Autoru |
Poruka |
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Meni je svejedno...a mislim da ce cak mozda i Ficko da pobjedi...
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Pa moguće je i to. Jedino ne bih voljela da pobijede Goca ili Ljuba jer su dvolične i tračave.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Eno Ekrem kuka što im večeras ne daju alkohola... Kako da im daju kad imaju goste na farmi...sramota ih da im se oleše Goca i Jovana a oni ih favorizuju... Uffff...eno i Jovana kuka za pićem... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Meni je ovaj dJecko Filip skroz nejasan...
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Marea je napisao: Meni je ovaj dJecko Filip skroz nejasan... Meni je jasan ko dan. Jako umisljen, nadrndan, dosao da uzme pobedi.Ima masineriju iza sebe koja glasa gazi preko mrtvih do pobede.Mislim da u tome koristi i Staniju. Otac mu otkupljivao mleko od seljaka u Pancevu duzan ljudima 100,000 evra. http://www.kurir-info.rs/panajotovic-na ... nak-840255Veceras su pitanja gledalaca pa se mogu postaviti na ovoj fejbuk stranici. https://www.facebook.com/rtvpink?ref=ts&fref=ts
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Ja sam dosljedno za Staniju,od prvog dana. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) STANIJA, STANIJA, STANIJA ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
Marina
|
|

rang

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:49 Postovi: 340
|
Ova farma je dosadna,jako slabo je gledam ali gledaju mama i tetka. Možda na jesen bude zanimljivije.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Veceras su pitanja gledalaca a u ponedeljkak dolaze svi farmeri sto su izbaceni osim Zorice Markovic i oni ce biti sa njima do finala 4.jula. Jesam li napisala odveli su Ruzu i telice.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ček bre... Vraćaju se tek tako ili će učestvovati u borbi za novac ? Ne bi bilo pošteno da se takmiče u borbi za 50 000 eura... Naročito Rule... heh
Srećom po životinje konačno su otišle sa imanja. Osećam da će telići imati traume od one buljave Ljube.
|
|
|
|
|
|