Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Radisav_Oluja je napisao: MeGi je napisao: Da bude kao Radisav, nikako kao Laya
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Samo da su kontra od male upishanice! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma da da pise jasno o kome pise kada pise..imena druze, imena
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e ovo filozofira me nasmijalo  Forumas treba da pise a ne da viri i sabotira forum iz nekih razloga..ne treba da nasjeda na provokacije i onda ne dolazi na forum radi nekog drugog forumasa tj neke druge virtulane licnosti koja ga je uvrijedila slovima...ma daaaaajjjjte ljudi i forumasi, sta vam je!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: e ovo filozofira me nasmijalo 
Forumas treba da pise a ne da viri i sabotira forum iz nekih razloga..ne treba da nasjeda na provokacije i onda ne dolazi na forum radi nekog drugog forumasa tj neke druge virtulane licnosti koja ga je uvrijedila slovima...ma daaaaajjjjte ljudi i forumasi, sta vam je!! hahhahha..pa ne treba..ono ako cemo realno.. e sad..sto i ja licno..filozofiram..jbg..zato i nisam dobar forumas..a i ne bi valjalo da su bas svi dobri 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
da bude na Forumu...i pise ono sto misli i kako misli a ne ono sto drugi od njega ocekuju..i ne samo da bi se dopao drugima..
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
da je cool
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|