Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 03 Avg 2025, 22:41

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 21 Jun 2013, 17:37
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Pa sto namjestaljka, nije ih produkcija spojila....

Nego pucaju polako svi farmeri
e kad je Ekrem pukao sa zivcima
on koji verovatno imao taktiku d ase ne svadja ni sa kim...
bice veceras u pregledu Ljuba i on kako psuju, naravno opet Stanija i Filip kako se svadjaju...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 21 Jun 2013, 21:13
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Stanija i Filip su prešli sve granice sa svađama...
A ovo dvoje se odvratno ljube...Jovana i Danijel...kakvi su ono poljupci koji traju sekund i onako se čuju... [stars1.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Jun 2013, 01:24
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Auuuu...koja folirantkinja je ova Goca...a tvrdi da nije... [stomitesko.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
Marea
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Jun 2013, 01:34
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04

Senka je napisao:
A ovo dvoje se odvratno ljube...Jovana i Danijel...kakvi su ono poljupci koji traju sekund i onako se čuju... [stars1.gif]

[zenskismeh.gif] , to sam i ja primjetila...

a kako farmu ranije nisam ni gledala, vidim ove neke snimke...okey. Jeste Jocka "setala" al' ipak nekako mi je prirodna..a sto se alkohola tice pa moze ona to da "sanira", ali Stanija tesko da moze svoju prirodu i pricu da koriguje...bolje bi bilo da mislimo da je Stana pijana, pa da ima "opravdanje" ovako, ona je to sto jeste...a sto se Jovene tice...moze da se "izleci" od alkohola, no, pitam se od cega i kako da se Stanija leci????, tu ocigledno spasa nema... [smusen.jpg]

Vrh
Marea
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Jun 2013, 01:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04

Marea je napisao:
Senka je napisao:

[zenskismeh.gif] , to sam i ja primjetila...

a kako farmu ranije nisam ni gledala, vidim ove neke snimke...okey. Jeste Jocka "setala" al' ipak nekako mi je prirodna..a sto se alkohola tice pa moze ona to da "sanira", ali Stanija tesko da moze svoju prirodu i pricu da koriguje...bolje bi bilo da mislimo da je Stana pijana, pa da ima "opravdanje" ovako, ona je to sto jeste...a sto se Jovane tice...moze da se "izleci" od alkohola, no, pitam se od cega i kako da se Stanija leci????, tu ocigledno spasa nema... [smusen.jpg]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Jun 2013, 02:38
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Bože blagi...koliko zlobe i trača na farmi od strane Ljube,Jovane,Irvaske,Božinovske...bruka...
Kad će 7. juli....aman... [stars1.gif]

Vrh
Zika
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Jun 2013, 04:37
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39

Slika

Vrh
Zika
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Jun 2013, 04:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika

Vrh
Zika
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Jun 2013, 04:39
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika Slika

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Jun 2013, 09:27
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Ode Tarot.
Filip je imao vise glasova od Stanije .
Staniji je bilo bolje da nije usla u pricu sa njim bolje bi prosla da je sama.
Gazda bi mogao da bude Saska ili Vesna ali Tarot je nepredvidiv moguce da stavi Filipa ili Ekrema.Videt ce mo.
Jos jedan izbor gazde i slugu i kako rece Aleksandra poslednja nedelja ce biti puna iznenadjenja.
Sretan im put bili su dosadni.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu