|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
tebi se volim utrpat..sta cu da je barem obratno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ma pusti, bi' ja nego, ona Šeki... zavrti mi žena glavom... uh šta ti je žensko
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa vjerujem ti...cula sam da na bazenu izgleda..uhhhh bomba mogu ti ja na pp par informacija da ti prolaz bude laksi za sta drugari sluze nego da se guraju
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Šeki la Bomba... o daaa, slike naviru
nego, Bog ti da sriće, je s' ti poudala i poženila ono svoje šta si imala
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jesam..srce sekino se 'udalo' i on sutra ode s tobom u EU  hehe bilo je odlicno...bila sam u elementu, kako se i ocekuje od sestre s africkom 'aljinom na sebi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
u elementu, znači ušljemala se
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
malkice...nikada je ne gubim kontrolu a mlada slavonka pa dovela one tamburice i harmonike kako da se ne usljemim...na uhu mi pjevali
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
iz one drvene čuturice potezala... eh, majko Afriko, hehe
ko je izigravao lažnu mladu, je l' naša baba?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nije bilo toga...nisu oni htjeli te obicaje ovoono idiotarija to se svelo na ono ko ce poderati tog 'laznjaka'
domaca visnja..potezala bi ja nju da je ne znam iz cega he he
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
sad mi reci da si ni u Crkvi nisu vinčali
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 31 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|