Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 13 Avg 2025, 23:08

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 03 Jun 2013, 14:42
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Mislila sam da je iskren sve do trenutka kada je izasao vani....sto vise prica to mi se manje svidja...
Lep je decko ali glup....pali se kao uvek ima devojku pored sebe, on ne moze bez zena....a bas mu i treba neka kao Stnija
aaa bas bih volela da ga ssutne da ga malo spusti na zemlju.

Navijam za Danijela, Jovanu, Radojku, Mikija...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 03 Jun 2013, 14:47
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Moram priznati da i ja sve više navijam za Danijela...a za Staniju navijam namjerno...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 03 Jun 2013, 21:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Ja navijam za Sašku i Vesnu Rivas.
Navijam da prestanu da pričaju kao navijene... heh

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 03 Jun 2013, 21:39
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

[zenskismeh.gif] ...Žexinjo,ti si car... [ccc3.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 03 Jun 2013, 22:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Danke Senka...
Melju kao potočara.
Ne zna se koja više.
Sa njima se ne vredi raspravljati, one uvek pobede u tom sportu zvanom torokanje...

Pozz Senkac

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 03 Jun 2013, 23:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Žex je napisao:
Danke Senka...
Melju kao potočara.
Ne zna se koja više.
Sa njima se ne vredi raspravljati, one uvek pobede u tom sportu zvanom torokanje...

Pozz Senkac

U barazu u sredu vraca se Filip pa necemo biti uskraceni za njihove daljnje svadje i ljubomorisanja.
Mozda se vrati i Zorica Markovic pa se pitam zar je moguce da ucesnik koji je diskvalifikovan moze da se ponovo vrati u rijaliti .
Sve norme koje su vazile u predhodnim Farmama u ovoj ne postoje.
Najgora Farma do sada.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 04 Jun 2013, 00:31
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pa sve se spremalo radi Zorice...po svoj prilici...a sada će usput ubaciti i Filipa...
A otkuda onaj Irvas-alapača zna da će još neko ući...tačno Lilo,grozni su,da gori biti ne mogu...

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 04 Jun 2013, 07:36
Korisnikov avatar
rang
rang

Senka je napisao:
Pa sve se spremalo radi Zorice...po svoj prilici...a sada će usput ubaciti i Filipa...
A otkuda onaj Irvas-alapača zna da će još neko ući...tačno Lilo,grozni su,da gori biti ne mogu...

Ja volim kako ti kazes Irvas -alapacu. [001_smile.gif]
Vesna je sve samo ne glupa i tacno zna smisao rijalitija i nocas je rekla trebao bi neko da udje da nas malo prodrma jer od ovih sto su trenutno tu je vec sve vidjeno.
Nisam do sada ni u jednoj Farmi videla veci skup neradnika ne samo u fizickom nego u svakom smislu.
Ni malo kreativni .Toliko su usporeni i ni malo inventivnosti.
Farma se svela na zurkanje, jelo pice svadje a nigde zabave za gledaoce.Oni se sami zabavljaju , spavaju, jedu , piju ali nemamo mi kao gledaoci sta videti?
Najgore je to sto se pise da su neki unapred dobili izvesnu sumu para pa onda samo broje dane kada ce kraj da sto pre idu kuci.
Rekoh, Zorica i Filip ponovo sutra ulaze, vec se priprema teren, deculija ce glasati da Filip ide kod svoje"ljubavi" a Zorica da se dokusuri.Da je pamentna da cuva jos ono malo zdravlja sto joj je Bog podario.Zena sa dva bajpasa ide tamo i ganja pravdu.
Oskudancija, ali mislim da se vise nikada nece ponoviti farma u kojoj su ucestovali Bojanic, Firci i Maca.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 04 Jun 2013, 10:59
Korisnikov avatar
rang
rang

Lila je napisao:
Žex je napisao:
Danke Senka...
Melju kao potočara.
Ne zna se koja više.

Pozz Senkac

U barazu u sredu vraca se Filip pa necemo biti uskraceni za njihove daljnje svadje i ljubomorisanja.
Mozda se vrati i Zorica Markovic pa se pitam zar je moguce da ucesnik koji je diskvalifikovan moze da se ponovo vrati u rijaliti .
Sve norme koje su vazile u predhodnim Farmama u ovoj ne postoje.
Najgora Farma do sada.

I ja sam siguran da će se vratiti Filip.
Ubeđen sam i da je glasanje samo maska, jer oni su unapred isplanirali ko će se vratiti. Isto je bilo i sa Ojdanićem
Ako se sećate prošlog serijala Katarina Živković (buduća pobednica) bila je izbačena zato što je imala najmanje glasova publike, pa je posle nekoliko dana vraćena jer je publika tako odlučila, a onda je i pobedila. To je po meni bilo nemoguće, tako da će pobednika verovatno odrediti produkcija, a glasanje okačimo mačku od rep.
Zoricu Marković će sigurno vratiti u show. Juče je Saša Popović organizovao neko glasanje u kome su gledaoci zvali i preko telefona glasali da li treba Zorici dozvoliti da se vrati u rijaliti. Naravno da su izglasali ''ZA''
Time propagiraju nasilje, jer ako si nekoga napao fizički ništa ne treba da se brineš. Saša Popović je Bog, on sve može...

P.S. Jbt čime se ja zamlaćujem [smehsmeh.gif]

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 04 Jun 2013, 11:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Žex je napisao:

P.S. Jbt čime se ja zamlaćujem [smehsmeh.gif]

[top88.gif]

Ja sam vec zamlacena [thumbdown.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu