Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Wow! Hvala na čestitkama. Čestitke i mom supobjedniku. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Kojo cestitam,Gigi takodje 
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Gigi & Vujo cestitam ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
A kad ću ja ovde da pobedim ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Boss je napisao: A kad ću ja ovde da pobedim ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) kad i ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znaci : Svetog Nikada !!! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
A to je mesec ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Boss je napisao: A to je mesec ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) ne bih znala kazti....prvo trebamo nabaviti fanove , da glasaju za nas ....ovako su nam sanse ispod nule ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
vidi GiGI koliko se prolepšala pored mene...
ja nisam ni video ovo do sad.
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Jedino preko rodbinskih veza.Valjda cu pobediti kad ozenim kuma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
vuja kojic je napisao: vidi GiGI koliko se prolepšala pored mene...
Jelda? I ja to primjetih... Hvala ljudi... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|