Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Vrh vrhova..a bogami ima brda i dolina mh
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Ima ima, vrhhh
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
ti mene foliras..ti navijas za Irvasku garant..
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
jok bre, za Bozinovsku... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
uh jesi sarena,ni za glavu ni za rep ne mogu da te uhvatim..
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
evo sad cu ti kazem bez zezanja....nemam ideju ko bi bio zasluzan za pobjedu, ali ako bas mora onda....Stanija brate mili, a ko drugi ajde kazi???,
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
jaaoo..znao sam,ti nisi pravi Stanijin fan..cuj ako mora
M O R A
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Tako je mmm. Stanija je naša dika i ona mora da pobedi. Svi su se urotili protiv nje, a ona je ostala stabilna. Nikome nije uputila nijednu psovku dok se drugi udaviše u primitivizmu.... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Marea je napisao: evo sad cu ti kazem bez zezanja....nemam ideju ko bi bio zasluzan za pobjedu, ali ako bas mora onda....Stanija brate mili, a ko drugi ajde kazi???, Mareeee zar i ti sine bruteeee ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
MeGi je napisao: Marea je napisao: evo sad cu ti kazem bez zezanja....nemam ideju ko bi bio zasluzan za pobjedu, ali ako bas mora onda....Stanija brate mili, a ko drugi ajde kazi???, Mareeee zar i ti sine bruteeee ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Svako je zasluzniji da pobedi osim Filipa i Stanije sta su nam to pokazali, lazmu ljubav koju tako lose glume, ispiranje mozga jedno drugom i gledaocima. Prema tome neka ko god hoce uzme nagradu ali smatram da ovaj par to ne zasluzuje.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
|