Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ha, ciljevi nisam voljan da se zrtvujem
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
br 48.
Da li se slazes s tim da je vojska umela od dokonog decaka da stvori odgovornog muskarca?
Fali li u danasnje vreme takva vrsta disciplina koja se tamo ucila ?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
da, moglo je,
fali, da
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
br 49.
Kad si zadnji put poklonio cvet iz ljubavi ?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
nedavno, kratio ruze po dvoristu pa tako,
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
br 50. Kao prvo hvala na strpljenu i na odgovorima, izvini ako ti se neka nije dopala...mnogo sam razmisljala koju da ostavim kao zadnje pitanje ...pa eto ovo sam izabrala  Posto si ti mene video na atributima (mislim na lice) ,zanima me ovo ...recimo sretnemo se jednom mozda na ulici , da li bi me zaustavio i rekao : Ja sam Trile sa Srbije ili bi prosto prosao pored mene kao pored turskog groblja? Ja te sigurno ne bih prepoznala , sem ako ne hodas golisav ulicama , mozda cak ni onda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ne, nego bih te pitao nesto nevezano i ako bi ti imala vremena za mene, onda bi ono sa 'Trile' bilo nakon jedno sat vremena, prvo bi ti morala na 50 pitanja da odgovoris..
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
mislis
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Pretpostavljam , zavisi kakva bi bila pitanja .... 
|
|
|
|
|
|