Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 19:52

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Jun 2013, 15:43
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Farma: Verili se Jovana i Danijel!

Već nekoliko dana se šuškalo da će možda Crnogorac zaprositi misicu. Đetić skupio hrabrost i zaprosio je u trenutno najgledanijem rijaliti šou!

Slika

"Hteo sam da iskoristim ovu priliku i da još jednom kažem Jovani da je ona žena mog života", počeo je Danijel, a onda klekao na koleno. Jovana rekla "Da, ljubavi"!

Pogledajte video.

Onda je izvadio prsten iz džepa i stavio joj na ruku.

"Hoću da pozdravim naše porodice i da im kažem da mi je žao što oni nisu mogli da prisustvuju ovom činu, ali drago mi je da se to dogodilo pred ljudima, koji su od početka svedoci naše ljubavi", rekao je Danijel.

Farmeri su apludirali i prišli da im čestitaju.

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Jun 2013, 16:56
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Drugarice, lažljivice: Goca i Vesna se poznaju od ranije!

Slika

Vesna Rivas i Goca Božinovska poznavale su se pre ulaska na Farmu, iako pevačica “Granda” tvrdi da koleginicu nikada nije upoznala. Ona je više puta rekla tokom rijalitija da nema pojma ko je Vesna Rivas i zašto ju je svojevremeno “pljuvala” po novinama.

Fotografije do kojih smo došli pokazuju suprotno. Njih dve su se dobro slagale, a zajedno su 2007. godine putovale u Rusiju, gde su pevale na dočeku Nove godine. I bile smeštene u isti apartman. S njima su bile i Vanesa Šokčić i Marija Mara.

Slika

“Goca i Vesna tada su se odlično slagale. Svake večeri su pravile žurke, pevale su i pile zajedno. Nisu se odvajale ni u šopingu”, priča izvor blizak pevačicama.

Obe su u više navrata pričale da nemaju ništa zajedničko, Vesna je Božinovsku optuživala za izbacivanje iz “Grand”, što je bilo pre trinaest godina. Izgleda da su zaboravile zajedničko druženje u Rusiji pre šest godina.

Slika

Svet

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Jun 2013, 18:08
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Sve pršti od manira: A od Akija – srednji prst za Sašku!

Slika

U toku prethodne večeri farmeri su od strane Zadruge dobili zadatak da se izjasne o dosadašnjem gazdovanju Andrije Akija Markovića, a najoštrija u svom izlaganju je bila Saška Karan.

Pevačica je istakla da misli da je on mlakonja i da nema energiju.

“Što se Aki tiče tvog gazdovanja mislim da nije nešto naročito. Zadaci kao zadaci su odrađeni, kao kod svakog gazde, svako radi za sebe a ne za gazdu, da se ne lažemo. Ali sam htela da kažem to da se ti vučeš po ovom imanju kao crevo, razvlačiš se. Ti si mlad dečko, imaš 19 godina, ti treba da nas podstičeš koji smo stariji, a ne ti si taj koji je mlakonja koji nema svoj stav, nema svoju ličnost, nemaš energiju pokretačku, bez uvrede. To je moje mišljenje. Trebalo bi da se aktiviraš u tom nekom smislu ne samo da sediš”, bila je oštra Saška.

Saška misli i da ga je Filip Mitrović vukao na leđima. “Ti za ova tri meseca nisi pokazao bog zna šta. Mali Fića te je vukao na svojim leđima. Kad je kuvanje bilo u pitanju ti si se priključio njemu i on te je nosio na grbači i to je istina i iskreno ti kažem. Ustaješ da bi se slikao i od tebe ne može da se dođe do reči.”

U toku njenog izlaganja Aki joj je pokazivao srednji prst, što pevačica sigurno nije primetila, inače bi reagovala.

Svet

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Jun 2013, 18:17
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

AKIJEVA MAMA: Staniji treba operacija mozga!

Ona mu je rekla da je klempav. Pa uši mogu da se operišu, grudi mogu da se operišu, guza može da se operiše, ali mozak ne može, a njoj bi to trebalo, rekla je Akijeva mama

Slika

Akijeva mama oštro je osudila Stanijino i Filipovo ponašanje i rekla da je ponosna na svog sina, jer je pokazao koliko je zreo za svoje godine.

"To je čist prostakluk. Sada se vidi ko ima kućno vaspitanje, a ko nema. Ja ne želim da komentarišem njih dvoje jer oni to ne zaslužuju. Ni jednu reč, pa čak ni pogrdnu nisu zaslužli. Svaka čast Akiju, koji nije naseo na provokacije i ostao je veoma smiren. Ona je Akija postavila za slugu kako bi ga izbacila, a ovaj joj je vikao „bravo“. Kakvo je to ponašanje, oni su bezvredni, ne treba ni ime da im spomenem. Ona mu je rekla da je klempav. Pa uši mogu da se operišu, grudi mogu da se operišu, guza može da se operiše, ali mozak ne može, a njoj bi to trebalo. Ovo ponašanje je grozota za njihove jadne roditelje. Svi su ogorčeni na njihovo ponašanje, ljudi mi prilaze na ulici da kažu koliko se groze. Ja samo moram da kažem da sam ponosna na Akija, koji u nedelju puni 20 godina, što je zreo, staložen i smeran", izjavila je  Akijeva mama.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Jun 2013, 18:24
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

UŽIVO PUKLO KUMSTVO: Stanija ljubomorna na Jovanu!

Moglo se primetiti da Staniji nije bilo svejedno kada je Danijel zaprosio Jovanu i kao da se uznemirila i iznervirala što se to njoj ne dešava

Slika

Na sinoćnoj žurci Danijel je zaprosio Jovanu a ta je prosidba vidno promenila starletino raspoloženje.

Moglo se primetiti da Staniji nije bilo svejedno kada je Danijel zaprosio Jovanu i kao da se uznemirila i iznervirala što se to njoj ne dešava. Tokom žurke starleta nije bila u centru pažnje kao i obično, pa se nervoza još više odrazila.

Uz jutarnju kafu Stanija je svoj bes iskalila na Filipu rekavši mu da je dosadan.

"Dosadan si jer uvek ćutiš kao mumija. Krivo mi je jer smo se “izlizali” za ovih 90-ak dana provedenih na Farmi, a navikla sam na akciju i da mi život uvek bude interesantan. Meni ne treba dečko koji će samo da sedi i ćuti", vikala je starleta, dok je maneken samo ćutao i slušao, poučen iskustvom od pre dva dana u kojem je Stanija rekla da će ga “pedalirati” ukoliko nastavi da joj kontrira.

Na kakvu akciju je starleta navikla, nije nam poznato. Podsetimo, ovaj par postao je najintrigantniji na imanju u Lisoviću, jer je njihova ljubav veoma turbulentna. Javnost se pita da li je to uopšte ljubav ili samo trik da se privuku glasači. Nakon što su simulirali seks na imanju, počeli su sve češće da se svađaju, a Stanija redovno napada Panajotovića zbog običnih gluposti.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Jun 2013, 18:26
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma 2013: Filip Panajotović na meti Goce Božinovske!

Slika

Goca Božinovska odlučila je da se obračuna sa Filipom Panajotovićem jer je on i Stanija Dobrojević ogovaraju.

Besna i iznervirana ona mu je rekla da je jedina stala na njihovu stranu kada su svi bili protiv njih, da ih je branila kao majka, ali da je Stanija uspela da ga okrene protiv nje.

Svi se sećamo kada je Goca napala pevačice na imanju da su ljubomorne na Staniju jer je ona "kompletna devojka", ali starleta i Filip ne misle da je Goca na njihovoj strani.

Kako je Goca čula da je ogovaraju i nazivaju klimakteričnom ženom i alkoholičarkom, odlučila je da sve to "saspe" Filipu u lice.

Filip se složio sa njom i saslušao šta je imala da mu kaže, a Goca je na kraju dodala da ona ne može da bude ljubomorna na Staniju koja je mnogo mlađa od nje, ali da kod kuće ima "dve mačke koje mogu da progutaju Staniju kako izgledaju".

Svet+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Jun 2013, 18:33
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Proka izribao Filipa: Skočio bi u bunar da ti Stanija kaže!

Ćuti ti, da ti devojka kaže da skočiš u bunar, skočio bi. Ovo je Bogu plakati šta sam ja jutros video, rekao je besno Proka

Slika

Proka je danas posetio farmere, a Staniju i Filipa, koji su zaduženi za stoku, dobro izribao.

Naime, Proka je kod krave zatekao metalnu kofu, a stoku bez hrane i vode i to ga je strašno razljutilo. On je postrjio farmere, a Stanija i Filip su najgore prošli.

"Sram vas bilo za stoku, gledao sam jutros šta ste radili. Ostavili ste kofu vode kod krave i šta bi bilo da se okrenula i legla na kofu, sva bi se izlomila", urlao je Proka na Filipa i Staniju.

Filip je pokušao da objasni šta su oni radili, ali Proka ga je brzo prekinuo.

"Ćuti ti, da ti devojka kaže da skočiš u bunar, skočio bi. Ovo je Bogu plakati šta sam ja jutros video", rekao je besno Proka.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Jun 2013, 18:45
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

ERA VESNI: Đubre jedno, ti si go*no od čoveka! (VIDEO)

Era je izvređao Vesnu koja ga je provocirala pre Saškom, Tarotom i Radojkom

Slika

Eri Ojdaniću očigledno je prekipelo Vesnino prisustvo tokom kojeg “seje zlo”, te ju je pošteno izvređao pred Radojkom, Saškom i Tarotom, uputivši najgore uvrede na njen račun. Era je rekao farmerki da je “zlo od čoveka, fekalija i đubre”.

- Đubre jedno, ti si jajara od žene, fekalija od žene, ti si go*no. Ono guščije g**no, kad se guska po*ere, pa padne kiša i sve razmrlja, e to si ti- vikao je Era, dok se vesna samo ironično zahvaljivala.

Podsetimo, Vesna je postala najomrženija ukućanka i nema sa kojom osobom na “Farmi” se nije posvađala. Sa Gocom Božinovskom se i potukla, te je bila izbačena, ali ju je produkcija vratila na imanje.

Svađu Ere i Vesne možete pogledati OVDE.

Telegraf

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 23 Jun 2013, 02:26
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Nominacije i kazne

U arenu idu Filip, Stanija, Tarot i Era Ojdanić. Četiri učesnice ostale bez honorara za ovu nedelju.

Slika

Sluge Filip i Stanija našli su se na meti "brzopoteznih" nominacija, jer je Pink zbog finala takmičenja "Zvezde Granda" naložio ekspresno izlaganje farmera. Nisu imali vremena da pričaju kako im je teško, kako su sa svima dobri, samo kratko obrazloženje i - štapić.

Dobili su po šest štapića od farmera, a presudio je gazda Aki i u arenu poslao Staniju.

Za "dvoličnu", "lošu glumicu", "hladnu i izolovanu u svom svetu" glasali su Aki, Vesna, Tarot, Memo, Ša, Radojka i Jovana. Filip je zbog štapiće dobio od Saške, Ekrema, Ljube, Goce, Ere i Danijela, uglavnom na "džentlmenski" fazon jer je tražio od svih da daju njemu, a ne njegovoj devojci.

Pogledajte kako je ko glasao.

Publika je odlučila da u arenu pošalje Eru Ojdanića, ali ispostavilo se da je glasanje bilo suvišno, jer je od Zadruge stiglo pismo o kršenju pravila.

"Filip i Stanija više puta su tokom protekle nedelje prekršili sva moguća pravila, a noćas su bili zajedno u kupatilu i skinuli bubice. Zbog toga su direktno nominovani", pročitao je Ognjen.

Goca, Ljuba, Vesna i Saška takođe su prekršile pravilo boravka samo jedne osobe u kupatilu, i zbog toga im je oduzet honorar za ovu nedelju.

Milan Tarot je, očekivano, zbog napada na Akija koji je Zadruga nazvala samo "kršenjem pravila o ulasku u gazdinu kuću", takođe direktno nominovan.

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 23 Jun 2013, 20:36
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

OVO NISMO VIDELI: Filip i Tarot o Jovaninom opijanju!

Kroz neobavezno ćaskanje manekenken je otkrio detalje o ukućanki koje do sada niste imali priliku da vidite

Slika

Milan Tarot i Filip Panajotović se po kazni nalaze u izolaciji i, osim Stanije i Ere Ojdanića, takođe su nominovani za izbacivanje sa Farme.

Njih dvojica su sedeli u hladu i razgovarali o učesnicima rijalitija a onda su poveli priču o Jovani Nikolić, jer im nije bio jasan govor koji je održala kada je davala štapiće. Maneken je tada otkrio nešto što je sve vreme gledao i ćutao, a gledaoci nisu imali prilike da vide!

"Rekla mi je čućeš moj govor kada ustanem a ja je ništa nisam razumeo šta je htela da kaže. Ma ja je gledam ona u ovu šolju od dva decilitara sipa rakiju, ustane ujutru naduvena. Ekrem je mala beba za nju nego vi ne znate. Nego glupo mi da sad pričam. Naduvena, polupana, razumeš", pričao je Tarot a Filip se nadovezao:

"Ja sam rekao Danijelu mnogo je ružno da ti povraća posle žurke i pada u nesvest, nemoj to da dozvoljavaš devojci i rekao je znam, znam neću. I onda je tako tri puta padala u nesvest i onda je on opametio malo. Znam zašto je to tako", pričao je maneken a Milan dodao:

"Ma Saška je krila sve vreme samo je povuče i stavi u krevet".

"Ali kako god, zašto se tako opija? Napija se pa pada u nesvest, tri žurke je nosili Goca i ne znam ko još, ove žene na ramenima. Pala ovde iza kuće", pričao je Filip ali na kraju je rekao da je ne krivi i da protiv nje nema ništa.

Međutim, pravo je pitanje zašto nikada nije prikazano ovakvo grozno ponašanje?

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu