Farmeri u suzama posle video poruka njihovih porodica
Produkcija rijalitija je iznenadila u utorak uveče sve takmičare i prikazala im video poruke njihovih najmilijih rođaka
Farmeri u suzama! Produkcija rijalitija je iznenadila u utorak uveče sve takmičare i prikazala im video poruke njihovih najmilijih rođaka.
Voditeljka Aleksandra Jeftanović je odmah posle odabira sluga, rekla svim ukućanima da ima iznenađenje za njih u Areni, ali su oni mislili da imaju vanredno izbacivanje. Ipak, tamo su ih čekale poruke od porodice.
Najviše pažnje su izazvale poruke koje dobili Danijel Alibabić i Jovana Nikolić. Njihovi roditelji su veoma srećni zbog veridbe. Pevač iz Crne Goreje kroz suze je gledao svoju poruku, ali je istakao da je srećan jer mu je porodica dala “zeleno svetlo” za veridbu.
-Sine, volimo te najviše. Danijele i Jovana, mama je bila na Ostrogu i zapalila sam sveću za vašu ljubav. Jedva čekam da vas vidim – rekla je Danijelova majka, a drugovi su mu poručili da im pevač nedostaje.
Porodica Nikolić je presrećna zbog njihove ćerke, pa se nada da će upoznati Alibabiće uskoro kako bi mogli da naprave veliku proslavu.
-Ćao Jovana, čestitamo ti veridbu- rekla je Svetlana Nikolić, dok je Jovana u areni plakala. -Videli smo da si ti srećna. Želimo ti sve najbolje. Ljudi se poštuju rečima, a vole ćutanjem. Zahvaljujemo se Goci Božinovskoj koja je odigrala ulogu majke u noći kada ste se verili. Nadam se da ćemo se upoznati Danijelovu porodicu kada izađete.
Staniju Dobrojević su pozdravili majka, brat i baka. Rekli su joj da je podržavaju i da ostane iskrena kao što je uvek bila. Era Ojdanić je plakao kao kiša kada je video svog unuka Andriju, a njegova koleginica Saška Karan je preplakala dok je slušala poruku od ćerke i muža.
Goca Božinovska je rekla voditeljki da nije spremna da čuje svoju decu jer njoj teško pada kada ih ne čuje jedan dan.
-Mama, ti si naš anđeo. Ostani što duže da bi mogli da pravimo žurke. – rekla su Gocina deca.
Filip Panajotović je pokazao da je hladan kao kamen, pa jedini nije plakao dok je slušao poruku svojih roditelja.
-Sine, pratimo te svaki dan. Mi ćemo biti na tvojoj strani šta god da se dogodi. Širom otvori oči – rekao je Filipov tata, a sestra mu je zamerila da je mnogo „ozbiljan“, dok mu je mama obećala da će mu „nadoknaditi sve propušteno“.
Odmah posle Panajotovića, Vesna Rivas je odslušala poruku od sina Petra.
-Nedostaješ mi puno. Situacija je pod kontrolom. Baba te je pozdravila i rekla ti je da si ti dobra ćerka. Budi kakva si bila. Nisi me obrukala i osramotila – rekao je Petar svojoj mami.
Ša je podelio sa svima da se oseća bolje otkada mu je pas na imanju, ali da se neće libiti da zaplače ako mu brat pošalje poruku.
-Nemam puno vremena. Svi te pozdravljaju. Svaki evro smo kvalitetno potrošili. Jedva čekamo da te vidimo. Voli te burazer -rekao je brat, a mama mu je rekla da ga voli.
Radojka je rekla Aleksandri da je prvi put ovako dugo ostavila decu ,ali i da sigurno neće plakati ako vidi da su njene ćerke dobro.
-Mama, ponosni smo na tebe. Želim ti da pobediš i da budeš najbolja – rekla je ćerka Radojki.
Iako je voditeljki rekao da se suzdržava da ipak nije uspeo da se iskontroliše pa je počeo da plače pre nego što je video poruku.
-Ti si moj ponoso. Svi te podržavamo. Pobednik si za nas- poručila je Memi supruga.
Ljuba Pantović Subotić je rekla da se se oseća super, i da se nada da su njena deca na vreme uspela da dođu na snimanje. Ćerka i majka su pripremile govor za nju, ali bodibilderkin dečko Aleksandra nije bio tu da pošalje poruku.
-Svi te pozdravljamo- rekla je Ljubina ćerka. - Spremam se za školu. Aleksandra nije tu, u školi je.Evo da ti pokažem sliku kako je bilo na maturi. Dva i po meseca nisi sa nama. Svima nam nedostaješ. Ponosni smo na tebe. Kako god da izađeš. Pokazala si sve što jesi.
Svi farmeri su bili oduševljeni porukom koju je dobio Ekrem Jevrić, jer njegova deca ne govore dobro srpski pa su pričali na engleskom, ali Igbala Jevrić je rekla suprugu da ga puno voli.
-Dobro smo.Brines se zbog nas, ali ne treba. Svi te volimo – rekla je Igbala.
Nijedan farmer nema lepo mišljenje o starleti i masovno je ogovaraju i napadaju, a ona im uzvraća ćutanjem, ili im kaže da su "budale"
Ljuba, Goca, Era i Memo su čistili tek ubranu boraniju.
Stanija je prolazila pored njih, a Ljuba joj je dobacila da nema pravo da je naziva budalom jer ona nju nikada nije nazvala nekim pogrdnim imenom.
Stanija je rekla da su svi farmeri "budale" jer su protekle noći svi digli ruke kada se pokrenulo pitanje da li je ona ljubomorna na Danijelovu i Jovaninu veridbu.
Starleta se potom udaljila od njih da bi joj Memo dobacio da slobodno zaplače ako želi, ona se vratila i rekla mu da je on najveća budala i igrač, ali da su ga Filip i ona na vreme razotkrili.
Ljuba rekla da Stanija nema pravo da ih naziva budalama, a Memo je "bebećim" glasom vikao "Stanijaaaa, idi plači, molim te" Moraš da plačeš, plači molim te, inače neće imati jačinu!", bio je sarkastičan Bosanac.
Dok je Memo imitirao plakanje i rugao se Staniji, Vesna, Goca, Ljuba i Era su u glas vikali na Staniju.
LJUBINA ĆERKA: Nisam trudna s maminim dečkom, pakostila sam stricu
Mamin dečko i ja smo izmisli tu priču da bismo napakostili mom stricu Srbi, jer on ne voli moju mamu i hoće da ona izađe iz rialitija, rekla je Aleksandra
Aleksandra, maloletna ćerka Ljube Pantović, uspela je da napravi pravu zbrku. Prvo se pojavila informacija da je u drugom stanju sa dečkom svoje majke Aleksandrom Čabarkapom, da će socijalna služba reagovati i izvesti Ljubu iz „Farme“, da bi video-poruka u kojoj porodica u utorak uveče pozdravlja Ljubu bila snimljena bez nje.
Međutim, pred kraj rijalitija otkrila je da nema reči o trudnoći.
"Nisam trudna! Mamin dečko i ja smo izmisli tu priču da bismo napakostili mom stricu Srbi, jer on ne voli moju mamu i hoće da ona izađe iz rialitija. Nismo ni mogli da verujemo da će to toliko daleko otići. Čak smo poslali pismo sudiji koja vodi slučaj mog tate Karađorđa, koji je u zatvoru, i objasnili da smo se samo šalili", rekla je Aleksandra, koja ima 16 godina.
Ona smatra da nije učinjena velika šteta, kao i da će joj majka oprostiti ove laži. "Moja mama je laf, sve će ona shvatiti. Ona nam je pre nego što je otišla u rialiti ostavila i pare i hranu i obezbedila nas za tri meseca! Porodica je malo ljuta na mene, ali verujem da će sve to doći na svoje", rekla je Aleksandra.
Ja u 17. nisam znala gde sam šuplja. Bila sam ko telence. Kod mene je pubertet malo kasnio, ali ništa nisam propustila, rekla je starleta
Stanija Dobrojević neće se udati čim se završi Farma. Starleta je ukućanima objasnila da ona planira da se uda tek u 32. godini, a da do tada želi da proživi što više.
"Želim da proživim i onda u 32. godini da se skrasim i smirim. Život mi je lep i interesantan i hvala Bogu za to", rekla je Stanija i onda se obratila Ljubi: "Svaka tebi čast kada si rodila u 16. godini", a bodibilderka ju je ispravila da nije u 16. rodila nego u 17. godini.
"Ja u 17. nisam znala gde sam šuplja. Bila sam ko telence. Kod mene je pubertet malo kasnio, ali ništa nisam propustila. Sve sam nadoknadila, mada sam i sad jedno veliko derište", pričala je Stanija.
Posle razgovora sa Ljubom i Erom, starleta je otišla pored svog dečka Filipa, kojeg je savetovala kako da se ponaša u Vesninom društvu.
"Bio sam zaslepljen. Ja sam fin i kulturan, samo nisam prema Vesni. Ne znam kako da se odbranim od te žene. Izvlači najgore iz mene. Nikada nisam udario žensko, ali ovo treba tući non-stop", pričao je Filip, a Stanija ga je savetovala da mora da se kontroliše i kada misli da joj nešto kaže u sebi, u svojoj glavi ili reci na kulturan način.
Farma: Danijel pevao bivšoj devojci: Jovana će skinuti prsten ako me čuje
Nekoliko farmera se okupilo za stolom u sredu uveče pa su u opuštenoj atmosferi pevali pesme za svoju dušu
Danijel Alibabić je pevao bivšoj devojci Lejli Hot.
Nekoliko farmera se okupilo za stolom u sredu uveče pa su u opuštenoj atmosferi pevali pesme za svoju dušu. Danijel je prednjačio pa je zapevao pesmu „Lejla“, ali se brzo setio da mu je tu verenica Jovana Nikolić.
- Ako me Jovana čuje, skinuće prsten -rekao je Danijel, a ostali farmeri odmah su se nadovezali pevajući pesmu "Skini prsten s desne ruke, da ti mladost ne uvene".
Danijel Alibabić je pre nekoliko godina bio u vezi sa koleginicom Lejlom Hot.
Domaći mediji pišu da će do sada izbačeni učesnici u ovom rijalitiju, svi osim Zorice Marković, biti vraćeni u ponedeljak na imanje u Lisovićima.
Produkcija je odlučila da "zabiberi" sam kraj ovogodišnje Farme, pa će se skoro svi do sada izbačeni učesnici vratiti u Lisoviće.
Oni neće imati pravo da se bore za glavnu nagradu od 50.000 evra, piše "Telegraf".
Zorica Marković koja je izbačena zbog napada na Staniju, nije bila te sreće da se ponovo nađe u svom "omiljenom" društvu, a kako pojedini mediji pišu, pevačica nije dobila poziv od produkcije da se vrati u rijaliti.
Svi koji se budu vratili neće smeti da odaju informacije o dešavanjima "napolju" i moraće da ostanu do samog kraja ovogodišnjeg izdanja Farme čiji se kraj bliži.
OPSEDNUTA: Jovana prati svaki Stanijin pogled i korak
Kako je priznala, pratila je starletine reakcije u toku večeri i imala je utisak da je ljubomorna na njenu veridbu, a da prati ono što Dobrojevićeva radi nastavila je i prilikom izbora sluga
Manekenka Jovana Nikolić je prilikom izbora sluga ponovo snimila sve reakcije i grimase koje je napravila Stanija Dobrojević.
Manekenka Jovana Nikolić napravila je veliku frku nakon što je zaključila da se Stanija Dobojević nije dovoljno obradovala prilikom njene veridbe.
Kako je priznala, pratila je starletine reakcije u toku večeri i imala je utisak da je ljubomorna na njenu veridbu, a da prati ono što Dobrojevićeva radi nastavila je i prilikom izbora sluga.
"Kako je ona trijumfovala, ja sam to videla periferno. Ti pričaš meni, pošto si završila sa njom, a ona će da poludi od sreće što si ti meni to rekla. A onda, ti pričaš Goci, a ona isto. I onda kad si rekla "Vas tri sedite", ona gleda u Ljubu, gleda u Rajku, gleda u Vesnu. Mentolu, leči se", dok su seostali farmeri smeškali.
Ljuba: Stanija će da popuši štapiće i da leti napolje!
Ljuba je pričala sa Gocom opet o Filipu i Staniji i zaključila da su oboje mnogo bezobrazni i nadmeni
Saška je priznala Goci da joj je Filip predložio nju za slugu, a Ljuba i Goca su razgovarale kako je Sstanija bezobrazna.
"Sad će ona da popuši sve štapiće i da leti napolje", rekla je Ljuba, a Goca se složila.
Ljuba je takođe načula priče o Filipovom predlogu da Saška stavi Gocu za slugu. Vesna im je skrenula pažnju da Filip ima jednog druga za koga se priča da je u vezi sa Filipom. Radojka smatra da je ovo vrlo realan scenario.
Kada je došlo vreme za pijacu, Stanija je, pošto je revoltirana jer je sluga dve nedelje, izjavila da ne želi da se mnogo trudi jer je niko u kući ne voli.
Saška je rekla da je Stanija na pijaci bila kao mrtvo puvalo. Ona je na početku rekla da ne želi da se trudi jer je svi mrze jer ne zna za koga.
Na početku pijace je bila povučena, ali kada je došla na red tezga sa hranom, Stanija je otpevala pesmu "Ubiće me stvari lagane".
"Bila sam u početku tužna, tek sam se malo više se aktivirala na tezgi sa hranom da se donese ukućanima." Gazdarica Saška je rekla da su se ona i Memo potrudili da donesu sve što se može doneti i nije bila zadovoljna Stanijom.
Dno, dna BEDNIK: Era napao Staniju jer je proterana u Srbiju iz Hrvatske!
Kada je imala 10 godina Hrvati su Dobrojevićevoj ubili oca. Ojdanić to dobro zna, ali ju je napao i rekao da joj je "Srbija dala pasoš i državljanstvo"...
Era Ojdanić priključio se večeras napadu farmera na Staniju i Filipa. Ognjen Amidžić je čitao pitanja gledalaca, što je preraslo u opštu svađu ukućana, uglavnom sa Stanijom i Filipom.
Era je udario nisko i rekao Staniji da ju je "majka Srbija primila", iako je poznato da je Dobrojevićevoj otac poginuo u ratu u Hrvatskoj.
- Šta ti hoćeš, Srbija vas je primila, ova zemlja je tebi i majci dala pasoš i državljanstvo - rekao je Era, posle čega mi je starleta rekla da je neverovatno to što priča.
Stanija je ostala bez oca kada je imala deset godina. Isti dan su joj Hrvati ubili oca, zapalili kuću i automobil za vreme rata.Njena majka je sa dvoje male dece došla u Srbiju.
Ja mislim da vam više ne trebam, stoku nemate, nema potrebe da dolazim više, rekao je Proka i poželeo svima sreću
Zagruga je poslala pismo farmerima koje je doneo Proka, a koji se ujedno i oprostio sa finalistima.
Naime, Zadruga i farmeri su se javno izvinili zbog emitovanje scene u kojoj finalisti ubijaju zmiju, koja se pojavila u blizini kuće. Proka je iskoristio priliku i da se oprosti sa farmerima.
"Ja mislim da vam više ne trebam, stoku nemate, nema potrebe da dolazim više", rekao je Proka i poželeo svima sreću.
Farmerima nije bilo svejedno, a Era mu je i zapevao pesmu: "Je l ti žao Proko što se rastajemo..."
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu