Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Zeksinjo..moramo mere preduzimati..dosta sas blacenje nase ljubimice..
sta bre Megi..devojka je lepa,magneticna,vredna..odlicno kuva
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaha vidim ja da cemo se ozbiljno svadjati  Nego stvarno sad mnogo su nemastoviti i dosadni ovi farmeri jos nece ni da ucestvuju u zadacima koje im zada zadruga
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
mmm je napisao: Zeksinjo..moramo mere preduzimati..dosta sas blacenje nase ljubimice..
sta bre Megi..devojka je lepa,magneticna,vredna..odlicno kuva Sve sam ja to njima govorio i ne vredi. Megi je čak mislila da Stanija pije alkohol, a svi mi dobro znamo da ona ni čašicu nije probala  Za tebe prijatelju .... Samo za mmm-a
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Megi..ja druge ne gledam,samo Staniju.. kako je samo vrednica..riba pod.. ostalo mi oko kod nje..kada je ribala..haha
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Tako je mmm Stanija kada izriba pod možeš komotno da se ogledaš u njemu Ženske to ne razumeju. Ona je kao povetarac na mesečini. Umiljat i lep... STANIJA, STANIJA, STANIJA DO POBEDE...
heh
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Zeksinjo..ako Stanija ne pobedi.. ima bagerom da poravnamo farmu
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Naravno bro. Proku ćemo da obesimo za jajca ako nam Stanija ne uzme keš. Ne razumem ove koji je ne vole. Ona je sve ono čemu svaka cura treba da teži Ima nas puno koji je volimo i siguran sam da će Stanija oduvati sve u finalu.. Neka, zaslužila je... Neka joj se nađe u Las Vegasu. Ostalima da daš 50 000 eura oni ne bi znali na šta da potroše... heh
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Jeste Zeksinjo..Ekrem i Jovana bi sve spicili na alkohol Irvaska bi odmah na liposukciju ali nebi joj bilo dovoljno..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ljuba bi uložila u steroide, Aki u neki šabanski album, Era u pedofiliju, Saška na karanje, a jedino Stanija ume da potroši pare kako valja... Za neke nisu pare...
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Stanija pametna lepotica.. tacno dolazim u iskusenje da je zaprosim..al da mi ne zameris Zeksinjo
|
|
|
|
|
|