Senka je napisao:
Pa sve se spremalo radi Zorice...po svoj prilici...a sada će usput ubaciti i Filipa...
A otkuda onaj Irvas-alapača zna da će još neko ući...tačno Lilo,grozni su,da gori biti ne mogu...
Ja volim kako ti kazes Irvas -alapacu.
Vesna je sve samo ne glupa i tacno zna smisao rijalitija i nocas je rekla trebao bi neko da udje da nas malo prodrma jer od ovih sto su trenutno tu je vec sve vidjeno.
Nisam do sada ni u jednoj Farmi videla veci skup neradnika ne samo u fizickom nego u svakom smislu.
Ni malo kreativni .Toliko su usporeni i ni malo inventivnosti.
Farma se svela na zurkanje, jelo pice svadje a nigde zabave za gledaoce.Oni se sami zabavljaju , spavaju, jedu , piju ali nemamo mi kao gledaoci sta videti?
Najgore je to sto se pise da su neki unapred dobili izvesnu sumu para pa onda samo broje dane kada ce kraj da sto pre idu kuci.
Rekoh, Zorica i Filip ponovo sutra ulaze, vec se priprema teren, deculija ce glasati da Filip ide kod svoje"ljubavi" a Zorica da se dokusuri.Da je pamentna da cuva jos ono malo zdravlja sto joj je Bog podario.Zena sa dva bajpasa ide tamo i ganja pravdu.
Oskudancija, ali mislim da se vise nikada nece ponoviti farma u kojoj su ucestovali Bojanic, Firci i Maca.
OK Lilo...znam da je voliš...ni ja je ne mrzim...ali...mislim da je ispod časti za jednu ženu,koja sebe želi da predstavi kao 'veliku' Srpkinju,ispod svakog nivoa i časti da se onako svađa,da vrijeđa,da ogovara,da spletkari,da svaku situaciju želi okrenuti u svoju korist,ide jako podlo,ne da nikom da dođe do riječi,da se onoliko hvališe...toliko loših osobina je pokazala,da joj u tome malo ko može parirati...