Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 03 Avg 2025, 22:43

Autoru Poruka
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jun 2013, 20:55
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Ćao Žex...vraćaju se kao gosti da ih malo uznemire i informišu o stanju vani...

Kad su pitanja gledalaca večeras...šta piše u najavi na TV...kod nas su druge najave... [stomitesko.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jun 2013, 20:59
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Ovaj idiot od gazdarice kaže da će Era biti treći finalista...iza Meme...a čula sam da dogovaraju sa svojim navijačima da svi glasaju za Stanijinog prtivnika u arenu...koji podlaci...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jun 2013, 21:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Zdravo Senkac...
FARMA - PITANJA ZA FARMERE VEČERAS U 22H

Ne znam kako misle da izbace Staniju kada će drugog duelistu prosto pojesti u igri znanja, a zatim će glasačka mašinerija da uništi drugog duelistu tako da će odnos snaga biti 92 % prema 8% u korist Stanije
Gledam ovu Ljubu kako prdi o izbacivanju Stanije. Jadna Ljuba bi trebalo više pažnje da posveti sopstvenoj deci koja su odavno van svake kontorle nego da vodi brigu o Staniji.
Ljubin muž je u zatvoru zbog ko zna čega, dečko joj je Aleksandar Kačavenda (inače debiloidni krimos), starija ćerka izgleda kao neka fufica sa Fristajlera...

Od farmera jedino mogu da skontam Radojku, Staniju i eventualno Danijela u nekim momentima. Ovo ostalo ne vredi ni pišljiva boba

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jun 2013, 21:18
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pa ne može ona protiv svih njihovih navijača...oni pozivaju svoje glasače da glasaju za Stanijinog protivnika a protiv nje...

Ona Irvaska svakog naziva idiotom...svašta jbt...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jun 2013, 21:40
Korisnikov avatar
rang
rang

Evo kako ja vidim farmere :

Stanija Dobrojević- Devojka bez dlake na jeziku. Jedina osoba koju shvatim sve što kaže. Najmoralnija među nemoralnima...

Ekrem Jevrić- Nema nikakav kvalitet. Nezanimljiv, alkos, teški neradnik...

Danijel Alibabić - Pošten i kulturan dečko, ali se zaljubio u pogrešnu... Shvatiće kada bude kasno

Saška Karan- Torokuša klase deset. Osećam da je muž mlati čim zine, a na farmi je skontala da može da brblja do iznemoglosti bez bojazni da će dobiti po pljuci...

Nenad Aleksić SHA- Zaleđen u devedesetim. Čitao sam intervju njegovog bivšeg najboljeg druga Ile (sina Milovana Ilića Minimaksa) u kome Ila kaže da je Sha teško đubre kome želi sve najgore...

Jovana Nikolić - Nemoralna do kraja. Prvo je jurila SHA, a kada je shvatila da od muvanja sa njim nema ništa okrenula se Alibabi ne bi li ubrala koji poen u nadi da će ostati što duže. Alkoholičarka koja popije više alkohola nego što unese vode. Lažni moralista i jako sujetna osoba. Na sopstvenoj veridbi lovi Stanijine pokrete ne bi li joj na kraju rekla kako ova nije bila dovoljno vesela na njenoj veridbi (Dugo nisam čuo nešto debilnije, al' aj')

Filip Panajotović - Gazio bi po leševima ne bi li stigao do pobede. Mumlavac i teški neradnik koji ne zaslužuje ništa osim dobrih batina

Andrija Marković - Aki - Razmaženo derište koje nije naučilo ništa u životu. Nije navikao na muku, a ovamo se hvali nekakvim koncertom u ''Areni'' gde je inače bio 48-i šraf. Mislim da nije zao, ali potrebno mu je nekoliko vaspitnih da bi shvatio gde mu je mesto

Radojka Bogdanović - Žena sa sela koja vodi brigu o sebi, a tuđi život je ne zanima. Najnormalniji ukućanin

Ljuba Pantović-Subotić- O njoj sam puno toga rekao i ne bih da se ponavljam. Ukratko đubre

Sulejman Haljevac - Memo - Čovek koji je sve samo ne umetnik. Poznaje sve turbo folk pesme, a ovamo se deklariše kao siva eminencija sarajevske kulturne scene. Koristi izmišljenu reč ''ĆOK'' koju niko u Bosni ne koristi. Verovatno je time hteo da ostavi neki pečat, nešto po čemu bi bio prepoznatljiv. Mislim da je jako loša osoba.

Andrija Ojdanić - Era - Ako izuzmemo pedofilske sklonosti Era se smirio i postao koliko-toliko normalan farmer. Kada je bio napolju verovatno je shvatio da je narod ogorčen njegovim ponašanjem, pa je malo spustio loptu.

Goca Božinovska- Šta reći o osobi koja uvek pljune, pa poliže. Žena bez karaktera, bez principa. Najveće razočarenje završnice.

Vesna Rivas- Spodoba

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jun 2013, 21:48
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Žex...potpisujem sve što si napisao... [podrzavam.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jun 2013, 21:54
Korisnikov avatar
rang
rang

Pa jes' tako
Ja ovo pišem zato što tako vidim farmere.
Možda je moja percepcija pogrešna, možda sam ja u krivu...
Meni ni iz džepa ni u džep, ali farmeri su blagi očaj
Ne mogu reći da me Stanija ponekad ne iznervira, ali ona je najnormalnija od svih tamo
Ona je veliki pozer, ponekad veliki neradnik, ume da smara oko nevažnih stvari, plače kada nije potrebno, ali ima i puno vrlina koje retko ko ima...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jun 2013, 22:06
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

I za Staniju što si napisao,sa svim se potpuno slažem...
Hej...pročitaj ovaj zadnji tekst...možeš i predzadnji...

viewtopic.php?f=36&t=301&start=390

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jun 2013, 22:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Video sam...
One su jadne baš
Jovana umesto da uživa u ljubavi ona lovi Staniju...
Možeš misliti koliko je zaljubljena u Danijela kada misli o nekome koga neće videti posle farme. Ja bre kada sam sa mojom curom ne obraćam pažnju na druge, a naročito na neke nebitne stvari koje nemaju veze sa mnom...

Ljuba je takođe zaleđena u devedesetim čim ''svršava'' na debilne kriminalce. Jadnica

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jun 2013, 22:15
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Evo Era ogovara Staniju....ona rekla da ne podnosi njegove pjesme...i on sada sebe poistovjećuje sa 'majkom Srbijom'...na šta udara...strašno....

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu