Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 15 Avg 2025, 01:02

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 22 Maj 2013, 16:50
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Ala su ocrneli Radojku...
Saška reče kako je Radojka najveće zlo na Farmi i kako je sada kada nema Duška pokazala svoje pravo lice...
Saška izgubila kompas, pa trabunja li trabunja...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 22 Maj 2013, 17:51
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Sreća pa se Saška pokazala već kakva je alapača i pljuvačica...i koliko je nekulturna...meni ona nije nikakav reper i uopšte mi nije jasno da je i ovoliko dugo ostala u rijalitiju...
Dule i Radojka su bili poznatiji od nje pri ulasku na farmu i tada se 'šlepala' uz njih.
Eno je sa Erom u štali i tračare...ne zna se ko je gori...
Kaže Era...'jao šta će mi reći unuk što mu deda spava u štali'... [zenskismeh.gif]
Sada igra na kartu porodičnog čovjeka i domaćina. [kasljuc.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Maj 2013, 11:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Pročitao sam negde da Đulbehir Vendi neće ući na Farmu, zato što nije napravila dogovor sa produkcijom. Ekrem će uvenuti skroz. Jedino ona može da mu da energije da konačno živne, a ovako je Ekrem skoro neprimetan farmer i samim tim nema šanse da osvoji titulu.
Gledam sinoć Jovanu kako napada njenog bojfrenda, bez ikakvog razloga.
Danijel se našao u čudu jer Jovana priča neke nebuloze ne bi li on planuo i krenuo u svađu. Zanimljivo je da ga je napala nedugo posle direktne nominacije što joj je i sam Danijel prebacio. Razlog - Izigravanje žrtve zarad kojeg glasa u borbi za opstanak...
Pišijada čime se sve bave.
Stanija izmišlja trudnoću, Jovana ne zna ni šta izmišlja, Saška i Vesna idu sistemom ''Bojanić'', ostalima su taktike takođe providne ... Smejurija

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Maj 2013, 12:03
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Kada su suli na farmu nisu usli da pokazu kako znaju da muzu krave i kopaju nego su dosli da se slikaju i da osvoje nagradu.Svako sebe vidi kao pobednika ili makar da udje u finale tako da po meni taktika je sasvim normalna pa da li je dobra ili ne videti ce se.
Sha je najopasniji igrac .

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Maj 2013, 16:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Što se tiče pobednika verovatno će opet radna knjižica u ''Grandu'' biti glavni kriterijum za prov mesto.
Sve ostalo manje-više

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Maj 2013, 16:28
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Baš me interesuje šta će prikazati u večerašnjem pregledu u vezi jučerašnjih događaja sa pijace.
Vjerujem Radojki da su se ono dvoje ponašali bezobrazno,Era pogotovu.
A ko će pobijediti,trenutno ne mogu ni zamisliti.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Maj 2013, 16:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Napljuvali su Radojku za sve pare...
Era je koristio najprimitivnije izraze, a da je kojim slučajem bio u društvu devojčice od 12 godina pažljivo bi birao reči i milovao bi je po kosi
Ne mogu da shvatim da jedan Era može da bude zanimljiv ovom narodu, pa da ga posle vrate u baražu
Ipak mislim da je baraž organizovan samo da bi našao razlog da bi Era opet mogao ući. Nikakvog glasanja nije ni bilo...
Ako je narod stvarno vratio Eru, onda smo svi otišli u qrac

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Maj 2013, 20:51
Korisnikov avatar
rang
rang

Auuu, al' se svađaju kao neke budaletine
Salve psovki. Vesna kao navijena... hah

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Maj 2013, 20:53
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Od ove Irvasice i Karan mi je zlo...Eru da ne pominjem...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 23 Maj 2013, 21:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Era je đubre neopevano. Napao Radojku, pa ne prestaje
Zgadio mi se kada sam ga video da recituje pesmu onoj prodavačici na pijaci. Ona nema ni 18 godina, a on joj recituje neku ljubavnu poeziju sa sve onim staklastim ludačkim pogledom...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu