|
Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Julia je napisao: Nikita je napisao: Jedva cekam sezonu kupanjaaaaaaaaaaaaaa Niki sreco..sezona kupanja traje celu godinu..Kupamo se i zimi i leti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bleso , ja sam mislila na otvorenom...i ja se kupam bre stalno , ono cekam kisnu sezonu da usparam na vodi Joooj kuku mene ala ces ti dobiti po ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
hahaha kako smo od Afrike do laskanja dosli ne znam ali lepo je sto ste opusteni i konstruktivni  odoh da radim malo
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Nikita je napisao: Julia je napisao: Nikita je napisao: Jedva cekam sezonu kupanjaaaaaaaaaaaaaa Niki sreco..sezona kupanja traje celu godinu..Kupamo se i zimi i leti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bleso , ja sam mislila na otvorenom...i ja se kupam bre stalno , ono cekam kisnu sezonu da usparam na vodi Joooj kuku mene ala ces ti dobiti po ![[shacke.gif] [shacke.gif]](./images/smilies/shacke.gif) uff..ja se ne kupam bas ono stalno (ako je u najavi neka dobra prilika..za poznanstvo i tako to, da ne detaljisem sad, onda se obavezno okupam..a ovako..proredjeno mogu ti reci, ko ce ukljucivati bojler svaki cas..da upadnem u crvenu zonu kod EDB-a PS..za one koji analiziraju svaku napisano rec..a i pamte (ili beleze bem li ga)previse..Zapamtite dobro, da bi mogli posle nekog vremena da mi *nabijete na nos, kao i nekim drugom forumasicama koje su se zezale kako nemaju decka'' ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: hahaha kako smo od Afrike do laskanja dosli ne znam ali lepo je sto ste opusteni i konstruktivni  odoh da radim malo eto....pobeze ne boj se bre..necu ti nista....msm..nista lose... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Julia je napisao: Ma idi bre .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zato ja cekam sezonu , ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vidis kako sam ja ekonomicna , sparaj gde to mozes A ja? jel ja imam decka? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) imam Mili Dusu , koji nekad vrda , ali ne mogu da se pozalim na njega ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) uredno me vozi kuci sa foruma i ako se ovde pravi frajer pa nece da prizna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
cccccc..A jel? Mili-dusa je znaci podlegao...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
sta si reko?
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Даклем, да се евидентира и уложи у досије, следеће: Џулијета, досије 555:Штеди на бојлерској струји, па се ређе пупа, или Сматра да је природан мирис најбољи афродизијак. (Дати Вуји Који задатак да провери!) Никита, досије 321А) Никита је у вези са Тришом. Питање: Да ли је Триша привукао својим очигледним квалитетима (показао јој наочиглед)? или Триша је приморао мобингом! а могуће је и да је У питању корупција- она је понудила танте за кукурику! (Да испита Злобни, а у истрагу укључити и синдикалне активисте, Наопаког и Кежуала) Б)Триша Никиту вози кући. Питање: Да ли Триша користи сопствено приватно возило? или Триша користи друштвену имовину Угоститељског предузећа "Кафана код Моје Душе" (Дати задатак МеГи да суфтилно испита евентуалне криминалне аспекте овог транспортног проблема, са потенцијалним елементима емоционалне повезаности) По добијању извештаја поступити по статуту Форума, а документацију уложити у одговарајућа досијеа! ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MAD BOOKSELLER je napisao: Даклем, да се евидентира и уложи у досије, следеће: Џулијета, досије 555:Штеди на бојлерској струји, па се ређе пупа, или Сматра да је природан мирис најбољи афродизијак. (Дати Вуји Који задатак да провери!) Никита, досије 321А) Никита је у вези са Тришом. Питање: Да ли је Триша привукао својим очигледним квалитетима (показао јој наочиглед)? или Триша је приморао мобингом! а могуће је и да је У питању корупција- она је понудила танте за кукурику! (Да испита Злобни, а у истрагу укључити и синдикалне активисте, Наопаког и Кежуала) Б)Триша Никиту вози кући. Питање: Да ли Триша користи сопствено приватно возило? или Триша користи друштвену имовину Угоститељског предузећа "Кафана код Моје Душе" (Дати задатак МеГи да суфтилно испита евентуалне криминалне аспекте овог транспорстног проблема, са потенцијалним елементима емоционалне повезаности) По добијању извештаја поступити по статуту Форума, а документацију уложити у одговарајућа досијеа! ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) nemoj ko Boga te molim...Vuja ionako nece imati svoje misljenje... Bar ne ono..kratko jasno i precizno----prica ce svakako ici tokom..neke, neka , neko..ovi i oni..tako da..evo potvrdjujem ja..il da se menjamo.posalji meni Zlobnog il Kezuala (al jbg ako mi oni dodju u proveru jos cu se i okupam), a Nikitu nek proverava KOja... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) cccc...a nigde da napises kak'a sam kucenica i domacica..stedim bolan stedim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 75 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|