Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
je l' se meni čini ili ovo čudo od showa traje već ima po godine
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahahha...i ja imam takav osjecaj i kad zavrsi krenut ce neki novi kome vise
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
tipujem da Stanče neČe ispasti bar ne večeras ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Iskra, jel' ti ja izgledam mlađi od Mema iako sam od njega stariji pune dve godine ?
Ja ne verujem da lik ima 31-u godinu Izgleda kao da je u kasnim 40-im...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: je l' se meni čini ili ovo čudo od showa traje već ima po godine I meni deluje da je tako... Ništa se ne brini... U septembru opet Farma... Za sve članove EU besplatan ulaz ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Žex je napisao: Iskra, jel' ti ja izgledam mlađi od Mema iako sam od njega stariji pune dve godine ?
Ja ne verujem da lik ima 31-u godinu Izgleda kao da je u kasnim 40-im... Žex jel ti mene zekiš...da je on mladji od tebe ( uzasno brljavim sa slovima) ja mislila da je on prešo ohohoooo 40 al ozbiljno..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ma ne zekim te... Evo ti dela njegove biografije Citiraj: Sulejman Memo Haljevac (31) akademski je slikar iz Sarajeva. Već ima iskustva u rijaliti programima - 2008. učestvovao je u jednom emitovanom na TV Hayat, nazvanom "Izgubljeni", i - pobedio.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
deluje mnogo starije al ozbiljno
joj jel ste videli da je Filip opet kažnjen pa šta je sa tim dečkom više..pa on gori od Nemanje
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Kako kažnjen ? Pa on neće dobiti 500 eura ukupno... Osećam da će večeras matori pedofil poljubiti kapiju... Mlada kapija, pa mu se možda i dopadne... ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
opet nedeljnim honorarom i to mu je valjda zadnja opomena inače će da leti napolje išao kod Stančeta valjda ako sam dobro razumela moju mamu nije se video jer je bio mrak al se čulo kako pričaju
|
|
|
|
|
|