Nije ovo predvideo... Milan Tarot napustio imanje u Lisoviću, pošto je imao najmanje glasova publike i nije ni učestvovao u kvizu.
Za izbacivanje su bili nominovani Tarot, Stanija, Filip i Era Ojdanić.
Stanija je pobedila u areni, pošto je znala sve o svinjama, ovcama, karfiolu i mineralima u životinjskom organizmu. Filip je odgovorio na pitanja o vrednosti proteina i pubertetu kod junica. Era i Tarot nisu ni stigli na red, a Stanijini glasovi su duplirani.
Stanija je tako osvojila 54,81, Filip 30,12, Era 12,89, a Tarot samo 2,18 odsto glasova publike.
U studiju su ih podržali prijatelji i porodica. Stanijin brat Sani i Filipova mama Lidija prvi put su se upoznali, ali su se složili da je najproblematičnijem paru na Farmi neophodno da izađe napolje.
"Mislim da bi se ona katapultirala odmah sa Farme. Oboma im je imanja preko glave, napolju će biti lakše, neće se svađati oko gluposti kao što je kafa", rekao je Sani.
"Oni su gledani, primećeni, pa i često kažnjavani, ali stalno su na udaru kritike i pod raznim pritiscima. Ne bi trebalo da se primaju na provokacije, već da razgovaraju bez svih nas i publike", smatra Filipova mama.
Eru je podržala pevačica Vera Matović, a Tarota supruga Lana, koja je za sukob za Akijem rekla da ne vidi gde je problem.
"Nije bilo agresivno, već eksplozivno interpretirano. Ništa strašno niti posebno se nije dogodilo, i on nije rekao ništa ružno. Neka ga je polio vodom, vrućina je napolju", rekla je Lana.
"Gospoda" obećao da više ne pije, nakon svađe sa Ljubom. "Možda neko pivo"…
Grozna svađa između Ekrema i Ljube kao da nije imala nikakvu suštinu, već samo dugi niz groznih psovki. "Gospoda" se u živom prenosu izvinio Ljubi i rekao da više ne pije.
Da podsetimo, Ekrem Jevrić je na Farmi manje-više stalno pijan, zbog čega se ponekad svađa, drži monologe o politici ili modi, ali mu izlete i teške reči, kao što je bilo u slučaju sa Ljubom.
Podsetite se lavine prostakluka koje su oboje izgovorili.
"Ja moram da joj se izvinim, četiri mi sina, ona je nešto najlepše što sam video u životu, za svojih pedeset godina", obasipao je "Gospoda" Ljubu komplimentima.
"Alkohol je kriv, bate. Neću više da pijem, evo, bližimo se kraju, je*o ga, neću. Možda samo pivo", rekao je Ekrem.
Možda je kraj bliži nego što on misli, pošto je jedan od četvoro farmera koji će se večeras naći u areni.
FARMA // Stanija imala više od 54 odsto glasova, Tarot izbačen!
Stanija Dobrojević je nakon dupliranja imala 54,81 odsto glasova, a iz realityja je izbačen Milan Tarot.
Ispao Tarot! Ove nedelje za izbacivanje su bili nominovani Milan Tarot, Stanija Dobrojević, Filip Panajotović i Era Ojdanić, a imanje je posle borbe u Areni napustio vidovnjak. U kvizu znanja pobedila je Stanija, dok je njen dragi osvojio dva štapića, i upravo njoj su duplirani glasovi. Nakon dupliranja starleta je imala 54,81 odsto glasova, Filip 30 odsto, Era 12,89, dok je Tarot imao samo 2,18 odsto glasova. Pre dupliranja je situacija bila znantno drugačija jer je maneken imao 40 odsto glasova, a Stanija 37 odsto.
NIJE IZDRŽALA Vesna: Stanija ti si bolesna, treba ti lekar! VIDEO
Sve zbog toga što se starleta nije obradovala veridbi
Farmeri su dobili zadatak suđenja, navodno je Jovana tužila Staniju jer joj se nije obradovala veridbi.
Stanija je objasnila da nije tačno da se nije obradavala: - Kada te je on zaprosio ja sam se naježila, jer znam koliko je devojkama bitan taj momenat. Ja lično ne bih volela na Farmi da mi se to desi. Ovo izmeđuvas dvoje mislim da je iskrena ljubav. Kada se to odigralo, ja više nisam gledala vas, gledala sam sebe i ostale kako se provodimo, jedino taj trenutak... - objašnjavala je starleta.
Ljuba se našla u ulozi sudije, a ostali farmeri su bili porota. Vesna Rivas je poželela nešto da doda, pa je iskoristila priliku da kaže Staniji šta misli. - Pitanje je samo...devojko, da li si ti svesna? Da li si ti svesna da ovde postoji kolektiv? Da li si i jednog trenutka bila svesna ikog od nas, sem sebe i ličnog ega? Ovo je više paranoja šta radiš svima nama! Devojko, za tebe postoji samo ova kamera, tamo neko u spoljnom svetu, interesujete samo šta se piše u spoljnom svetu...ne da nas ne doživljavaš, nego nas samo vređaš! Ovo je bolesno, tebi treba lekar! Ti ovde odrađuješ nešto što te čeka sutra...žalosno i bolesno!
Vesna se naljutila na Filipa jer je navodno koristio njen peškir. Maneken je vređao i pretio. Stanija sprečila fizički napad
Fillip Panajotović je umalo udario Vesnu Rivas! Iako nije tajna da se Vesna i Filip baš i ne volje, njihova svađa je u ponedeljak uveče skoro dovela do fizičkog obračuna. Vesna se navodno naljutila na manekena jer je koristio njen peškir. Dok je Filip večerao ona je prišla i polila ga čašom vode. Panajotović je odmah skočio i počeo da vređa pevačicu, a ona ga optužila i da je "štekara" što je dovelo do još žučnije svađe.
- Šta radiš bre? Nisam znao da je tvoj peškir bre - vikao je Filip na Vesnu. - Gubi se, beži bre. Sklanjaj se! Sklanjaj se! Aj, mrš! Je li bre p**ko? Šta je bre mamu ti j**em u p**ku. J**aću ti mamu za ovo, videćeš.
Fizički obračun je sprečila Stanija koja je stala između njih dvoje i molila Filipa da se okane "budale".
Milan Tarot u epizodi “kiselo je grožđe”: Jovana bi bila i sa mnom, samo da dođe do finala!
Milan Radonjić, poznatiji kao Tarot, predvideo je svoje ispadanje s Farme. On je osetio da će dobiti najmanje glasova publike, ali mu nije krivo jer se mnogo uželeo petomesečnog sina i supruge.
Većina te je proglasila najvećim neradnikom… “Ja sam najveći neradnik na Farmi, to sam i rekao. Ja sam gospodin, radim glavom. Nisam lud, oni su budale što rade.”
Takođe i najprljavijim farmerom? “Kupam se svakoga dana, higijena je na odličnom nivou.”
Da nisi oženjen, koju farmerku bi startovao? “Jovanu. Ona bi mi dala pi.ku samo da dođe do finala. Ša se na početku muvao s njom, ma sa svima se muvala. Ipak, oženjen sam i nikad ne bih prevario svoju ženu.”
Šta misliš o vezama na Farmi? “Stanijina i Filipova veza je prava, a Jovanina i Danijelova nije.”
Na početku si se stalno svađao s Vesnom Rivas, a sad se ližete. Otkud ta promena? “To je zbog šoua. S njom ću nastaviti druženje zato što ona ima hrabrost da kaže istinu, a ostali su tuc-muc iza ćoška. Ne interesuje me da li je u pravu ili nije.”
Zbog čega si se posvađao s Akijem, s kojim si bio blizak u početku? “Rekao mi je da uradim nešto, a ja nisam hteo. Ranije smo sedeli po ceo dan, a sad mi naređuje.”
Kakav je tvoj odnos s reperom Ša? “On je dobar, ali Memo se ubacio između nas. Memo je posvađao i Filipa i Staniju, trpa se kod Ekrema… Memo je manipulator.”
A mi vas pitamo – čija ljubav na Farmi je iskrenija?
UŽIVO Jovana: Sigurna sam da ću biti u finalu Farme!
Danijelova verenica je izjavila da joj je drago jer je Saška Karan prva finalistkinja, ali i da je sigurna da će i ona biti u finalu
Nakon što je Milan Tarot postavio Sašku za gazdaricu, ona je postala prvi finalista.
Farmeri su otvorili šampanjac za Akijev rođendan, a Saška je bila posebno srećna. "Nisam očekivala da ću do ovde dogurati. Mislila sam da ću ispasti posle 3, 4 nedelje. Stvarno sam uzbuđena i osećanja su mi pomešana. Tužna sam i srećna sam.", rekla je Saška.
Jovana je rekla da joj je drago što je Saška prva finalistkinja i da je sigurna da će i ona biti među finalistima. "Ako sam došla do ovde, logično je i nema razloga da ne budem finalistkinja.", rekla je Jovana.
Iako se ne može osporiti da su Stanija Dobrojević i Filip Panajotović u ozbiljnoj vezi, nju su poslednjih dana obeležile brojne svađe.
Ipak, posle kriznog perioda svim ljubiteljima ovog mladog para laknulo je kada su Staniju i Filipa ponovo videli zagrljene i u ljubavi.
Dok se u pozadini čula Cecina nova pesma "Ime i prezime", Stanija i Filip stajali su zagrljeni i planirali budućnost van Farme.
"Ne mogu mi ništa kad sam sa tobom!", rekao je Filip Staniji, a ona mu je uzvratila poljupcem. Nastavio je da joj priča kako su "jaki kao zemlja" i da im niko ne može ništa, a zatim prokomentarisao i svoju popularnost.
"Kakva popularnost... I dobio sam je zahvaljujući tebi, meni to ne treba. Ne treba mi ništa, meni trebaš samo ti!", ispričao je Filip Staniji koja mu se zatim bacila u zagrljaj.
JOVANA // Stanija je laka devojka jer je Filipu uletela u krevet posle dva dana!
Manekenka Jovana Nikolić okarakterisala je Staniju Dobrojević kao laku devojku jer je posle dva dana veze počela da spava u Filipovom krevetu.
Ko je laka devojka?! Velika prašina se podigla na imanju u Lisoviću zbog toga što se Stanija Dobrojević navodno nije obradovala veridbi Jovane Nikolić i Danijela Alibabića, što je posebno teško palo manekenki. Nakon tog zaključka ona je Staniji dala štapić, a u poslednjem intervjuu je rekla da je laka devojka. - Njima je krivo jer je naša ljubav iskrena, a njihova je lažna. Šta reći za devojku koja se u početku družila sa Ekremom i Erom, pa kad je shvatila da su oni matorci i kako to ljudi gledaju, prešla kod Filipa. Uostalom, samo laka devojka može da uleti u nečiji krevet posle dva dana - pričala je Jovana.
U utorak uveče gazdarica Saška Karan je izabrala da joj Stanija i Memo služe u ovoj nedelji. Starleta se bunila, a Memo je mirno prihvatio odluku
Stanija Dobrojević i Memo su nove sluge na Farmi!
U utorak uveče gazdarica Saška Karan je izabrala da joj Stanija i Memo služe u ovoj nedelji. Ona je rekla da nema nikakve skrivene namere, ali se starleta nije složila sa njom.
- Vi stalno pričate kako me ne mrzite, a ovo govori drugačije - rekla je Stanija. - Ja sam tek odslužila ulogu sluge, a opet sam izabrana da spavam u štali.
Memo se složio sa Saškinim izborom.
- Kad nisam mogao da budem gazda, onda daj šta daš - rekao je kroz smeh Memo.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu