|
Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ja recimo da sam mod na nekom forumu,neke forumase bi banovala 5 put dnevno,a opet bih neke za sva vremena! I nemo ja da se lazemo postoji razlika izmedju prvih i ovih drugih,kao sto postoji razlika i medju moderatorima. Ima onih koji te ban bezveze i iz sprdnje da bi probudili onaj los inat u sebi pa da se ponovo vracas,a ima i onih kojima se jednostavno smucis iz nekog razloga,pa se nebi vise zezali sa tobom Apropo ove prepiske iznad moram da kazem samo da postoje i oni forumi koji ti prirastu za srce,al znas da je glupo vracati se,ako si sklon losoj energiji koja tom mestu smeta Ovaj forum je totalno drugaciji,nema pravila,boga mi ni obraza,moze se sve,nikad te ne ban,ma raj na netu 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Nikada necu otici na drugi forum jureci za bilo kim. ti koji su na drugim forumima ovde su jedna licnost a tamo druga, svaka cast izuzecima, a ostali su foliranti nevidjeni Molena je lik za mene i svaka joj cast, to je jedna od najboljih osoba na forumu ovde i nedostajala bi mi kada ne bi bila tu., ali da ne bude zabune nedostajala bi mi kao covek, kao osoba koja je iskrena i otvorena i ume da proceni ljude i situaciju. Jos mi nedostaju Ema, Najgora, Vuki...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
bas ste sentimentalni 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
SHE je napisao: ja recimo da sam mod na nekom forumu,neke forumase bi banovala 5 put dnevno,a opet bih neke za sva vremena! I nemo ja da se lazemo postoji razlika izmedju prvih i ovih drugih,kao sto postoji razlika i medju moderatorima. Ima onih koji te ban bezveze i iz sprdnje da bi probudili onaj los inat u sebi pa da se ponovo vracas,a ima i onih kojima se jednostavno smucis iz nekog razloga,pa se nebi vise zezali sa tobom Apropo ove prepiske iznad moram da kazem samo da postoje i oni forumi koji ti prirastu za srce,al znas da je glupo vracati se,ako si sklon losoj energiji koja tom mestu smeta Ovaj forum je totalno drugaciji,nema pravila,boga mi ni obraza,moze se sve,nikad te ne ban,ma raj na netu  a bili mene ... da si mod ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Trenutno vidim bata Žexa i Picarda i radujem se tome. A nedostaje mi Molena.
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
a mene, a mene ??
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
najgora i najbolja i gaja i raja i vlaja i vukica
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Picard je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Bubi,Sjajna,Ameno,nusa.i svi oni koji su napustili ovaj forum zbog doticnih. samo nam nemoj ti otić', to bi ipak bio prevelik gubitak za našu i ovako okrnjenu zajednicu od takvog udarca se vjerojatno ne bismo nikada oporavili... nemoj  Nuša? 'el to ona koja postavlja četničke budnice? u pravu si, i ona nedostaje, baš, baš ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Ne brini se lepoto,ni zbog mnogo vecih "faca" nisam napustala forum. A i da odem-vratila bih se sa klonom pod*ebavajuci svoju najvecu ljubav 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Iskra je napisao: Mo.. svi zanju ko je gde i i imaju link prema tome ide se tamo gde kome odgovara a ne ovde doći i podje *bavati.. to je ruzno po meni kratko i jasno ( al sam se raspisala danas) Iskra mila tuzno je to sto si u mojim recima videla pod**bavanje a ne suštinu.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 74 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|