Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Andjeo sa greskom je napisao: Bubi,Sjajna,Ameno,nusa.i svi oni koji su napustili ovaj forum zbog doticnih. samo nam nemoj ti otić', to bi ipak bio prevelik gubitak za našu i ovako okrnjenu zajednicu od takvog udarca se vjerojatno ne bismo nikada oporavili... nemoj  Nuša? 'el to ona koja postavlja četničke budnice? u pravu si, i ona nedostaje, baš, baš ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
dragi andjele sa greskicom,ne sekiraj se! pitaj senku i vuju,oni znaju na kom su forumu forumasi koji ti nedostaju. Mislim znam i ja al moram da cutim Da me nebi i ovde banovali  Mogu ti jos reci da su zivi zdravi i veseli,posto im virkam tamo svaki dan 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
tuga i zalost..sreca pa mi ne nedostaju nabrojani a ne bi mi nedostajali i jos neki kad bi otisli
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ja ću otići na drugi forum i napisati ko mi nedostaje sa Srbije
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Tako je Iskra... dosadni ste ko proljev s tim zaljenjem za onim koji su stari forumasi da ste im dobri bili biste s njima ili da su oni dobri bili bi s nama he he
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo.. svi zanju ko je gde i i imaju link prema tome ide se tamo gde kome odgovara a ne ovde doći i podje *bavati.. to je ruzno po meni kratko i jasno ( al sam se raspisala danas)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
neka si...dobro kazes
Ali to znaci da ne mogu bez nas jer im forumasenje ocito nema smisla ako nas ne prcaju ili *bavaju kako ti kazes..zato im ignore i jedno veliko _I_
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ti ljudi koji meni nedostaju.. nisu ni na jednom forumu tako da je glupo da ih imenujem.. jer ih ne znate ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nedostaje mi Komsinica, Just, Minnie, ...Cas mi uvijek nedostaje naravno Brut, Ema i Najgora
|
|
|
|
|
|