Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nema ni malo euforije, smeha bolje da su stavile Anu i Maru  pa cak i onaj Maca bi bolje vodio... Evo Farma najavljuje novu ljubav Goca i Miki
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Filip ce ispasti onaj mali filip
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Ova aleksandra nema energije za voddjenje emisije uzivo Marijana Mićić je za nju profesor vođenja rijaliti emisija. MeGi je napisao: Mislim da ce Mitrovic ispasti.....
Je l gledate sad uzivo evo Memo prica o Tarotu....o sukobu Znate li vi šta znači ĆOK ? Non stop pominje neke ćokove, pa sam baš zaintersovan da saznam šta to znači Zdravo Senkac... Megi... Haj Kežuale Haj
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zex nemam pojma sta to znaci....
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ni ja ne znam  Zex ko ispada prognoza
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Zex nemam pojma sta to znaci.... Primetila si da non stop pominje neki ćok ''On nema ćok'', ''Nije to taj ćok'', ''Za to treba imati ćok'' Ja kontam da je to nešto vezano za osećaj, vijuge--- ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
casual je napisao: ni ja ne znam  Zex ko ispada prognoza Ko pobedi u duelu taj sigurno opstaje. Male su razlike u glasovima, ali više bih voleo da ispadne smorko Mitrović Ne znam... Ako može obojica... Neka lete
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa sto vam je smor mali Filip decko je skroz normalan.
A Stanija ima uticaj na Filipa a ova njegova mama pogubljena
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
citao sam nesto vezano za Ljubu i njenog decka i cerku da li je moguce tako nesto
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jedva cekam da ljuba ispadne pa da da izjavu za novine u vezi toga pa pisalo se da je njena cerka 16-17 godina zatrudnila sa njenim deckom ja msm da to nije istina
|
|
|
|
|
|