Senka je napisao:
Stanija do pobjede.
Goca je otrov kao i Ljuba,i napokon su otkrile kakve su.
Danas čestitaju Memi jer je drugi finalista što znači da će svi osim Filipa dati štapiće Staniji.
A onda na Pink Reality slučajno naletim na razgovor Ljube i Goce gdje pričaju kako ne mogu dočekati nedelju da izbace Staniju jer će svi pozvati svoje navijače da glasaju za njenog protivnika u areni.I još se Ljuba odala da svaki put prati zbivanja na pijaci sa monitora iz produkcije ekonomije.
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
...koja namještaljka...ako Stanija ispadne u nedelju ne trebaju ni počinjati sa farmom u septembru...izuzev ako ne pronađu neke teške očajnike kao što su Saška,Irvas,Sha i slični...
Ne znam da li si primetila sinoć Ljubine pozdrave porodici...
Do skoro iz usta nije vadila njenog dečka Aleksandra Čabarkapu (ćelavog polupismenog kriminalca), a sinoć ga nije pozdravila.
Sećam se kada je pričala kako je on njena najveća ljubav i kako samo njemu može da poveri ćerke na čuvanje, a sinoć ga nije pomenula ni jednog momenta.
To znači da ZNA šta se dešava napolju, a ovamo nam glumi neku dobrotu i požrtvovanost za svoje ćerke...
Goca i Vesna postale su nerazdvojne prijateljice, a do pre neki dan su razmenjivale salve uvreda, da ne govorim o tuči.
Memo i Vesna takođe su postali veliki prijatelji, a setimo se kako su se svađali i vređali na najprizemniji način.
Jovana Nikolić juče reče kako je Stanija laka ženska, jer je legla u krevet kod Filipa drugi dan Farme....
Nigde veze... Oni su se muvali sigurno dve nedelje, pa su tek posle pali zagrljalji i poljupci.
Joca priča o poštenju, a setimo se kako je prvo jurila za SHA, pa kada je popila korpu brže-bolje se smuvala sa bezličnim Alibabićem. Onda je nastupilo svakodnevno jahanje i opijanje pred milionskim auditorijumom.
SHA se šlihtao Saški, a vrlo dobro znamo kako su se pljuvali (bukvalno)
Ekrem k'o Ekrem... Svaka rečenica mu počinje sa ''Četiri mi moja sina...'' i onda krene klasičan šliht svakom k'o je gazda ili ko je u tom trenutku popularan od strane razularene rulje kojima je svaka druga reč STANIJA OVO, STANIJA ONO...
Smorili su skroz