Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
I Memo voli oboje al daje Akiju štapić... Ša poznaje Akija od vana i daje štapić Ljubi... Radojka je 'u paklu'...al s Ljubom je bliža i daje Akiju...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
gledamo senka opaaa vidi vesna se svadjala i sa Akijem to nisam znala cccccc ima li iko ko njoj u farmi valja?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: Ekrem je prvi... On ih voli četr mu sina al daje Akiju... 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ko je onaj mali sto sedi pored akija, mislim da ga prvi put vidim na farmi ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Vesna drži slovo kao i obično...štapić ide Akiju... Goca je tražila manu Ljubi...i nije našla...pa štapić daje Akiju...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kako me nervira kad je ovo davanje stapica samo se hvale....
era vise smara sa njegovom karijerom od 45 godina
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
casual je napisao: ko je onaj mali sto sedi pored akija, mislim da ga prvi put vidim na farmi ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Filip Mitrović...pjevač... Era pametuje...šta oni vide u onoj Ljubi...žena je najveća tračara na farmi...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Danijel opominje Akija za ponasanje pa kakvo je to njegovo ponasanje? Meni je on skoro pa neprimetan
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Era štapić vraća Akiju... Miki također obrazlažeee...pametuje... Mislim da će se svi zeznuti...ko god ode u duel sa Akijem,ispašće... Miki daje štapić Akiju... Danijel kaže da Aki mora poraditi na svom ponašanju i daje mu štapić... I Jovana štapić daje njemu...usput se izvinila Ljubi...zbog nečega...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Aki ode u duel... Najverovatnije će u duel sa Filipom Mitrovićem... Taman super Možda i sa Memom
Pozdrav Senkac,Kežuale,Megi
|
|
|
|
|
|