Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 15:32

Autoru Poruka
Maša
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 16 Jun 2013, 13:48
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43

Pauljević u Hjundaiju?

Desni bek bi karijeru trebalo da nastavi u Južnoj Koreji. Eventualni problem to što je Fahrija Šekularac, posrednik u transferu, u lošim odnosima sa menadžrskom agencijom fudbalera

Slika

NIJE tajna da se neki od prvotimaca Partizana koji su bili rezervisti ne uklapaju u viziju trenera Vuka Rašovića za narednu sezonu.

Jedan od njih je Branko Pauljević, kome je već pronađena zamena u liku povratnika Nikole Aksentijevića, koji bi uz mladog Marka Živkovića trebalo da pokriva poziciju desnog beka.

Što se Pauljevića tiče, on bi karijeru mogao da nastavi u Južnoj Koreji, u ekipi Hjundaija, posredstvom menadžera Fahrije Šekularca. Problem je samo činjenica da pomenuti agent „nije u ljubavi“ sa agencijom „Lajan sport“, koja zastupa desnog beka, a sa kojom je došao u sukob posle pokušaja transfera Stefana Šćepovića minule zime.

Novosti

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 17 Jun 2013, 11:42
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

FK Zvezda: Rakić parafira, povratak Mijailovića, meta Stojaković

Danas u 13.00 časova zakazana je zvanična promocija 27-godišnjeg napadača. Levi bek stiže na “Marakanu” ako ne produži ugovor sa Amkarom

Slika

BILO je u poslednja dva dana mnogo pometnje oko toga da li je Đorđe Rakić angažovan i koga je doveo u Crvenu zvezdu.

To pitanje biće otvoreno do danas u 13.00, kada je zakazana zvanična promocija 27-godišnjeg napadača koji na „Marakanu“ stiže kao slobodan igrač.

Jeftino, a dobro, može li se takav igrač naći na tržištu. U Zvedi misle da može, zato i ponuda Nikoli Mijailoviću, ranije igraču Železnika, a sada Amkara, da drugi put obuče crveno-beli dres. Ukoliko klub iz Perma ne produži ugovor sa levim bekom, onda će gotovo izvesno stići na „Marakanu“.

Posle Vladimira Radivojevića, koji je jednom nogom na „Marakani“, Crvena zvezda želi da angažuje još jednog igrača Javora - Igora Stojakovića.

Iskusni vezista je jedan od boljih kreativaca u domaćem šampionatu i Zvezda, u ovom trenutku, takvog igrača nema. Javor je nedavno produžio ugovor sa igračem i sada se postavlja pitanje koliko je realno da Stojaković dođe u ekipu Sa Pinta.

Novosti

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 18 Jun 2013, 14:25
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

B92: Lukač na golu Partizana

Doskorašnji fudbaler OFK Beograda Milan Lukač novi je golman Partizana, nezvanično saznaje B92.

Slika

27-godišnji Lukač će na golu šampiona Srbije zameniti Vladimira Stojkovića, koji će karijeru nastaviti u Turskoj.

Ime kluba biće poznato u toku dana, ali, iako je većina medija prenosila da je u pitanju Mersin, Stojković odlazi u drugi turski klub.

Lukač je iz Novog Sada, a zanimljivo je da je rođen 4. oktobra, na rođendan Partizana. Visok je 197 centimetara, a u karijeri je igrao za Srem iz Sremske Mitrovice, Čukarički atinski AEK i OFK Beograd.

Prošlu sezonu proveo je u redovima ’romantičara’, za koje je odigrao 27 utakmica u Jelen Superligi i četiri u Kupu Srbije. OFK Beograd je sezonu u domaćem šampionatu završio na šestom mestu, dok je u Kupu eliminisan u polufinalu od novosadske Vojvodine.

B92

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 19 Jun 2013, 14:05
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Zvezdin kvartet slobodan od danas

Arbitražna komisija FSS trebalo bi da potvrdi presudu u korist Aleksandra Pantića, Srđana Mijailovića i braće Dragoljuba i Slavoljuba Srnića

Slika

ARBITRAŽNA komisija Fudbalskog saveza Srbije danas bi trebalo da potvrdi presudu u korist Aleksandra Pantića, Srđana Mijailovića i braće Dragoljuba i Slavoljuba Srnića.

Četvorica mladih fudbalera tražila su raskid ugovora s Crvenom zvezdom na štetu kluba, zbog neisplaćenih zarada.

S obzirom na to da od prvostepene odluke nije došlo do pronalaženja kompromisnog rešenja i "pomirenja" igrača s crveno-belima, oni će od danas (odnosno kad za sedam dana klub dobije pismenu presudu) biti slobodni u izboru nove sredine.

