Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Jun 2025, 12:05

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: uticaj foruma na real life  |  Poslato: 25 Jun 2013, 13:22
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

kakav utjecaj!?
nema toga....posebno na forumima ovog tipa gdje i nema nekih dubokoumnih prica i rasprava
pretapanje iz supljeg u prazno i obratno
reala je nesto drugo i to ne treba mjesati nikako

slazem se sa navedenim da se radi o socijalnom aspektu..moze se iz slova dosta toga zakljuciti o osobi
koliko god se trudio prodavati ipak se na kraju zakljuci nesto
tako da je meni smijesno kada neko napise..kako ti mozes o meni da pises tako,mi se ne znamo
pa citam...i iz slova zakljucujem..to je virtualno upoznavanje
sta mene briga kako izgledas..meni je slovo tvoja slika

ne zelim ni da upoznam...prije sam i imala nekih zelja upoznati ovoga ili onoga
sada se slazem s Casualom..sve sto je u kutiji tamo treba i da ostane

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: uticaj foruma na real life  |  Poslato: 25 Jun 2013, 13:31
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

ne govoriš istinu

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: uticaj foruma na real life  |  Poslato: 25 Jun 2013, 13:34
Korisnikov avatar
*VIP*

ne govorim..tebe bih voljela upoznati [treptrep.gif]

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: uticaj foruma na real life  |  Poslato: 26 Jun 2013, 02:24
Korisnikov avatar
ASG

Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55

Ima uticaja,covek moze gadno da se utripuje da je nesto sto nikako nije u realnom zivotu.To mu je odlicna terapija da zivi u nekom svom zamisljenom svetu a da ne uznemirava ljude oko sebe u reali.Da veruje u to i da misli kako mu drugi veruju.Sto ljudima rusiti snove.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: uticaj foruma na real life  |  Poslato: 26 Jun 2013, 10:38
Korisnikov avatar
*VIP*

To samo djeca i nezrele osobe mogu da se utripuju tako...a brzo se to i provali.
Utjecaj se moze javiti samo kod osoba sa jakim kompleksima, nestabilnim osobama koje i inace imaju problema sa sobom.

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: uticaj foruma na real life  |  Poslato: 26 Jun 2013, 11:05
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

sve je to individualno..
Na nekoga utice, na nekoga ne..
Ali takodje mislim da je nemoguce upoznati nekoga ,kuckanjem na Netu..Tastatura, kao i papir svasta trpi..
Ko je kakav-sve je to u ''oku'' posmatraca..Uglavnom vidimo ono sto zelimo i kako zelimo..
Pa i kada mislimo da smo nekoga ''provalili'' to je SAMO nas utisak,vidjenje i misljenje, sto sa realnoscu ne mora da ima nikakve veze.
Sto se mene licno tice, mozda je nekada na pocetku mog ''forumasenja'' forum donekle uticao na real u smislu da sam vise vremena provodila na forumu, a samim tim imala manje vremena za realu..Ali dobro..sve u zivotu..i dobro i lose i bitno i nebitno ima neku svoju svrhu i smisao..sve je to neko iskustvo.

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: uticaj foruma na real life  |  Poslato: 27 Jun 2013, 14:36
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

kad mi se zahvali neko na strpljenju i ljubaznosti,ja mu kazem baksis ostavite na mom spomenaru
:D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: uticaj foruma na real life  |  Poslato: 09 Jul 2013, 11:53
Korisnikov avatar
*VIP*

utjece kako da ne
zaljubila sam se i to nesretno
to ostavlja jako veliki utjecaj na moj real life

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: uticaj foruma na real life  |  Poslato: 09 Jul 2013, 12:48
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

ja kuckam desnim palcem sa telefona,tako da mi se malo deformisao
Ali otkako sam pocela da ga tretiram kremama u kojima ima visok procenat etericnih ulja palac ponovo lici na sebe
:D

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: uticaj foruma na real life  |  Poslato: 09 Jul 2013, 20:33
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

ljubim da prodje [zenskismeh.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu