Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Lila je napisao: Prelepo vece u Beogradu.Reka mladih ide prema Uscu na Cecin koncert.Bas lepo videti ovu mladost.
Nocas ce niti svasta na Farmi stiglo je 5 litara Prokovace. Znaš li Lila da je litar ''Prokovače'' 25 eura ? Proka dere... Heh Znači gužva u BG-u ? Jel' prvo platila 50 000 dinara kazne što se nije pojavila na sudu ? Mora sve da bude po propisu ... heh ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Lila je napisao: Prelepo vece u Beogradu.Reka mladih ide prema Uscu na Cecin koncert.Bas lepo videti ovu mladost.
Nocas ce niti svasta na Farmi stiglo je 5 litara Prokovace. Što bih voljela da sam na Cecinom koncertu... A na farmi večeras pjevaju Neda Ukraden,Đani i Viki Miljković...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nekoliko mojih ortaka otišlo je na koncert, ali mene nisu mogli da nateraju ni puškom...Jednostavno ne slušam tu 'ziku... Sad bi me Vesna Rivas napušila kako ne cenim narodnjake... heh
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
au ova Vesna ko šta radi samo drzi šolju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Iskra je napisao: au ova Vesna ko šta radi samo drzi šolju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Koliko me sećanje služi Vesna je Ljubu nazivala TRANDŽOM, a sada joj gleda u šolju. Svi su izopačeni i bez imalo obraza.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Iskra je napisao: au ova Vesna ko šta radi samo drzi šolju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Koliko me sećanje služi Vesna je Ljubu nazivala TRANDŽOM, a sada joj gleda u šolju. Svi su izopačeni i bez imalo obraza.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Žex je napisao: Iskra je napisao: au ova Vesna ko šta radi samo drzi šolju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Koliko me sećanje služi Vesna je Ljubu nazivala TRANDŽOM, a sada joj gleda u šolju. Svi su izopačeni i bez imalo obraza. Zex ma šta reći obraz djon je mala reč al ajd oni se vode tim da su u istoj prostoriji pa kao treba pričati
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Žex je napisao: Iskra je napisao: au ova Vesna ko šta radi samo drzi šolju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Koliko me sećanje služi Vesna je Ljubu nazivala TRANDŽOM, a sada joj gleda u šolju. Svi su izopačeni i bez imalo obraza. Zex ma šta reći obraz djon je mala reč al ajd oni se vode tim da su u istoj prostoriji pa kao treba pričati Ma nema to veze sa prostorijom, već sa obrazom. Bez obzira gde si, poštuj sebe i to je najvažnije... Ovi su izgubili i kompas i oči
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Senka je napisao: Lila je napisao: Prelepo vece u Beogradu.Reka mladih ide prema Uscu na Cecin koncert.Bas lepo videti ovu mladost.
Nocas ce niti svasta na Farmi stiglo je 5 litara Prokovace. Što bih voljela da sam na Cecinom koncertu... A na farmi večeras pjevaju Neda Ukraden,Đani i Viki Miljković... Evo pocela Ceca cuje sa sa mog balkona toliko je jako ozvucenje. Jer verujem u ljubav poslje najbrze smtri ,super Ceca izgleda. Otisla je i moja kcerka sa muzem.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
|