.
Stanija je izjavila da će ga ostaviti ako ne pobedi?
Filip misli da se više šalila, nego što je bila ozbiljna, jer već imaju privatne planove, slično gledaju u budućnost, a gledaoci će moći o tome da saznaju. Misli da bi Stanija trebalo da se smiri, jer je u tim godinama, Filip se sa tim slaže. Jer, kako akže, oduvek je želeo pravu devojku uz sebe, koja će ga pratiti u svemu.
Planiraju da nakon zajedničkog odmora iznajme stan u Beogradu. Misli da će prvo veče završiti u stanu, pa posle šta bude, kaže uz smeh.
20:03 - OTVORENE LINIJE ZA GLASANJE
Otvorene su linije za glasanje. Sa jednog broja možete poslati pet poruka. U studiju su četiri takmičara iz prethodnih serijala "Farme". Ognjen počinje da priča sa Filipom Panajotovićem ispred kuće.
UŽIVO: Jovana zaboravila: Nikad se nisam muvala sa Ša!
Misica je zaboravila kako se mazila i ljubila sa reperom pre nego što što je započela vezu sa Danijelom
Jovana Nikolić je drugi finalista koji je izbačen sa Farme.
Ona je u studiju sa Aleksandrom pričala o svom boravku na Farmi. O seksu nije želela da priča, ali je pomenula svoje i Danijelove planove. "Čim izađe, idemo u Niš da on traži moju ruku mojim roditeljima, a zatim u Podgoricu".
O svom odnosu sa reperom Ša nije želela mnogo da komentariše i rekla je da to nije bio čak ni flert. Izgleda da je zaboravila kako se ponašala na početku Farme. Ona i reper su se družili na samom početku i čak su se nekoliko puta poljubili.
[color=#000080]
Jovana je na jednoj od žurki koje je zadruga organizovala, poprilično popila, pa je reperu rekla da joj se on dopada i da ona mora to da mu kaže iskreno, bez obzira šta će on odlučiti. Saopštila mu je da je privlači kao osoba, ali Ša nije bio zainteresovan. Ša u jednom momentu nije mogao da se odbrani od Jovane, pa se požalio Seksi Sandri kako ga Jovana spopada, a on beži.
Pogledajte kako se Jovana ponašala pre nego što je počela vezu sa Danijelom. Poljubac sa Ša kao i spavanje u istom krevetu.
Farma 2013: Vesna Rivas pokušava da se približi Staniji!
Pred sam kraj rijalitija Vesna Rivas je potpuno "promenila ploču" te sad sve više vremena provodi sa Stanijom pružajući joj savete, ohrabrenje i podršku.
Nakon što se pomirila sa Stanijom i Filipom, Vesna Rivas je provela neko vreme u razgovoru sa starletom uveravajući je da su sve njihove svađe rezultat nesporazuma, te da su u suštini vrlo slične budući da su mnogi ljubomorni na njih.
"Mnogi moji bivši danas bi hteli da mi budu sadašnji. Kasno su shvatili da sam jedna u milion. Moraš da navučeš gard koji ja imam i bilo bi ti bezbolnije da prođeš ovim zmijarnikom. Imala sam ludu sreću da sam u svoje vreme proživala sve. Bila super riba, udala se, ostvarila se kao majka, žena, pa kao radnik... Proputovala svetom", počela je priču Vesna.
"Ja sam te odmah skenirala, ista si kao ja. Otac Krajišnik kao i tvoj. Samo da nisi imala gard tokom ovih dana, a sve što sam izgovorila htela sam da te prodrmam. Moraš da nosiš taj svoj krst", objašnjavala je Vesna sličnosti između nje i starlete.
"Ovo što pokušavaju da urade meni je u stvari ljubomora. Sve žene su ljubomorne na mene, a muškarci samo oni koje sam odbila, pa im proradila sujeta", rekla je Stanija.
"Žao mi je što ranije nismo sele da popričamo kao drugarice, nego si se povlačila u sebe", izjavila je Vesna, a da li je ovo početak novog prijateljstva na Farmi ostaje da vidimo.
Farma 2013: Danijelu nije teško što je Jovana napustila imanje!
