Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Žex je napisao: MeGi je napisao: Vidim da vas je ovdje vecina Stanijinih "fanova" e ja cu da budem na Jovaninoj strani  Jer cini mi s emnogo bolja od Stanije....kao osoba. Kako ceniš njen seks pred kamerama i ona teška pijanstva ? Jel' to podržavaš ili .... Ma šta mislila o Staniji, ona je za Jovanu svetica... Ne zalazim u to. Hoces reci da se Stanija ne opija? Ova je kakva takva, ali Stanija glumi sveticu. Jer vani je prozivaju da je fuksa, i zato ona sada naravno nece sex pred kamerama, jer usla je da pokaze kakva je ona, "fina" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a do Hju hefnera je stigla njenom "lepotom" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Ne zalazim u to. Hoces reci da se Stanija ne opija? Ova je kakva takva, ali Stanija glumi sveticu. Jer vani je prozivaju da je fuksa, i zato ona sada naravno nece sex pred kamerama, jer usla je da pokaze kakva je ona, "fina" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a do Hju hefnera je stigla njenom "lepotom" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Stanija ne pije alkohol. To je fakat... Nijednom od kako je na Farmi nije takla bilo kakav alkohol... Što se tiče Hju Hefnera, bolje i kod njega nego u agenciju Miss YU
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Megi..ti hoces rat aaa Dobro Zex kaze ,svetica je u odnosu na na ovu Jovanu alkosku.. a o scenama jahanja bolje da ne komentarisem..bruka ima li ta tatu i mamu..i tetku u Novom Sadu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa naravno, jer ona sada mora da pokaze kako je ona ustvari fina, i kako sve novine pisu lazi o njoj glumica je to.
Necu o njoj vise, ne volim je, sva mi je ljigava,umisljena + gadna kao lopov. Saska Karan je Miss za Staniju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
mmm je napisao: Megi..ti hoces rat aaa Dobro Zex kaze ,svetica je u odnosu na na ovu Jovanu alkosku.. a o scenama jahanja bolje da ne komentarisem..bruka ima li ta tatu i mamu..i tetku u Novom Sadu A Stanija kad jase po Filipu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Juče je pričala kako je stigla do Hefnera...i vjerujem da je bilo baš onako jer takve stvari ne može lagati... Cura je ušla na Farmu jer neko iz produkcije ima neke planove sa njom...da li je vide kao voditeljku ili već šta,to ćemo tek vidjeti... Nijednog momenta još nije za sebe rekla da je svetica ili nešto u tom fazonu...a nije se ni napila na farmi što mi je posebno pozitivno kod nje,,, Zar joj treba da je Ekrem proziva da najviše pije kao Jovanu...od svih njih,kaže Ekrem da najviše piju on i Jovana...i ona drži rakiju kod sebe i pije iz čaše od 2 deci...pa jbt ona gora od Bebi ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Jaooo Megi antihristu.. to Stanijino jahanje je bilo corak..haha
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 danijel i jovana su akademski gradjani za staniju i filipa
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Zlobni je napisao: Slušala sam i ja i čim nađem okačiću... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
casual je napisao: :D danijel i jovana su akademski gradjani za staniju i filipa Kao ona glupa Sindi...bjaaaaaži bolan... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|