Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Trudna??? Nije valjda trudna ušla na farmu? ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Lila je napisao: Ode Dule a imao je vise glasova od danijela a i danijel nije "preterano" ucio. Radojka ce najverovatnije biti gazdarica e sada ne znamo koga bi mogla postaviti za sluge???? Stanija i Filip nocas u krevetu pricaju i Stanija sumnja da je u drugom stanju. Pa kako ? Nije ona Devica Marija da začne bezgrešno... Koliko se sećam Filip i ona nisu imali seks, osim ako Stana nije bila sa nekim dok je bila vani...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Radojka je gazdarica,sasvim očekivano. Svi su sretni i svi će da joj pomognu...ona se svima zahvaljuje... Stanija nije tu...otišla je ljekaru...
|
|
Empedokle
|
|

Pridružio se: 21 Sep 2012, 14:26 Postovi: 61
|
Staniji,telepatski i energetski......... ......Uvali ga toj budaletini od Filipa,reci mu da ti se Bog lično obratio kao Mariji,oplodio te uz pomoć duha svetog,rekao da moraš roditi dijete a da ga Filip prizna kao Josif Nazarećanin.......Povjerovat će ti ta budaletina i kleti se da se i njemu Svevišnji obratio i rekao mu što i Josifu. Ćema i drugove ko šiša,ada ti si mudrija od njih !
p.s. Možda je Ekremovo iz izolejšn prije ulaska na Farmi.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Empedokle je napisao: Staniji,telepatski i energetski......... ......Uvali ga toj budaletini od Filipa,reci mu da ti se Bog lično obratio kao Mariji,oplodio te uz pomoć duha svetog,rekao da moraš roditi dijete a da ga Filip prizna kao Josif Nazarećanin.......Povjerovat će ti ta budaletina i kleti se da se i njemu Svevišnji obratio i rekao mu što i Josifu. Ćema i drugove ko šiša,ada ti si mudrija od njih !
p.s. Možda je Ekremovo iz izolejšn prije ulaska na Farmi. Empe care... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Vratila se jutros od lekara i rekla je da je jedan dan na postedi i da su joj dali injekciju u guzu pipa se reko valjda su masili silikon. Ona opet rece na osnovu trudnoce nesto , trlja se po stomaku e da li joj je to neka fora ne znam ali nocas su ona i Filip saputali i kaze da joj je izostao ciklus i da ujutro mora kod ljekara. Sta je istina od toga ne znamo ali ocito hoce mozda i tim da skrene paznju na sebe. Drago mi je da je Radojka Gazdarica.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ako se na tu foru hvata za poene,kod mene ima ogroman minus... Ima li iko na ovoj farmi da se ne folira? Čini mi se jedino Radojka i Božinovska da su najiskrenije.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma kontam da se zeza.... jer jutros Filip prao sudje, jbt stavio rukavice. Stanija ga Pita sta ce mu rukavice kaze on - Video sam u filmovima A Danijel sto smesno ispira sudje , strasnoooo Stanije pored njih prekrstila ruke i zeza se kao trudna, ne sme nista da radi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Ima klip od nocas kada su saputali u krevetu gde se poverila Filipu , ma verovatno da nije .
|
|
|
|
|
|