Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 15 Avg 2025, 08:50

Autoru Poruka
Empedokle
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 19 Maj 2013, 14:31
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2012, 14:26

Samo se ti Senka kontroliši,pa ći biti "kuku lele,đe mi je život protekao a da nisam znala........"

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 19 Maj 2013, 14:32
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Empedokle je napisao:
*Twilight* je napisao:
Empedokle je napisao:

Meni je bolji Dule,ne *ebe se pred majkom,sestrom i ocem(razvedeni su mu roditelji),rođacima,sunarodnicima. Mada razumej tebe ti si takva i ti bi pred kamerama kad prigusti,nego ne razumijem ti ovu drugaricu Senku,mislio sam da se ona umije kontrolisati !

Ada to je priroda ... i nisu oni krivi sto kamere snimaju!
Ne mozes osuditi Danijela radi toga
pre bi trebalo osuditi Duleta jer gviri!
Kako ga nije sram da visi na prozoru dok se deca vole???!!!
Pravi je ljakse!

Senka ce me uvek podrzati jer zna sta je OK, za razliku od tebe

Eto tebi Senka pa se mazite,vidim ja da ko se god s tobom druži da je po *urcu (onoj raboti) pošao

A sto se sad ti ljutis?
zato sto te ne podrzavam?
pa nisi ispravan u ovome i gresis
Danijel je 10x bolji

Senka je napisao:
Empeeee.... [pozz.gif]
Ma ne podržavam ja Danijelovo ponašanje nikako...samo kažem šta je bolje za šou...
I znam se ja kontrolisati... [namigusa.gif]

Senka daj molim te raci mi a sto podrzavas?
Duleta da viri na prozor? zar nije to jadno?
i da je to tako lose, sto radi Danijel, ne bi ti sa mnom pisala na pp kuci, maco i tako to...
znaci lepo je kada se covek mazi a ne da gviri u tudje dvoriste

Vrh
Empedokle
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 19 Maj 2013, 14:39
Korisnikov avatar

*Twilight* je napisao:
Senka je napisao:
Empeeee.... [pozz.gif]
Ma ne podržavam ja Danijelovo ponašanje nikako...samo kažem šta je bolje za šou...
I znam se ja kontrolisati... [namigusa.gif]

Senka daj molim te raci mi a sto podrzavas?
Duleta da viri na prozor? zar nije to jadno?
i da je to tako lose, sto radi Danijel, ne bi ti sa mnom pisala na pp kuci, maco i tako to...
znaci lepo je kada se covek mazi a ne da gviri u tudje dvoriste

Ne podržava Senka Danijela već sex na javnim mjestima a ne popodržava gledanje kao Dule što radi a ista ta Senka gleda na TV i to podržava............ahahahahahah.............. principijalno nema šta..........čim podržava to i upražnjava,to je osnovan princip,nije valjda da špodržava deklarativno a da to ne čini,to je onda prevara

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 19 Maj 2013, 14:41
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Ni Danijela ni Duleta ne podržavam...šta je Danijel očekivao zajedno sa Jovanom...'viri' im milion ljudi i više,što ne bi i Dule... [m04110.gif]

Vrh
Empedokle
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 19 Maj 2013, 14:43
Korisnikov avatar

Senka je napisao:
Ni Danijela ni Duleta ne podržavam...šta je Danijel očekivao zajedno sa Jovanom...'viri' im milion ljudi i više,što ne bi i Dule... [m04110.gif]

Dobro Senka,mora da ti muž sada gleda šta pišeš pa si fina a malo prije si rekla da je sex dobar a posebno za šou !
Nema veze možeš pisati šta želiš ja znam šta misliš

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 19 Maj 2013, 14:45
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Empedokle je napisao:
Samo se ti Senka kontroliši,pa ći biti "kuku lele,đe mi je život protekao a da nisam znala........"

Eeee znam se ja i 'otkačiti' [tztz.gif]

Vrh
Empedokle
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 19 Maj 2013, 14:47
Korisnikov avatar

I ovo da se zna
Mrčni Dule je došao da vidi pate li se i jel im teško,ni u snu nije pomišljao da će oni brigu na veselje,toliko se mrčo bio izgubio da mu je proteza iz usta ispala !

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 19 Maj 2013, 14:47
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Senka je napisao:

Senka sramota bre da Dule viri
kako mozes tako da kazes "sto ne bi Dule"?

Niste upravu za Danijela oboje

@Matori, Senku razumem jer smo istomiljenice a ti si u krivu.
jedino ovo za Duleta ne kontam kako moze da kaze ovako.
To je isto kada bi rekla za Filipa da je ok sto se ponasa onako prema Staniji

Vrh
Empedokle
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 19 Maj 2013, 14:49
Korisnikov avatar

Senka je napisao:
Empedokle je napisao:

Eeee znam se ja i 'otkačiti' [tztz.gif]

Dolazim onda sledeći mjesec da "posjetim" tebe i Danijelu,prvo pojedinačno pa onda u trojku !

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 19 Maj 2013, 14:52
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Empedokle je napisao:
Senka je napisao:

Dobro Senka,mora da ti muž sada gleda šta pišeš pa si fina a malo prije si rekla da je sex dobar a posebno za šou !
Nema veze možeš pisati šta želiš ja znam šta misliš

Ma moj muž mene ne kontroliše šta ja pišem...farmu gleda samo kad je 'prinuđen'... [kasljuc.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu