Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 08:00

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 30 Jun 2012, 00:42
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Uhapšen Snup Dog

Reper Snup Dog zbog posedovanja marihuane uhapšen je u Norveškoj odmah nakon što je njegov avion sleteo na aerodrom

Slika

OSLO - Reper Snup Dog zbog posedovanja marihuane uhapšen je u Norveškoj odmah nakon što je njegov avion sleteo na aerodrom.

Snup je uhapšen juče, a kod sebe je imao osam grama marihuane.

Kako se količine do 15 grama smatraju zalihom za lične potrebe, policija je pustila repera na slobodu nakon što je platio dve hiljade dolara kazne, prenose lokalni mediji.

Snup je u Norvešku došao zbog nastupa na Hove festivalu.

Novosti

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Estradne veze,veridbe i venčanja  |  Poslato: 01 Jul 2012, 13:50
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Oženio se Alek Boldvin

Holivudski glumac Alek Boldvin oženio se svojom joga instruktorkom Hilarijom Tomas u crkvi u Njujorku, prenose svetske agencije.

Slika

Boldvin (54) i Tomas (28) venčali su se sinoć u katerdrali svetog Patrika. Glumčev prijatelj i publicista rekao je da je Boldvin primio srdačne čestitke od svojih obožavatelja, koji su mu poželeli sve najbolje.

Tomas je nosila svilenu haljinu ''Amsale'', a Boldvinovo odelo je dizajnirao Tom Ford.

Par je počeo da se zabavlja prošle godine. Boldvin je prethodno bio u braku sa glumicom Kim Bejsindžer, sa kojom ima ćerku, Ajerland, koja je prisustvovala venčanju.

Par se venčao nedelju dana nakon što se Boldvin sukobio sa fotografom ''Dejli njuza'' ispred opštine u Njujorku.

B92

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 02 Jul 2012, 09:45
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

Džastin Biber u "Čuvarima plaže"?

Mladom pevaču navodno ponuđena uloga sina Miča Bjukenona.

Slika

Džastin Biber navodno se pridružuje Džastinu Timberlejku u filmskoj verziji serije "Čuvari plaže".

Džeremi Džekson (31), koji je u seriji igrao Hobija Bjukenona, rekao je holivudskoj štampi da misli da bi zavodnik tinejdžerki bio odličan izbor za novog Hobija.

Džekson je dostigao globalnu slavu sa 11 godina ulogom sina glavnog lika u seriji "Čuvari plaže", i glumio je Hobija punih devet godina. U međuvremenu je osetio sav teret slave, navukao se na drogu i uspeo da se "očisti".

Biber se još uvek nije oglasio povodom priče da će i on, pored Timberlejka, obući crvene kupaće gaće i poći na plažu. Mladi pevač igrao je u par epizoda serije "Mesto zločina".

Mondo

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 02 Jul 2012, 10:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Rijana divlja, vi ne smete!

Zaposleni na turneji pevačice dobili su strogi pravilnik ponašanja.

Slika

Rijana se trenutno nalazi na evropskoj turneji, a svi prateći zaposleni, od tehničkog osoblja do plesača, dobili su stroga pravila ponašanja. Kršenje se kažnjava otkazom.

"Pošto u javnosti predstavljate ne samo sebe, već i Rijanu, morate se ponašati dostojanstveno. Ne tolerišemo vikanje ni u jednoj prilici, osim ako je nekome život ugrožen. Drogu ne smete da koristite ni za vreme, ni van radnog vremena, i ne pomišljajte da na posao zakasnite, dođete mamurni ili pod dejstvom alkohola", piše u pravilniku.

Britanska štampa ironično se pita koliko sama pevačica poštuje ova pravila, pošto je nedavno uslikana sa sumnjivom belom supstancom, završila je u bolnici nakon pijane proslave, a u jednom intervjuu rekla je da uživa u lakim drogama i piću.

"Smotan džoint i puna čaša, to mi treba. Šta ću kada volim dobre stvari u životu", rekla je ona.

Mondo

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 02 Jul 2012, 23:23
Korisnikov avatar
rang
rang

Miranda Ker zabranila suprugu da gleda njene revije

Australijski supermodel Miranda Ker otkrila je da je jako nervozna kada njen suprug, glumac Orlando Blum sedi u publici na revijama koje nosi i uvek joj se dogodi nešto loše kad je on gleda.

Slika

Miranda je zabranila suprugu da dolazi na njene revije. Naime, lepoj manekenki smeta kad je suprug gleda iz publike jer je tada nervozna.

Ona je za magazin Harper’s Bazaar izjavila da se jednom prilikom potpuno izbezumila na pisti kad je videla Orlanda u prvom redu i skoro je pala.

“Jako sam nervozna kad znam da me Orlando gleda. Prošle godine molila sam ga da ne dođe, ali on mi je rekao da će se pojaviti htela ja to ili ne. Znala sam da ću te večeri nešto pogrešno uraditi i zaista, dok sam hodala pistom, ispala mi je cipela,” ispričala je Miranda.

Lepota i Zdravlje

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 03 Jul 2012, 10:50
Korisnikov avatar
rang
rang

Bon Džovi lansirao parfem

Američki pevač lansirao novi parfem pod imenom "Unplugged" koji će se prodavati u verziji za "nju" i "njega"

Slika

NJUJORK - Američki pevač Džon Bon Džovi je u saradnji sa kozmetičkom kućom "Avon" lansirao novi parfem pod imenom "Unplugged" koji će se prodavati u verziji za "nju" i "njega", prenosi AP.

U kompaniji "Avon" navode da inspiracija za oba mirisa potiče "od jedinstvenog osećaja koji nastaje slušanjem omiljene pesme".

Cilj novog parfema je, kako kažu, stvaranje "emocionalne veze" između muzike i mirisa.

Ženska verzija parfema, koja će se u prodaji naći od oktobra, ima orijentalnu cvetnu mirisnu notu, dok muška, koja će kupcima biti dostupna mesec dana kasnije, sadrži cvetne drvene note i mošus.

Predstavnici "Avona" i Bon Džovi su izjavili da je do saradnje došlo kao rezultat uzajamnog uvažavanja humanitarnih zalaganja kozmeričke kuće i slavnog pevača.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 03 Jul 2012, 10:52
Korisnikov avatar
rang
rang

Bono: Bog je nepouzdan!

Popularni pevač je izjavio da nikad ne bi računao na Boga da mu pomogne u pronalaženju inspiracije mada ne bi imao ništa protiv da bude nadahnut "božjim talentom"

Slika

LONDON - Muzička legenda Kvinski Džons je jednom prilikom izjavio da "treba sačekati Boga prilikom ulaska u studio", ali se međutim s tim ne slaže frontmen rok grupe U2, Bono, ne slaže.

U intervjuu londonskom tabloidu San, popularni pevač je izjavio da nikad ne bi računao na Boga da mu pomogne u pronalaženju inspiracije mada ne bi imao ništa protiv da bude nadahnut "božjim talentom" dok radi na novim pesmama.

"Sećam se reči Kvinsija Džonsa. Problem je u tome što je Bog nepouzdan", kazao je irski roker u šali, istučući da se on u stvaranju muzike oslanja isključivo na samog sebe.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 04 Jul 2012, 10:11
Korisnikov avatar
rang
rang

PIKANTERIJE IZ ŽIVOTA ROK IKONE: SVIH 4.000 LJUBAVI MIKA DŽEGERA U JEDNOJ KNJIZI

Kristofer Anderson predstaviće svoju novu knjigu "Mik" posvećenu frontmenu grupe "The Rolling Stones", u kojoj je detaljno opisao Džegerov ljubavni život

Slika

Američki novinar Kristofer Anderson, poznat po biografijama mnogih poznatih ličnosti poput Madone, Majkla Džeksona i Lejdi Di, predstaviće sutra svoju novu knjigu posvećenu britanskom superstaru i frontmenu “Rolingstonsa” Miku Džegeru.

