Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ne zovem se Jelena.Bas mi ovo zabavno.Naopaki aj otvori temu kako se ne zovem 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Andjeo sa greskom je napisao: Znaci ipak si zena  Hahahahha, da ali se brijem svaki treci dan, jer me brada iritira i svrbi 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Andjeo sa greskom je napisao: Ne zovem se Jelena.Bas mi ovo zabavno.Naopaki aj otvori temu kako se ne zovem   nista ne fali ni ovoj temi 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Problem sa hormonima znaci.  Tema:Ne zovem se Zorica. Tacno ne fali al pre ce ljudi napisati kako se ne zovu nego kako se stvarno zovu.  .Ja bih otvorila,al sam spora.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Ma jel? A ja sam brz? Ma ako neko zeli nek kaze ako ne bas me i to briga, ja sam naopak kako god. Hormoni me cepaju samo tako, brada raste ko luda, ne mogu postici da se brijem 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
znaju ga svi verovatno,ovde ako jednom kažeš ime ili daš fotku to je ko kad okačiš na bilbord
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vuja kojic je napisao: znaju ga svi verovatno,ovde ako jednom kažeš ime ili daš fotku to je ko kad okačiš na bilbord e pa ja ne znam a i neČe biti da je bas tako
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
...r ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
vuja kojic je napisao: znaju ga svi verovatno,ovde ako jednom kažeš ime ili daš fotku to je ko kad okačiš na bilbord ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Upravo tako,zaboravio si jos i godiste koje vecina zna ovde
|
|
|
|
|
|