Novosti

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 20 Jun 2013, 17:00
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pantić iz Zvezde u Groningen, Mijailović blizu Kajserija

Na "Marakanu" je za defanzivca stigla ponuda iz Holandije, čija je vrednost, navodno, oko 300.000 evra. Vezista bi u narednih nekoliko dana moga da pojača ekipu Roberta Prosinečkog

Slika

ALEKSANDAR Pantić je dobio spor sa Zvezdom na arbitraži, ali bi mogao da se dogodi zaokret i da on kao igrač beogradskog kluba pređe u Groningen.

Na "Marakanu" je stigla ponuda iz Holandije, čija je vrednost prema nezvaničnim informacijama oko 300.000 evra.

Kako stvari stoje, moguće je da Pantić povuče tužbu pre nego što ona u pismenoj formi presude stigne na "Marakanu", pa bi u Ljutice Bogdana mogli da ostvare i kakvu-takvu zaradu, s obzirom na to da su u obavezi i da izmire dugovanja koja imaju prema mladfom defanzivcu.

Drugi fudbaler koji je na Arbitražnoj komisiji dobio raskid ugovora sa crveno-belima Srđan Mijailović narednih dana lako bi mogao da potpiše za turski Kajseri.

Mladi defanzivni vezni igrač već je u nekoliko navrata dovođen u vezu s klubom koji trenira bivši Zvezdin strazteg Robert Prosinečki, ali do dogovora nije došlo.

Međutim, sad kada Turci zahvaljujući nepažnji ljudi iz Zvezde više nemaju obavezu da plate obeštećenje - posao je blizu realizacije.

Podsetimo, Mijailović čija je vrednost procenjivana na oko 1,5 miliona evra dobio je raskid ugovora na štetu kluba, zbog neisplaćenih zarada iz prethodnih meseci.

Novosti

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 21 Jun 2013, 13:41
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Malbašić sledeći na promociji u Humskoj?

Sportski direktor Partizana Albert Nađ nije isključio mogućnost da do polaska na pripreme u Sloveniju, 25. juna, stigne još pojačanja. Sledeći novajlija najverovatnije fudbaler Hofenhajma

Slika

Sportski direktor Partizana Albert Nađ istakao je još jednom na promociji Nikole Aksentijevića da crno-beli nema nijednu konkretnu ponudu za igrače koji imaju dozvolu da napuste klub.

Ipak, nekadašnji kapiten kluba iz Humske nije isključio mogućnost da do polaska na pripreme u Sloveniju, 25. juna, stigne još pojačanja.

Kako saznajemo, sledeći novajlija u Humskoj biće Filip Malbašić, vezista Hofenhajma, i nekadašnji fudbaler Rada.

Novosti

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 22 Jun 2013, 16:11
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Volkov i Ivanov: Ostajemo u Partizanu, za sada

Imponuje mi što žele da me zadrže u klubu, ali svestan sam da u Srbiji ne može da se zaradi i moram da razmišljam o tome u slučaju dobrih ponuda, kaže iskusniji bugarski internacionalac

Slika

Odbrambeni igrači Partizana, Vladimir Volkov i Ivan Ivanov rekli su da, za sada, ostaju u taboru srpskog šampiona, a da situacija može da se promeni samo u slučaju veoma ozbiljnih ponuda.

- Imponuje mi što žele da me zadrže u klubu, ali svestan sam da u Srbiji ne može da se zaradi i moram da razmišljam o tome. I ako ostanem u klubu igraću, kao i do sada, svim srcem za Partizan i njegove navijače. Znam da ima nekih ponuda za mene, ali ništa konkretno se još nije desilo - rekao je Volkov novinarima na Zlatiboru.

Na opasku da je, pored kapitena Sasse Ilića trenutno najstariji igrač u ekipi, 27-godišnji Volkov je odgovorio:

- Eto, dočekao sam i to. Moraćemo dobro da se pomučimo da napravimo nešto u Evropi. Srpskom fudbalu ide teško u Evropi, ipak, mi smo svi optimisti, ali za rezultat je potrebna i sreća na žrebu za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Bugarski štoper Ivan Ivanov kazao je da je spreman za nove izazove u crno-belom
dresu.

- I dalje sam u Partizanu, ostajem zasad u klubu, ali ko zna, svašta može da se
desi u budućnosti. Doduše, stvari mogu da se promene jedino u slučaju neke mnogo ozbiljne ponude i, naravno, ako klub dozvoli - objasnio je Ivanov.

On je dodao da je optimista uoči ponedeljka i žreba za drugo kolo kvalifikacija za LŠ.

- Kada su u pitanju kvalifikacije, mnogo toga zavisi od žreba. Imamo mladu ekipu, ali trener nas dobro poznaje, možda jedino neiskustvo može da bude problem - zaključio je bugarski

Novosti

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 23 Jun 2013, 11:54
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Zvezda predstavlja Stojanovića?

Kako B92 saznaje, Slaviša Stojanović ostao je jedini kandidat za trenera Crvene zvezde i trebalo bi u nedelju da preuzme ekipu.

Slika

U subotu su dogovoreni detalji i samo bi veliko čudo moglo da spreči da Stojanović ne preuzme tim.

Odmah po preuzimanju, on bi trebalo sa igračima ’crveno-belih’ da otputuje u Sloveniju na prvi deo priprema za novu sezonu.

Crvena zvezda od srede nema trenera, kada je Rikardo Sa Pintu podneo ostavku. U subotu niko od čelnika kluba nije želeo da govori o novom šefu stručnog štaba pa ni potpredsednik Nebojša Čović koji je održao konferenciju za medije.

Stojanović je rođen decembra 1969. na jugu Srbije, Slaviša Stojanović je gotovo ceo život proveo u Sloveniji, odrastavši u ljubljanskom naselju Štepanjsko, čuvenom po velikom broju stanovnika iz drugih republika bivše Jugoslavije.

Tokom trenerske karijere vodio je Slovan, Livar, Domžale i reprezentaciju Slovenije.

b92

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 24 Jun 2013, 12:51
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Partizan protiv Širaka ili Tre Penea u drugom kolu kvalifikacija za LŠ

Izabtranicima Vuka Rašovića prvu prepreku na putu ka elitnom takmičenju predstavljaće pobednik prvog kvalifikaciong meča. Prvi meč u gostima

Slika

U drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Partizana igraće protiv pobednika prvog kvalifikaciong meča prvog kola kvalifikacija u kojem se sastaju Širak iz Jermenije i Tre Pene iz San Marina.

Prvi meč crno-beli će, ako ne bude nekih promena igrati 16. ili 17. jula u gostima, dok je revanš na programu 23. ili 24. jula u Beogradu.

Pored Širaka ili Tre Penea, izabranici Vuka Rašovića za potencijalne rivale imali su Ludogorec (Bugarska), Šahtjor Karagandi (Kazahstan), Fola Eš (Luksemburg) i pobednika dvomeča Strejmur (Farska ostrva) – Lusitans (Andora).

Novosti

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Fudbal  |  Poslato: 25 Jun 2013, 10:57
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Bosančić: Poziv Monaka na čekanju zbog date reči gazdi Gjongnama

Dobio sam informacije da me Ranijeri hoće u ekipi, čast je igrati pored Falkaa, Mutinja, Karvalja, ali sam obećao da ću ostati u Koreji do kraja sezone – istakao je srpski vezista

Slika

Korejska idila Miloša Bosančića još uvek traje, ali ako se pitaju menadžeri i bogatiji klubovi samo do zimske pauze.

Naime, za „desetku“ Gjongnama svakodnevno stižu ponude iz zemalja iz okruženja Koreje, a najbogatiji klubovi odavno su „bacili oko“ za vezistu, koji je već posle šest meseci oduševio sve fanove K Klasik lige, gde je među najbolje ocenjenim igračima i zvanično MVP „all star“ susreta.

Finansijski najbolje ponude stižu iz Japana, a Miloš posebno razmišlja o „migu“ iz „kneževine“.

- U Koreji sam se potpuno pronašao ali postoji želja da se vratim u Evropu. Neću po svaku cenu da se vratim „kući“... Ali, ako se poklope kockice i budu me želeli na zimu kao danas, eto mene na Starom kontinentu.

Na Miloševe „korejske čarolije“ nije ostao imun ni Klaudio Ranijeri.

- Monako me je kontaktirao ali sam gazdi Gjongnama dao reč da ću ostati do kraja sezone. Dobio sam informacije da me Ranijeri hoće u ekipi, što je dokaz da sam ovde dobro odradio „posao“. Čast je igrati pored Falkaa, Mutinja, Karvalja... Ipak, daleko je decembar ali ako bude situacija kao sada, tada ću birati između Monaka i Japana.

Smenom trenera, srpska kolonija (Bosančić, Sretenović, Bilbija), postala je brojnija i za eks selektora reprezentacije Iliju Petkovića.

- Trener Petković je doneo novu energiju i veliko znanje. Ovde ga mnogo poštuju, pošto je sa Inčonom imao odlične rezultate. Odlično poznaje situaciju u Koreji i mnogo nam pomaže. Naravno da nam je lako kada smo zajedno... Bubalo i Sreten su momci za primer, tako da je privilegija biti u timu sa njima.

Na svakom koraku Korejanci pokazuju da su u liku Miloša Bosančića dobili fudbalskog idola.

- Nigde nisam osetio da se fudbaler toliko poštuje kao u Koreji. Sve čine da se osećaš lepo... Kada vidiš koliko te vole, onda ti ništa nije teško. Trudim se i uspevam da im sve to vratim trostruko – rekao je Miloš Bosančić.

Novosti

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu