Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Gdje su im karijere Ovde osim Ere niko nema karijeru...eventualno po jednu ili dvije pjesme... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kako su lose ove kamere na farmi.... nervira me kad snimaju odgore... nekako su bolje bile u VB
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Dal' je lijepo to što Vesna radi? Dok se raduje dok kaže ''Okreće ti se otac u grobu, okreće se okreće'' Ona je prsla k'o zvečka, ali ako je neko ološ ne dozvoli sebi da se spustiš na nivo ološa. Onda si i sam ološ... To je moj rezon... Izdigni se iznad toga i tako ćeš dokazati svoju vrednost... Stanija nikada ne psuje... To sam primetio. Ona se svađa na drugi način. To se ceni. Doslednost
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
sada se smeju i prave sovove
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Filip je još dijete....Vesna mu može biti majka...i namjerno ovo radi...polako izaziva ove mlade,uvlači ih u svađe...i srozava jednog po jednog...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Baš je dijete...dočekali ga ovacijama...
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Stanija gazdarica. Verovatno ce Vesna i Sha biti sluge mozda i Aki umesto Sha. U Arenu ide Vesna ali ce se vratiti. Jutros sam gledala Filipa u jutarnjem programu na Pinku.Stvarno je totalno nezreo ne bih rekla da je bas toliko zaludjen Stanijom ,vraca se on na Farmu u barazu. Valda ce biti malo pametniji da i dalje ne pravi budalu o sebi. Ima on neki interes hoce da ga Stanija vodi u Ameriku.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pozz Lila gledala sam ga i ja u jutarnjem programu, zeljan je slave to se vidi, i cini mi se da malo vidi i korist u tome sto je sa Stanijom u vezi.....jer ipak i kad izadju pisace se o njima po novinama, zvace ih u emisije itd.... Nije ni on bas naivan. I likove koje je nabrojao da su mu najbolji prijatelji svi su aj da kazem poznati, osim njega....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
MeGi je napisao: Pozz Lila gledala sam ga i ja u jutarnjem programu, zeljan je slave to se vidi, i cini mi se da malo vidi i korist u tome sto je sa Stanijom u vezi.....jer ipak i kad izadju pisace se o njima po novinama, zvace ih u emisije itd.... Nije ni on bas naivan. I likove koje je nabrojao da su mu najbolji prijatelji svi su aj da kazem poznati, osim njega.... Ma cisti interes da nije ljubav? On je to sve radi smisljeno ,rekao je on imamo mi neku pricu.Interes da ode malo do Amerike a tamo placu za onakvim kao on .Maneken malo veci od Stanije.U Americi ih ima na pasja preskakala.KO ima karijeru ne ulazi na Farmu. Samo on mi se nesto ne svidja
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Filip je jako nezreo...ali se iskreno nadam da će izvući neke pouke i kada se vrati da će se oboje pokazati u daleko boljem svjetlu... Da sam ja na njenom mjestu za sluge bih stavila Ljubu i Akija...vidjećemo kako će ona odigrati ovo... Megi za koga ti navijaš,za Lilu znam da navija za Vesnu?
|
|
|