Anderson je već autor jedne Džegerove biografije – “Unauthorized“, koja je objavljena 1993. godine i koja je u to vreme podigla veliku prašinu u medijima.

Knjiga, pod naslovom “Mick”, govori o Džegerovom nepogrešivom instinktu za biznis koji mu je omogućio da stvori bogatsvo procenjeno na više od 400 miliona dolara, njegovoj zavisnosti od droga i njegovom odnosu između ljubavi i mržnje sa Kitom Ričardsom.

Nova biografija se posebno bavi ljubavnim avanturama slavnog pevača, koji je sam jednom izjavio da ih je više od 4.000, od manekenki i glumica, preko pevačica do anonimnih grupi devojaka, s opaskom da se broj i dalje uvećava.

Anderson u knjizi otkriva brojne pikanterije iz života rok ikone – gubitak nevinosti, biseksualnost, nebrojena zavođena, kako ona opšte poznata, tako i ona nepotvrđena.

Tako čitalac saznaje da je u mladosti Mik Džeger voleo da se prerušava u devojku i da je kao gimnazijalac izgubio nevinost sa jednom Italijankom, koja je radila kao medicinska sestra.

Mik u knjizi objašnjava svoj čuveni zavodnički hod: “Ne znam zašto, ali kada sam na sceni zamišljam da sam Merilin (Monro)”.

Pevač “Rolingstonsa” je tokom 60-ih godina imao i nekoliko homoseksualnih avantura, posebno sa Dejvidom Bouvijem i Erikom Kleptonom, a među slavnim ženama s kojima je bio u kraćim ili dužim vezama su Karla Bruni (dok je bio u braku sa Džeri Hol, majkom njegovo četvoro od sedmoro dece), Uma Turman, Anđelina Džoli, ali i Ejmi Vajnhaus, pa čak i Pipa Midlton.

Telegraf

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Estradne veze,veridbe i venčanja  |  Poslato: 05 Jul 2012, 11:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Natali Portman se udaje 5. avgusta

Glumica i francuski koreograf Benžamen Milpje planiraju da se venčaju skromno na kojoj će biti pozvani samo članovi porodice i najbliži prijatelji

Slika

LOS ANĐELES - Holivudska zvezda Natali Portman i francuski koreograf Benžamen Milpje venčaće se najkasnije ovog leta u Kaliforniji, navode američki mediji pozivajući se na izjavu bliskog prijatelja poznatog para.

Prema pisanju magazina "In Touch", svadba je zakazana za 5. avgust, a održaće se u popularnoj turističkoj destinaciji Big saut, u Kaliforniji, omiljenom mestu za odmor Portmanove.

Glumica, navodno, ne planira da organizuje veliko venčanje, čak ne namerava ni da kupi novu haljinu.

"Biće to skromno venčanje na koje će biti pozvani samo članovi porodice i najbliži prijatelji", navodi isti izvor, dodajući da će biti najviše 60 zvanica, a da će na meniju biti isključivo vegetarijanska jela, s obzirom da 31-godišnja glumica ne jede meso.Natali Portman je upoznala nekadašnjeg prvaka Njujorškog baleta 2010. na snimanju "Crnog labuda" za čiju ulogu je osvojila Oskara.

U junu prošle godine, par je dobio sina Alefa.Ova vest demantovala je glasine da su se Portmanova i Milpje tajno venčali prošlog februara.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Bejbi bum na estradi  |  Poslato: 05 Jul 2012, 12:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Još jedna beba za Metjua Mekonahija

Glumac tvitovao da će treći put postati tata.

Slika

Metju Mekonahi (42) na Twitteru je sa fanovima podelio lepu vest - ponovo će postati otac.

"Evo još lepih vesti - Kamila i ja čekamo treću bebu. Bog vas blagoslovio", napisao je srećni glumac.

Metju i Kamila Alveš (29) venčali su se 9. juna nakon dugogodišnje veze. Par ima četvorogodišnjeg sina Livaja i dvoipogodišnju devojčicu Vidu.

Mondo

SOPENHAUER

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu