Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
tako je Lila  Jooj evo sad gledam JK bila na farmi i vidim Vesnin stajling nosi one iscepane helanke ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A Stanijina facaaaaaaaa je l to ona ljubomorna sto Filip bulji u Karleusu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
mora da mu je lupila posle dve vaspitne u kupatilu gde niko ne vidi ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Ovo sam gledala noćas uživo...on uopšte nije naivan nibezazlen...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ma džukela pijana. Dobro je za njega rekao Marijan da je obična protuva. Ovo ga je zakopalo skroz. Posle ove izjave neće stići ni blizu finala...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ko smišlja ove tajne zadatke ? Nigde inovativnosti... Stanijin tajni zadatak : Treba da skuva ručak ukućanima Memo i SHA : Treba da sakriju cipele ukućanima Vrlo interesantno za gledaoce... Farma je jedna teška NULETINA u poređenju sa Velikim Bratom
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Što ova Saška lupeta... ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

|
Šta mislite ko ispada večeras ? Senka, Kežuale, izjasnite se 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Žex je napisao: Ma džukela pijana. Dobro je za njega rekao Marijan da je obična protuva. Ovo ga je zakopalo skroz. Posle ove izjave neće stići ni blizu finala... trebalo ga je momentalno izbaciti ispred kapije usred noci. bez prevoza.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Za ispadanje...svi imaju podjednake šanse...Mitrović će opet duplirati glasove...ako Panajotovića ne iznevjeri publika,mogla bi Saška ispasti...
|
|
|