Autoru |
Poruka |
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
па шта знам? зезам се, јер није моја, а да је моја, било би куку леле!
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

|
Писмо
Задруга казнила Јовану што је сакрила бубицу Ери..
а када се посвађају и када се поливају водом и пићем по бубици, онда не штите ту бубицу?
Зашто задруга онда не реагује и казни за уништавање бубице?
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Nisam ja pričala da ona njega laže...ali to tvrde svi drugi...kad ispade obrnuto... Ma tu ebe lud zbunjenog... Ne znam šta da ti kažem, ali njih dvoje nisu jedno za drugo. Ona je sva impulsivna, a on mekan i ljubomoran On nju uhodi na Farmi, a non stop je tu pored njega, zamisli Senkac kako će je uhoditi kada izađu To će biti gore od Ilije Čvorovića ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Nije mi jasna ona...šta je vidjela u njemu...i još je i mlađi od nje... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
Zika
|
|

rang

|
Филип је рекао оним клинцима да ово све глуми ради дужег опстанка, а кад изађу са фарме, неће Станију ни да погледа...
Аки и Фићко су му честитали и рекли да им је срце на месту и замерили му што им то није раније рекао да се они не ложе.. Филип каже, па ја сам мислио да сте то укапрали...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Znači da je Filip pokvaren...a na nju povika...bzvz...
|
|
Zika
|
|

rang

|
Филип је причао да му је риба преко главе и да му нешто не значе у животу... и сада кад вратим филм и мени је то његово понашање било чудно... ем старија од њега, ем изхабана, ем необуздана, а он се мучи? а реагује као да јој је тата и коригује сво њено понашање? питам се често из ког је он то филма изашао, али ако стварно то ради плански? онда испада да је добар глумац.. видим да су сви на фарми уверени да је болесно љубоморан...сада једва чекам тај крај да видим ко је ту шта мутио....
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma mute svi...ali on mi baš nešto ne ide uz nju...ona je samosvjesna a on nezreo... I mene baš interesuje na šta će sve ovo izaći.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Zika je napisao: Филип је рекао оним клинцима да ово све глуми ради дужег опстанка, а кад изађу са фарме, неће Станију ни да погледа...
Аки и Фићко су му честитали и рекли да им је срце на месту и замерили му што им то није раније рекао да се они не ложе.. Филип каже, па ја сам мислио да сте то укапрали... Moguće je da im ide niz dlaku ne bi li fa ostavili na miru. Non stop ga cimaju da se okane Stanije, pa me ne bi čudilo da je to izmislio ne bi li rekao Akiju i Filipu ono što žele da čuju. Da je pravi muškarac odjebao bi ih... Šta njih boli da li je ona za njega ili ne...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Bravo Žex ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif)
|
|
|