U toku vanrednog izbacivanja trećeg finaliste sa Farme Ognjen Amidžić razgovarao je sa Danijelom Alibabićem o odlasku Jovane Nikolić sa imanja.
Jovana je sinoć izbačena jer je dobila najmanje glasova publike, a Danijel je rekao kako to nije previše tragično doživeo. Iako nije očekivao da će ona ispasti, uskoro će svi napustiti imanje u Lisovićima i vratiti se u civilizaciju pa neće dugo biti razdvojen od Jovane.
Dodao je kako je shvatio još osmog dana da je "ona ta" i da razmišljaju o svadbi već u septembru ili oktobru.
Farma 2013: Stanija i Filip krivi za sve probleme?!
Sinoć je na Farmi odigrana još jedna "igra istine", a svi farmeri okomili su se na Staniju Dobrojević i Filipa Panajotovića.
I bivši i preostali farmeri okomili su se na Staniju i Filipa i uglavnom njima postavljali pitanja, dok su se Memo, Aki i Sha ludo zabavljali dobacivajući im i šaleći se na njihov račun.
Farmeri su indirektno pokazali kako misle da su Stanija i Filip krivi za sve svađe i konflikte na imanju, kao i za sve ostale probleme, a Vesna Rivas koja je do sada bila Filipov "zakleti neprijatelj" bila je jedna od retkih koja ih nije napadala.
Da li je ovo samo taktika, ili su Stanija i Filip zaista uspeli toliko da razočaraju i iznerviraju sve farmere saznaćemo kada se sve bude završilo i kada sve maske padnu.
Izbačena sa Farme 2013: Vesna Rivas ne ide u finale!
U toku nedelje vanrednog izbacivanja došlo je vreme na trećeg finalistu koji napušta imanje, a finalista koji je večeras izbačen sa Farme je Vesna Rivas.
Publika je još jednom donela svoj sud i najmanje sms glasova poslala za Vesnu Rivas.
Podsećanja radi, sve do nedelje kada je veliko finale, sa Farme će svako veče biti izbačen po jedan takmičar, a publika će sa jednog mobilnog telefona moći da pošalje pet glasova.
Sve manje finalista ostalo je u borbi za nagradu od 50.000 eura, a kako će se borba dalje razvijati pratite na našem portalu.
OTKRILA Jovana Nikolić: Ja sam Filipa ostavila jer je gej!
Dok je bila sa njim u vezi stizale su joj razne poruke
Manekenka Jovana Nikolić napustila je imanje u Lisoviću. Za Blic TV otkrila je da nije očekivala da će biti izbačena.
- Iako se nisam nadala, želela sam da izađem kako bi videla svoju porodicu - rekla je Jovana i pohvalila se prstenom.
Što se tiče njene sumnje da je bila u drugom stanju, manekenka je otkrila da ne bi podbacila, jer pored sebe ima čoveka koga voli.
- To bi bilo dete iz ljubavi. Priča da sam mu paravan, po meni, stvarno je gnusna laž. Ja mislim da on to nije! Što se tiče toga da nikada nije uslikan sa nekom devojkom, on je meni rekao da izbegava da se ljubi u javnosti.
Povodom njene priče sa Ša na početku rijalitija, otkrila je:
- Sa Ša ništa nije bilo, samo je u početku bilo to da smo imali tu neku pozitivnu energiju, a onda je bila igra "Izazov" kada je Filip Panajotović namestio da se nas dvoje poljubimo. Tada su napravili od mrava slona.
Šta se zaista dogodilo između nje i manekena, ko je koga ostavio i da li su spavali na prvom sastanku, manekenka je otkrila:
- Što se toga tiče, rekla sam već da je laž da smo spavali prve noći, kao druga stvar, ja sam njega ostavila zato što je on gej, a ne Danijel. To sam tek kasnije saznala, a još za vreme naše veze su mi stizale razne poruke da su neki momci bili sa njim.
- To da ja ne znam da se ponašam...on je taj koji ne zna da se ponaša, balavac je, teatralan, patetičan, ljubomoran... - dodala je Nikolićeva kada je čula da je Panajotović za nju rekao da ne zna da se ponaša kao dama, zato što mnogo pije.
Za Staniju smatra da nije dobar čovek:
- Tačno je da smo se kao dogovarale za neku kafu kada izađemo, kao ona će meni sve da ispriča...ali ja sam još na početku osetila da ona baš i nije dobra osoba, ima neku negativnu energiju i prosto sa takvim ljudima ne želim da komuniciram, a kamoli da se družim. Nemam još uvek informacije iz spoljnog sveta, ali to je neko moje mišljenje o njoj, ispričala je Jovana u intervjuu koji je dala za BLIC TV.
PREOKRET // Izgrlili se: Stanija i Memo se pomirili i napravili dogovor!
Iako su se prethodnih dana žestoko svađali, Stanija i Memo su sklopili primirje i igrlili se pred Ognjenom Amidžićem.
Pomirili se! Na početku večerasšnjeg "vanrednog izbacivanja" iz realityja "Farma" voditelj Ognjen Amidžić je imao razgovor sa Stanijom Dobrojević i Memom, koji je doneo zanimljiv preokret. Naime, Stanija je ostala dosledna svojim stavovima i dalje tvrdi da je Memo izmislio da je ona bila srećna zbog toga što je Filip ispao, dok je slikar iz Bosne prvi skinuo gard i otvoreno rekao. - Stana kao Stana je dobra osoba. Ja nju sutra kad vidim ja ću reći zdravo, ne znam da li će ona meni reći. Ona je kod mene pre sve ovoga dobila jedan plus - pričao je Memo, nakon čega je i Dobrojevićeva iznela svoje mišljenje. - Mislim da nije loš čovek. Svi znaju da sam ja njega zagotivila još na početku.. On je mene kupio nekim svojim stavovima, kad govori o svojoj ženi... - pričala je Stanija, a Memo ju je upitao da li želi da se zagrle i pomire. - Ali da mi obećaš, nema više koski - rekla je Stanija, a nakon što je Memo rekao da prihvata njen predlog, zagrlili su se.
FARMA // Kako li će reagovati Ekrem: Stiže Vendi na imanje u Lisoviću!
Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi će u petak veče biti specijalni gost na imanju u Lisoviću.
Ulazi na Farmu! Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi će u petak veče biti specijalna gošća na imanju u Lisoviću, a njenoj poseti će se sigurno najviše obradovati Ekrem Jevrić. - U petak ulazim na Farmu i biću na žurci. Ako Ekrem ne ispadne večeras moj ulazak će za njega biti najveća premija. On bi se odrekao glavne nagrade samo da mene vidi - rekla je Vendi za "Kurir". U petak je poslednja žurka u četvrtoj sezoni, a ukoliko ne bude izbačen večeras, ne sumnjamo da će Ekrem zajedno sa Vendi napraviti pravi šou.
Ekrem ponavljao prvi razred osnovne škole! (VIDEO)
- Išao sam peške u školu i zimi i leti, gladnog stomaka. To je bilo pre četvrdeset i nešto godina. Dve godine sam ponavljao, peti i prvi razred - rekao je Ekrem Goci Bjelici i tako još jednom šokirao javnost
Farmer se poverio Goci Bjelici da je ponavljao čak dva razreda osnovne škole − prvi i peti! Naime, poznato je da Ekrem ne ume ni da čita, ni da piše. Sada je otkrio neverovatnu činjenicu, da je ponavljao prvi razred osnovne škole, a nakon toga i peti. Goca se nadovezala da je i na “Farmi” ponavljač, budući da učestvuje drugi put u ovom rijalitiju.
- Išao sam peške u školu i zimi i leti, gladnog stomaka. To je bilo pre četvrdeset i nešto godina. Dve godine sam ponavljao, peti i prvi razred- rekao je Ekrem Goci.
Ekrem Jevrić u prvoj sezoni bio je veoma interesantan gledaocima, ali ove godine se sve promenilo. Jevrić je previše dopustio sebi, te daje skandalozne izjave, kao što je pozdravljanje predsednika Kosova i pitanje šta Novak Đoković peva. Javnost sve više osuđuje učešće i promociju nekoga “ko ne ume ni da govori pravilno, te nema nikakav zanat u životu, a popularnost je stekao da osnovu svoje gluposti”.
Pogledajte Ekremom i Gocin razgovor od četvrtog minuta:
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu