Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Tačno se vidi da nam nedostaje toplije vreme. Svi trabunjamo o kiši, tačno smo meteoropate
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
znam da cemo pozeleti kisu za dvadesetak dana ali srecan joj put sa svim ovim oblacima  daaaaaj nam suncaaaaaa
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
još uvek ne pada kiša ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Danas sam upoznala u katastru licno i personalno Romea 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
И, како је у Верони? Јел и тамо ладно као код нас? Јеси ли се чула са Јулијом, хоће ли се вечерас појавити? Да видимо њене фрћке на глави! ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
MAD BOOKSELLER je napisao: И, како је у Верони? Јел и тамо ладно као код нас? Јеси ли се чула са Јулијом, хоће ли се вечерас појавити? Да видимо њене фрћке на глави! ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mad ja bila samo u katastru , mislila da me lik zeza ali stvarno se zove Romeo i to mi rekao samo zato sto je video da i ja ima cudno ime ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) eto tako izgleda bal budala , kad se nadju frikovi na istom mestu Nisam videla Juliju , mozda ne sme van samo na terasu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Ћао, Никац Љубац! Радио некад ја у пошти, па су ми у руке долазила писма... Колико сам се чудних имена и презимена нагледао.... Иначе, знам човека који се зове Флавио, а Србин је из Шумадије... Ајд, већ кад се сећам... Прегледам ја примљене телеграме (контрола правилног бројања речи и тачна наплата по ценовнику, ревизија, то сам неко време радио) и дође ми до руку текст: "Са младу је све у реду. Мож да наставите весеље" Погледам време предаје телеграма: понедељак ујутру. Даклем, младожења је оверио младу и јавља рођацима у родном месту да наставе са слављем... Или, пре тридесетак година: "Не долазим. Данас на железници не примају стоку" Пошиљалац је био локални откупљивач говеда. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Имао сам и локалне зајебанте који су хтели да збуне поштаре.
Једно јутро дође ми поштар, гурне ми једно писмо у руку, погледа ме онако и упита: - Шефе шта да радим? На писму адреса: - Добрилче талино улица песника ђачког растанка прва тараба лево. Кажем поштару: - Добрила Николић, Бранка Радичевића 1. (Песникиња и преводилац, у младости пријатељица Бранка Миљковића)
Прође неки дан, дође друго писмо са адресом: - Хунгаро камион главни стуб палате правде. Превод је гласио: -Владимир Тасић, Општински суд, извршно одељење. (Владу су звали Мађар, пошто му је мајка Вилма била Мађарица, изврсна куварица)
Уствари, по рукопису сам познао свог пријатеља, шашавог Бранка, и знао сам шта све може да му падне на памет да изненади и обрадује наше заједничке пријатеље...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
u decembru je bilo lepse vreme