Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Liloooo...gledam i ja i uživam...bravo za Cecu... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ekrem se olešio od alkohola...kaže kako Ceca ne valja i da je samo Brena prava...neće da gleda Cecin koncert...sada je zaspao zajedno sa roza čarapicama... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Prezivese ovu noc a svi su bili mortus pijani. Ono maleno kerce Hulk je medenjak.
Na Uscu je bilo bas prenatrpano i kazu da je mnogo bolje bilo uzivo nego kada se slusa preko tv-a.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Koji je foler ovaj Danijel ... Hah
Kaže lik da bi voleo da mu produkcija novac od nedeljnog honorara prebaci na račun neke ustanove za nezbrinutu decu
Ako stvarno želiš nekome da pomogneš nikada nećeš javno to iznositi, već ćeš bez ikakve medijske pompe pare odneti sam. Pravi donatori nikada se neće javno eksponirati, a ovo je samo pokušaj da se ubere neki jeftin poen pred kraj.
Bekuta Style
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Ukljucio sam se maximalno u desavanja.. vidim da je krdo napalo Staniju iz svih oruzja,mogu samo da joj se sagnu ako im dozvoli..inteligentnija je od svih njih zajedno..sto i nije tesko u konkurenciji..Ekrema dijabole,Akija izdrkanca malog,Irvaske i Saske pacenica,Ere izlapelog pedofila,Saha uvlakaca koji viri iz Memove guzice,Mema foliranta koji je za idola nasao Macu najvecu prostacinu i pokvarenjaka na Balkanu,Jovane kronerke i fufice..Danijela slepca..i..td.. STANIJA KRALJICA ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Izbacujte Gocu....ne mogu je slušati više...ebem ti te hvalospjeve samoj sebi...užasna je i odvratna... A Saška je teško zlo...kaže Era je jeo a za Staniju nema ništa...sram da je bude..ne mogu dočekati da se Tarot vrati pa da je malo potkači....
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Senka je napisao: Izbacujte Gocu....ne mogu je slušati više...ebem ti te hvalospjeve samoj sebi...užasna je i odvratna... A Saška je teško zlo...kaže Era je jeo a za Staniju nema ništa...sram da je bude..ne mogu dočekati da se Tarot vrati pa da je malo potkači.... Goca je po svim anketama jedan od favorita za pobedu pa me ne bi cudilo i da pobedi jer je Grandovka. Imam utisak da je ceo dan pod cugom dok ima one prokovace. Veceras se Stanija vraca jer Era joj i nije neka konkurencija.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Lila je napisao: Senka je napisao: Izbacujte Gocu....ne mogu je slušati više...ebem ti te hvalospjeve samoj sebi...užasna je i odvratna... A Saška je teško zlo...kaže Era je jeo a za Staniju nema ništa...sram da je bude..ne mogu dočekati da se Tarot vrati pa da je malo potkači.... Goca je po svim anketama jedan od favorita za pobedu pa me ne bi cudilo i da pobedi jer je Grandovka. Imam utisak da je ceo dan pod cugom dok ima one prokovace. Veceras se Stanija vraca jer Era joj i nije neka konkurencija. Nije po svim anketama, već po anketi sajta http://www.pulsonline.rs/ na kome se inače može glasati svaki put kada se poseti sajt što odlično pokazuje relevantnost same ankete... mmm je napisao: Ukljucio sam se maximalno u desavanja.. vidim da je krdo napalo Staniju iz svih oruzja,mogu samo da joj se sagnu ako im dozvoli..inteligentnija je od svih njih zajedno..sto i nije tesko u konkurenciji..Ekrema dijabole,Akija izdrkanca malog,Irvaske i Saske pacenica,Ere izlapelog pedofila,Saha uvlakaca koji viri iz Memove guzice,Mema foliranta koji je za idola nasao Macu najvecu prostacinu i pokvarenjaka na Balkanu,Jovane kronerke i fufice..Danijela slepca..i..td.. STANIJA KRALJICA ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Tako je mmm. Ništa ne bih dodao. Bravo ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|